Whiteman en Isla tekenen opdrachtbrief herstel Kenepa

Whiteman en Isla tekenen opdrachtbrief herstel Kenepa

Whiteman en Isla tekenen opdrachtbrief herstel Kenepa

CURAÇAO – Minister Ben Whiteman van Gezondheid, Natuur en Milieu heeft onlangs een opdrachtbrief getekend voor het herstel van Playa Kenepa. De regering en Isla werken samen aan het herstel. Het eerdere Beach Improvement Program (BIP) kreeg namelijk geen geld meer van stichting USONA.

“Playa Kenepa is een van onze natuurgebieden dat op de kaart gezet kan worden om toeristen aan te trekken. Om diverse redenen is het strand echter niet onderhouden, met als gevolg dat het gebied en de faciliteiten verloederen”, aldus Whiteman.

Isla
Na de werkzaamheden, die naar verwachting zes weken duren, valt het verdere onderhoud onder de verantwoordelijkheid van de Isla-raffinaderij. Dit gedurende een periode van vier maanden. “Op deze manier kunnen zowel de lokale bevolking als de toeristen genieten van het vernieuwde strand.”

Bron: Versgeperst

2 Reacties op “Whiteman en Isla tekenen opdrachtbrief herstel Kenepa

  1. Ben Whiteman is gewoon schuldig aan de dood van 18 medelanders per jaar.
    En dat waren alle ministers van gezondheid voor hem ook.
    laten ze daar maar eens goed over na denken.
    daarom hebben ze Whiteman op deze plek gezet een meeloper met zwakke knieen….

  2. Voor 18 doden per jaar willen we best een strand opknappen, dat is toch wel een redelijke prijs nietwaar om de toeristen en “het volk” blij te houden.

    En om het katholieke deel zijn mond te laten houden maken we de Sta Anna kerk weer mooi. Ik denk dat de Isla er weer goedkoop vanaf komt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *