26 C
Willemstad
• donderdag 6 mei 2021 09:16

PBC | 30.000 mensen op Curaçao volledig gevaccineerd

Persbureau Curacao WILLEMSTAD – Bijna 30.000 mensen op Curaçao zijn volledig gevaccineerd. Vanochtend om 10.00 werd die mijlpaal bereikt. Nog eens 45.000 mensen hebben hun eerste prik gehad. Dat...

PBC | Laura Quast krijgt eindelijk de Cola-Debrot-prijs

Persbureau Curacao WILLEMSTAD – Dramaturg Laura Quast heeft vandaag dan eindelijk de Cola Debrotprijs 2020 gekregen uit handen van premier Eugene Rhuggenaath. De Curaçaose cultuurprijs, in de categorie Theater,...

PBC | COVID Art Project van start

Persbureau Curacao Vandaag, woensdag 5 mei, start het Prins Bernhard Cultuurfonds Caribisch Gebied met het COVID Art project. Het fonds roept vanaf deze dag alle artiesten en kunstenaars van...

ParadiseFM | Voedselhulp via ministerie komt moeilijk op gang

De voedselhulp op ons eiland komt moeilijk op gang, nu de overheid er sinds deze week verantwoordelijk voor is. Zaterdag hebben ze die taak overgenomen van het...

NTR | Nabestaanden over 4 mei herdenking: ‘Goed om stil te staan bij die nare tijd, hoe sober ook’

Marit Severijnse KRALENDIJK – “Mijn vader ging vroeger en nu hij er niet meer is, vind ik het belangrijk om hem en de familie te vertegenwoordigen,’’ dat zegt...

DH | Govt. representative Helmond reflects on freedom on May 4

SABA/ST. EUSTATIUS--Dutch Government Representative in the Caribbean Netherlands Jan Helmond wondered what freedom really means in front of a small party gathered in Bonaire on Tuesday, May...
- Advertisement -spot_img
HomeMediaAlgemeen nieuwsVoetbalprimeur | Ongekende soap bij Curaçao: 'Onze fax tegengehouden door verbinding te...

Voetbalprimeur | Ongekende soap bij Curaçao: ‘Onze fax tegengehouden door verbinding te verbreken’

Remko Bicentini

De nationale voetbalbond van Curaçao heeft laten weten dat ‘alles is opgelost’ met Remko Bicentini, de voorganger van Guus Hiddink bij het nationale elftal van het land. Het kamp Bicentini reageert verontwaardigd: “Er is helemaal niets geregeld.”

Dat vertelt Jan Kabalt, de belangenbehartiger van Bicentini, in gesprek met De Telegraaf. “Wat we nu meemaken, heb ik nog nooit eerder ervaren. Dit is echt ongekend”, geeft hij aan.

“De voetbalbond heeft een brief gestuurd aan Bicentini, dat als er voor vrijdagmiddag 13.00 uur Curaçaose tijd geen brief van hem was, alles geregeld zou zijn en het einde verhaal zou zijn. We hebben keurig voor 13.00 uur gereageerd met een fax, die ze tegen hebben gehouden door de verbinding te verbreken.”

De voetbalbond van Curaçao deed er volgens Kabalt vervolgens alles aan om onder de afspraak uit te komen. “We hebben de brief naar verschillende mailadressen gestuurd, naar de belangenvereniging Coaches Betaald Voetbal en via WhatsApp naar Guus Hiddink. Aan Hiddink hebben we laten weten, dat er nog niks geregeld was voor Bicentini. Eerder heeft hij de mededeling gedaan dat hij niet zou tekenen en niet aan de klus zou beginnen voordat het met Bicentini netjes afgehandeld zou zijn. Ik heb hem laten weten dat we ervan uitgaan dat hij zich aan zijn woord zal houden.”

Kabalt en Bicentini zijn het allesbehalve eens met de beslissing van de bond om het contract van de trainer op te zeggen. “Het is belachelijk. Zoiets heb ik nog nooit meegemaakt. Je kunt niet een briefje sturen en zeggen: we gaan ervan uit dat het allemaal zo geregeld is als we voor die tijd niks van u horen. Dat is gewoon hondsbrutaal”, sluit Kabalt af.

Bron: Voetbalprimeur.nl

Dit artikel is geplaatst in

4 reacties

  1. Eigen jongens van ons land worden nog steeds als misbaksels behandeld het is de slaven cultus die nog bij de ffk in hun kop hangt het zit overal verkeerd ook bij de regering, de blanke wordt als opperras gezien en ze zeggen nog steeds ja meneer nee meneer, meer dan dat kunnen ze niet.

  2. Die kwallen van de FFK denken dat ze zonder met Bicentini af te rekenen ermee wegkomen. Ik heb nog nooit zo’n stelletje stumperds en amateurs bij elkaar gezien bij de FFK. Een stelletje ongeregeld. Ik vermoed dat de FFK grote moeite heeft om Bicentini zijn laatste salaris te betalen omdat de aanwezige fondsen volledig opgaan aan betaling van Guus Hiddink en zijn team. Dus een tekort aan financiële middelen en dan moet je Bicentini maar deze behandeling geven. Opzouten jullie allemaal bij de FFK. Ga iets doen waar je misschien beter in bent.

  3. Heb niet zoveel verstand van maar volgens mij heeft Bicentini een goede naam opgebouwd en kan zo ergens anders tekenen. Het lijkt alsof Guus Hiddink ondanks zijn 73 jaar toch bang is voor het bekende zwarte gat en zal deze kans zeker niet voorbij laten gaan.

  4. Anno 2020 : “We hebben keurig voor 13.00 uur gereageerd met een fax. die ze tegen hebben gehouden door de verbinding te verbreken.”

    Fax machines, bestaan ze nog ? Who in their right minds in the year 2020 still uses fax machines as a means of communication ?

    Gobierno & Sons B.V. : Literally stuck and lost in prehistoric times.

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Zoeken

Recente reacties