24 C
Willemstad
• vrijdag 28 januari 2022 04:27

Laatste reacties

- Advertentie -

Nu.cw | Kluivert maakt selectie bekend

- Advertentie -
De eerste twee kwalificatieduels voor het WK in Qatar werden, onder het toeziend oog van Guus Hiddink, al overtuigend gewonnen.

Bondscoach Patrick Kluivert, die tijdelijk het roer overneemt van Guus Hiddink, heeft de spelersselectie bekendgemaakt voor de WK-kwalificatieduels begin volgende maand. Bekende namen zijn Eloy Room, Vurnon Anita en Leandro Bacunha.

Op 6 juni treft Curaçao de Britse Maagdeneilanden. Enkele dagen later volgt een thuiswedstrijd tegen Guatemala. Guatemala geldt samen met Curacao als favoriet voor het bereiken van de volgende ronde.

De eerste twee kwalificatieduels voor het WK in Qatar werden, onder het toeziend oog van Guus Hiddink, al overtuigend gewonnen. Curaçao zetten Saint Vincent en de Grenadines met 5-0 aan de kant en enkele dagen daarna werd ook Cuba met 1-2 verslagen.

Bron: Nu.cw

- Advertentie -

Artikel delen

Dit artikel is geplaatst in

4 reacties

  1. Bij Direct TV weten ze ook niet wat uit te zenden, gisteren zonden ze nog een bekerwedstrijd van Juventus tegen Atalanta uit. Een wedstrijd waar ze zelfs in Italië niet in geïnteresseerd zijn. Het stadion was niet voor niets voor een kwart gevuld.

    Als Direct TV echte sport wilt uitzenden, moeten ze voor Amerikaanse voetbal (NFL) kiezen. Dat is een echte mannen sport, er gebeurt altijd wat.

    Anders dan voetbal waar in een wedstrijd 100 keer op de keeper teruggespeeld wordt, gaat het bij Amerikaanse voetbal juist om meters maken. Niet te vergeten de vele hersenschuddingen in een wedstrijd, altijd leuk om te zien.

  2. Kan zijn dat Bicentini weer in beeld komt want de kans dat Hiddink op zijn leeftijd volledig hersteld van Corona is twijfelachtig.

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertentie -

Lees ook

- Advertentie -

Zoeken

- Advertentie -

Democracy now! | Thursday, January 27, 2022

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience with...

Extra | Journaal 27 januari 2022

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

Nu.cw | 2,3 miljoen euro voor versterking kinderbescherming

Dankzij een extra bijdrage van de Postcode Loterij van 2,3 miljoen euro kan Unicef Nederland overheden en professionals helpen om het kinderbeschermingssysteem op Aruba en Curaçao te...

Nu.cw | Gerstenbluth: “Coronapiek voorbij, maar nog steeds veel besmettingen”

Het lijkt erop dat we de coronapiek voorbij zijn. Dat stelde epidemioloog Izzy Gerstenbluth tijdens de persconferentie. Toch kunnen de maatregelen volgens Gerstenbluth nog niet volledig worden...

PBC | Rechter beslist over lot afvalverwerker Serlimar op Aruba

Persbureau Curacao ORANJESTAD – Afvalbedrijf Serlimar op Aruba krijgt begin februari van de rechter te horen of uitstel van betaling wordt voortgezet. Als dat niet gebeurt, betekent dat...

PBC | Regering gaat corona time-out met nog eens tien dagen verlengen

Persbureau Curacao De regering gaat de coronamaatregelen met nog eens tien dagen verlengen. Dat is voor de tweede keer. Ondanks de afname van het aantal besmettingen, is de...
- Advertentie -
- Advertentie -