28 C
Willemstad
• zondag 4 juni 2023

PBC | Oplossing voor wachtlijst bij CMC

Persbureau Curacao WILLEMSTAD – De Inspectie voor de Volksgezondheid heeft ingegrepen in de problematiek van de wachttijden voor operatiepatiënten. Met ingang van maandag 5 juni een wordt een...

PBC | ‘Psychiaters in dienst bij Klinika Capriles zitten ver onder de inkomensnorm van de LNT’

Persbureau Curacao WILLEMSTAD – Psychiaters in dienst bij Klinika Capriles/GGz Curacao verdienen niet een veelvoud van het maximum, dat is vastgesteld in de nieruwe Wet Normering Topinkomens, LNT....

PBC | Eerste kwartaal 2023 ziet honderden onbeantwoorde brieven aan ministers

Persbureau Curacao WILLEMSTAD – Tijdens het eerste kwartaal van 2023 zijn er maar liefst 181 brieven, afkomstig van Statenleden en gericht aan ministers, onbeantwoord gebleven. Minister van Algemene...

PBC | Regering Curaçao zoekt 650 miljoen om pensioenen ENNIA te redden

Persbureau Curacao WILLEMSTAD – Er is zeker 650 miljoen nodig om de pensioenen van ENNIA te redden. De regering van Curaçao heeft besloten op zoek te gaan naar...

PBC | Uitspraak in hoger beroep tegen Ansary uitgesteld

Persbureau Curacao WILLEMSTAD.- Halverwege deze maand kondigt het Gemeenschappelijk Hof de datum van de uitspraak aan in de zaak die de Centrale Bank/ENNIA tegen Ansary & Co hebben...

PBC | Rojer wil in Parijs revanche op Spelen

Persbureau Curacao PARIJS – Jean-Julien Rojer wil zich volgend jaar op de Olympische Spelen revancheren. Twee jaar geleden liepen de Spelen van Tokio op een grote teleurstelling uit,...
- Advertisement -spot_img

ParadiseFM | ‘Hoofdstuk ministerschap Ramon Chong afgesloten’

HomeLandenCuraçaoParadiseFM | ‘Hoofdstuk ministerschap Ramon Chong afgesloten’
Larmonie-Cecilia geeft aan dat het hoofdstuk Ramon Chong voor wat betreft zijn ministerschap afgesloten is voor de partij.
PNP-partijleidster Ruthmilda Larmonie-Cecilia benadrukt dat Ruisandro Cijntje de beoogd minister voor Economische Ontwikkeling blijft. Dat medt Larmonie-Cecilia aan Telecuracao.

De vorige kandidaat-minister Ramon Chong kwam niet door de screening heen, maar maakte deze week bekend naar de rechter te stappen om zijn naam te zuiveren. Volgens de PNP betekent dit niet dat Chong hierna nog voor zal worden gedragen als minister.

Larmonie-Cecilia geeft aan dat het hoofdstuk Ramon Chong voor wat betreft zijn ministerschap afgesloten is voor de partij.

Bron: ParadiseFM

9 reacties

 1. @de rechtsstaat dit wordt geplaatst om de corrupte toestand hier ten toon te stellen en ‘t wordt ook tijd dat ze die kop van haar langs de wegen weghaalt, zeker als je wil regeren en dat dit al veel eerder had moeten gebeuren. MIEP.

 2. Chong is toch geplaatst op een key functij bij MEO, ondanks de publieke opinie dat deze meneer echt uitgebraakt is door het publiek.
  Weer een teken van de totale verontachtzaming van politici voor de burger!

 3. @EClapas
  Je vervalt in herhalingen, gisteren had je het ook al over aambeien.
  Niettemin is zij een schaamteloos wezen.
  Just saying.

 4. @ericlapas
  Oh Oh.Begrijp je het niet ?
  Ze heeft Pik de maat genomen.
  En is nu best tevreden.
  It,s a long way and end.

 5. Wat een hypocriete dievegge van belastinggeld. Ik citeer uit een ander bericht “Zo heeft minister Larmoenie beoogd, maar afgewezen Economieminister Ramon Chong aangenomen op het ministerie van Economische Ontwikkeling, dat zij tijdelijk onder haar hoede heeft.”
  De gravy train rolt!!

 6. Ik doe mijn best maar ik kan geen vinger achter krijgen, heeft ze nou een facelift ondergaan of is ze eindelijk van haar aambeien verlost? Zo aan de glimlach op haar gezicht te zien moet het wel een hele opluchting zijn.

  Er wordt voortdurend beweert dat de PNP, Chong niet als minister had gewild anders hadden ze wel met een motie gekomen om de screeningswet te wijzigen.

  Zo een motie heeft gegarandeerd een kans van slagen want het is toch ongelooflijk hoeveel politici de screeningswet willen elimineren zodat criminelen ook minister kunnen worden. Wij kennen blijkbaar geen schaamte meer in dit land.

 7. Larmonie-Cecilia geeft aan dat het hoofdstuk Ramon Chong voor wat betreft zijn ministerschap afgesloten is.

  Als men even had nagedacht dan was dit hoofdstuk nooit geopend.

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Zoeken

Recente reacties