27.4 C
Willemstad
• vrijdag 30 juli 2021 18:53

Laatste reacties

- Advertentie -

Nu.cw | Kluivert maakt selectie bekend

De eerste twee kwalificatieduels voor het WK in Qatar werden, onder het toeziend oog van Guus Hiddink, al overtuigend gewonnen.

Bondscoach Patrick Kluivert, die tijdelijk het roer overneemt van Guus Hiddink, heeft de spelersselectie bekendgemaakt voor de WK-kwalificatieduels begin volgende maand. Bekende namen zijn Eloy Room, Vurnon Anita en Leandro Bacunha.

Op 6 juni treft Curaçao de Britse Maagdeneilanden. Enkele dagen later volgt een thuiswedstrijd tegen Guatemala. Guatemala geldt samen met Curacao als favoriet voor het bereiken van de volgende ronde.

De eerste twee kwalificatieduels voor het WK in Qatar werden, onder het toeziend oog van Guus Hiddink, al overtuigend gewonnen. Curaçao zetten Saint Vincent en de Grenadines met 5-0 aan de kant en enkele dagen daarna werd ook Cuba met 1-2 verslagen.

- Advertentie -

Bron: Nu.cw

- Advertisement -

Artikel delen

Dit artikel is geplaatst in

4 reacties

  1. Bij Direct TV weten ze ook niet wat uit te zenden, gisteren zonden ze nog een bekerwedstrijd van Juventus tegen Atalanta uit. Een wedstrijd waar ze zelfs in Italië niet in geïnteresseerd zijn. Het stadion was niet voor niets voor een kwart gevuld.

    Als Direct TV echte sport wilt uitzenden, moeten ze voor Amerikaanse voetbal (NFL) kiezen. Dat is een echte mannen sport, er gebeurt altijd wat.

    Anders dan voetbal waar in een wedstrijd 100 keer op de keeper teruggespeeld wordt, gaat het bij Amerikaanse voetbal juist om meters maken. Niet te vergeten de vele hersenschuddingen in een wedstrijd, altijd leuk om te zien.

  2. Kan zijn dat Bicentini weer in beeld komt want de kans dat Hiddink op zijn leeftijd volledig hersteld van Corona is twijfelachtig.

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertentie -

Lees ook

- Advertentie -

Zoeken

- Advertentie -

ParadiseFM | ‘Hoofdstuk ministerschap Ramon Chong afgesloten’

PNP-partijleidster Ruthmilda Larmonie-Cecilia benadrukt dat Ruisandro Cijntje de beoogd minister voor Economische Ontwikkeling blijft. Dat medt Larmonie-Cecilia aan Telecuracao. De vorige kandidaat-minister Ramon Chong kwam niet door...

ParadiseFM | Quadverhuurders extra gecontroleerd

Quadverhuurders worden de komende tijd extra gecontroleerd en waar nodig aangepakt. Dat heeft het KPC gemeld naar aanleiding van twee recente ongelukken op de Weg naar Bullenbaai...

Democracy now! | Friday, July 30, 2021

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience with...

Extra | Journaal 30 juli 2021

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

PBC | RIVM: Besmettingen Curaçao dalen licht

Persbureau Curacao Op Curaçao kregen afgelopen week 295 mensen per 100.000 inwoners een positieve testuitslag. Dat is een lichte daling ten opzichte van een week eerder, toen 305...

PBC | Curaçaose corona patiënt besmet met twee varianten

Persbureau Curacao Een patiënt in Curaçao heeft twee coronavarianten onder zijn leden. Het RIVM onderzoekt hoe dat kan. Het gaat om de deltavariant en de betavariant, ook wel...
- Advertentie -