28 C
Willemstad
• zaterdag 25 september 2021 02:52

Laatste reacties

- Advertentie -

ParadiseFM | ‘Hoofdstuk ministerschap Ramon Chong afgesloten’

Larmonie-Cecilia geeft aan dat het hoofdstuk Ramon Chong voor wat betreft zijn ministerschap afgesloten is voor de partij.
PNP-partijleidster Ruthmilda Larmonie-Cecilia benadrukt dat Ruisandro Cijntje de beoogd minister voor Economische Ontwikkeling blijft. Dat medt Larmonie-Cecilia aan Telecuracao.

De vorige kandidaat-minister Ramon Chong kwam niet door de screening heen, maar maakte deze week bekend naar de rechter te stappen om zijn naam te zuiveren. Volgens de PNP betekent dit niet dat Chong hierna nog voor zal worden gedragen als minister.

Larmonie-Cecilia geeft aan dat het hoofdstuk Ramon Chong voor wat betreft zijn ministerschap afgesloten is voor de partij.

Bron: ParadiseFM

- Advertisement -

Artikel delen

9 reacties

 1. @de rechtsstaat dit wordt geplaatst om de corrupte toestand hier ten toon te stellen en ‘t wordt ook tijd dat ze die kop van haar langs de wegen weghaalt, zeker als je wil regeren en dat dit al veel eerder had moeten gebeuren. MIEP.

 2. Chong is toch geplaatst op een key functij bij MEO, ondanks de publieke opinie dat deze meneer echt uitgebraakt is door het publiek.
  Weer een teken van de totale verontachtzaming van politici voor de burger!

 3. @EClapas
  Je vervalt in herhalingen, gisteren had je het ook al over aambeien.
  Niettemin is zij een schaamteloos wezen.
  Just saying.

 4. @ericlapas
  Oh Oh.Begrijp je het niet ?
  Ze heeft Pik de maat genomen.
  En is nu best tevreden.
  It,s a long way and end.

 5. Wat een hypocriete dievegge van belastinggeld. Ik citeer uit een ander bericht “Zo heeft minister Larmoenie beoogd, maar afgewezen Economieminister Ramon Chong aangenomen op het ministerie van Economische Ontwikkeling, dat zij tijdelijk onder haar hoede heeft.”
  De gravy train rolt!!

 6. Ik doe mijn best maar ik kan geen vinger achter krijgen, heeft ze nou een facelift ondergaan of is ze eindelijk van haar aambeien verlost? Zo aan de glimlach op haar gezicht te zien moet het wel een hele opluchting zijn.

  Er wordt voortdurend beweert dat de PNP, Chong niet als minister had gewild anders hadden ze wel met een motie gekomen om de screeningswet te wijzigen.

  Zo een motie heeft gegarandeerd een kans van slagen want het is toch ongelooflijk hoeveel politici de screeningswet willen elimineren zodat criminelen ook minister kunnen worden. Wij kennen blijkbaar geen schaamte meer in dit land.

 7. Larmonie-Cecilia geeft aan dat het hoofdstuk Ramon Chong voor wat betreft zijn ministerschap afgesloten is.

  Als men even had nagedacht dan was dit hoofdstuk nooit geopend.

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertentie -

Lees ook

- Advertentie -

Zoeken

- Advertentie -

NTR | Aruba krijgt geen coronageld van Nederland: ‘niet genoeg bezuinigd op zorg’

Sharina Henriquez ORANJESTAD – De Arubaanse regering laat weten dat ze voor de laatste drie maanden van dit jaar nog geen coronalening krijgt van Nederland. De reden is...

Democracy now! | Friday, September 24, 2021

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience with...

Extra | Journaal 24 september 2021

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

PBC | Trailer van de film Casa Coco is in première gegaan

Persbureau Curacao De trailer van de film Casa Coco is in première gegaan. De film werd afgelopen januari op Bonaire opgenomen en is vanaf donderdag 13 januari 2022...

PBC | Niet meteen genezen wanneer je uit quarantaine mag

Persbureau Curacao WILLEMSTAD – Als mensen van de afdeling epidemiologie bericht krijgen dat zij uit isolatie mogen, betekent dat niet per definitie dat zij genezen zijn. De medische...

PBC | Premier Pisas naar Algemene Vergadering van de Verenigde Naties

Persbureau Curacao WILLEMSTAD – Premier Gilmar Pisas is op het vliegtuig gestapt naar New York om daar de Algemene Vergadering van de Verenigde Naties bij te wonen. Naast Pisas...
- Advertentie -