24 C
Willemstad
• vrijdag 28 januari 2022 05:33

Laatste reacties

- Advertentie -

ParadiseFM | MFK en PNP houden persconferentie over brief Knops

- Advertentie -
Eerder werd bekend dat de MFK en de PNP niet meer om tafel wilden met Knops over het COHO.
De beoogde regeringspartijen MFK en PNP hebben vanmiddag om vier uur een persconferentie aangekondigd over de brief van Staatssecretaris Raymond Knops.

De partijen zullen ook hun vragen in reactie op de brief van Knops behandelen. Knops liet in die brief weten dat als Curaçao zich niet aan de gestelde afspraken houdt, de noodsteun zal worden stopgezet.

Eerder werd bekend dat de MFK en de PNP niet meer om tafel wilden met Knops over het COHO. Later opperden zij het IMF als alternatieve organisatie om de financiën van Curaçao weer op orde te krijgen.

Bron: ParadiseFM

Naschrift KKC

- Advertentie -

Artikel delen

13 reacties

 1. Dit beloofd nog wat. De club is nog n iet aangetreden of de leugens vliegen al over tafel. Prima gesprekken met Knops en een brief ontvangen waar de honden geen brood van lusten. Vorige week verklaren dat je niet meedoet aan CUHO gesprekken en nu wel gaan. Had gewoon gezegd dat je een inschattingsfout hebt gemaakt m.b.t. COHO en Nederland en begin nooit meer over plan B. Vertrouwen kun je van nu af wel vergeten.

 2. @ger.
  “Wanneer staat er nu eindelijk eens iemand op die daadwerkelijk probeert iets voor deze mensen te doen om de vizuele circel van armoede te doorbreken?”
  We leven in een kleptocratie. De kleptocraten worden democratische verkozen. Om deze circel te door breken zou een niet kleptocraat zich verkiesbaar moeten stellen. Maar als je geen cadeautjes geeft of on eigenlijke belofte maakt wordt je niet verkozen. En blijft het systeem het systeem en de burgers betalen de rekening. De burgers zijn verdeeld in een paar categorieën:
  – wat er ook regeert het is altijd hetzelfde dus het maakt niet uit waar je op stemt dus stem je op de partij met het leukste cadeau of het leukste feestje. Deze categorie is laag opgeleid en verreweg het grootste.
  – een categorie die mee hoopt mee te kunnen profiteren van de kruimels van de tafel van de kleptocraten of van hun afhankelijk zijn (ambtenaren) en iemand die de cirkel wil doorbreken is een gevaar voor eigen (eerlijk) inkomen.
  – een kleine categorie die hoopt zichzelf tot kleptocraat te kunnen verheffen.
  – en een nog kleinere categorie die loopt te schreeuwen dat we in een kleptocratie leven.
  Hoe kan deze cirkel doorbroken worden?
  Democratische alleen om je verkiesbaar te stellen. Maar die zullen het niet redden.
  Wachten tot het systeem implodeert, onvermijdelijk om dat het afhankelijk is van middelen uit het buitenland.
  In grijpen van de kolonisator. En daar zitten de kleptocraten nu op te wachten.

 3. Vreemd dat ik niemand hoor over de screening van de aanstaande “ministers”
  Zal natuurlijk wel weer doorgestoken kaart zijn om onze “criminelen” een bewijs van goed gedrag aan te meten waardoor ze meteen de geldstroom naar zichzelf en hun families kan laten vloeien zodat ze voor de rest van hun leven op rozen zitten terwijl het overgrote deel van de bevolking nog te weinig heeft om hun kinderen te voorzien van een gezond ontbijt, laat staan de kinderen een goede opvoeding te geven.

  Wanneer staat er nu eindelijk eens iemand op die daadwerkelijk probeert iets voor deze mensen te doen om de vizuele circel van armoede te doorbreken?
  Zeker geen Schotte, Cooper, Larmonie laat staan onze “weledele heer” Pik Pisas!

 4. Nou ik denk dat de locale banken niet zitten te springen om meer dan een miljard voor de ‘opbouw’, armoede en onder enige garantie in de welbekende put te gooien. Capriles en de zijnen zijn echt niet gek.
  Geen enkele bank werkt zonder garanties.
  Want laten we wel wezen NL zal als eerste het geld terugvorderen. En terecht natuurlijk. Maar ik denk dat Knopsje dat al een keer eerder namens de NL regering heeft aangekondigd.

  Overigens onvoorstelbaar deze foto, ik ben verbijstert eerlijk gezegd.

 5. Heb de zeer amateuristische persconferentie gezien, waarin de aanstaande MFK MinFin met grote tegenzin moest toegeven dat er helemaal geen plan B voor het geld uit Nederland is.

  Charles ‘Korupshon’ Cooper lult dus uit zijn dikke speknek.

  Positief was dat MFK en PNP nog volop openingen in het gesprek met Nederland zagen.

  Kan ook niet anders, zonder plan B(olo).

 6. Het is omdat deze Criminelen niet gecontroleerd wensen te worden door Nederland, Maar het is toch volstrekt normaal dat als iemand je geld leent dat je mag weten hoe det besteed en terug betaald gaat worden? dit vraagt elke bank. Dus deze Criminelen hebben wederom foute plannen, net als in 2010 toen is het eiland bijna tot zinken gebracht door de MFK (Mafia Foundation Korsou) Cooper loopt al jaren overal mee waar hij geld kan achterover drukken.

 7. Als plan b is lenen bij lokale banken, verbaast me dat niets. En wie kan voor deze extra rentelast opdraaien? Juist, de belastingbetaler. En wie gaat de bulletleningen volgend jaar aan NL terugbetalen? Juist, belastingbetaler. Dat zal cooper allemaal een worst wezen. En dat enkel en alleen om toezicht te ontlopen. Schofterig is het. Heeft niets met algemeen belang van doen. Maar laat me graag verrassen mbt plan B. Hoop op een briljant plan waar nooit iemand aan gedacht heeft.

 8. Benieuwd wat de lolo van Soto en lola Larmoney straks doen als duizenden niet betaalde ambtenaren voor hun werkkamers in Forti staan.

  Misschien dat op dat momen Charles ‘Korupshon’ Cooper uit de kast komt met zijn fameuze plan B?

 9. Berouw komt na de zonde. De partijen hebben op een goedkope en onverantwoordelijke manier stemmen weten te behalen door ‘tegen COHO’ te zijn. Zonder met een alternatief te komen (behalve dan het zeer geheime plan B van pompador Poeper)) en zoeken nu een ‘way out’. De heer Knops heeeft hun op hun wenken bediend (niet houden aan afspraken? OK, dan geen $$$ meer) waardoor men nu de oude vertrouwde underdog positie kan aannemen en zielig kan gaan doen. Simpele Caribische dorpspolitiek, heerlijk vermaak! Wordt vervolgd

 10. De twee achterlijke figuren links op de foto hebben wel heel erg de schijn tegen bij hun weerstand tegen COHO.

  Ramon Chong is veroordeeld voor grootschalige ambtelijke corruptie.

  Ruthmilda Larmoney is door de Rekenkamer hard op de vingers getikt wegens het ongeautoriseerd voor een miljoen uitgaven doen, onder andere aan – hoe toevallig – partijsponsor Mr. Saab.

  Maar het niet door enige intelligentie noch integriteit geremde Curacaose volk zal het allemaal worst wezen.

 11. Misschien kan Chicu Capriles van de MCB bank aanschuiven, en uitleggen hoe de MCB reageert wanneer ze een brief ontvangen van een klant die schrijft dat hij voortaan de leningsvoorwaarden van RBC bank op de MCB lening van toepassing verklaart.

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertentie -

Lees ook

- Advertentie -

Zoeken

- Advertentie -

Democracy now! | Thursday, January 27, 2022

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience with...

Extra | Journaal 27 januari 2022

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

Nu.cw | 2,3 miljoen euro voor versterking kinderbescherming

Dankzij een extra bijdrage van de Postcode Loterij van 2,3 miljoen euro kan Unicef Nederland overheden en professionals helpen om het kinderbeschermingssysteem op Aruba en Curaçao te...

Nu.cw | Gerstenbluth: “Coronapiek voorbij, maar nog steeds veel besmettingen”

Het lijkt erop dat we de coronapiek voorbij zijn. Dat stelde epidemioloog Izzy Gerstenbluth tijdens de persconferentie. Toch kunnen de maatregelen volgens Gerstenbluth nog niet volledig worden...

PBC | Rechter beslist over lot afvalverwerker Serlimar op Aruba

Persbureau Curacao ORANJESTAD – Afvalbedrijf Serlimar op Aruba krijgt begin februari van de rechter te horen of uitstel van betaling wordt voortgezet. Als dat niet gebeurt, betekent dat...

PBC | Regering gaat corona time-out met nog eens tien dagen verlengen

Persbureau Curacao De regering gaat de coronamaatregelen met nog eens tien dagen verlengen. Dat is voor de tweede keer. Ondanks de afname van het aantal besmettingen, is de...
- Advertentie -
- Advertentie -