29 C
Willemstad
• dinsdag 25 januari 2022 16:52

Laatste reacties

- Advertentie -

ParadiseFM | ‘Hoofdstuk ministerschap Ramon Chong afgesloten’

- Advertentie -
Larmonie-Cecilia geeft aan dat het hoofdstuk Ramon Chong voor wat betreft zijn ministerschap afgesloten is voor de partij.
PNP-partijleidster Ruthmilda Larmonie-Cecilia benadrukt dat Ruisandro Cijntje de beoogd minister voor Economische Ontwikkeling blijft. Dat medt Larmonie-Cecilia aan Telecuracao.

De vorige kandidaat-minister Ramon Chong kwam niet door de screening heen, maar maakte deze week bekend naar de rechter te stappen om zijn naam te zuiveren. Volgens de PNP betekent dit niet dat Chong hierna nog voor zal worden gedragen als minister.

Larmonie-Cecilia geeft aan dat het hoofdstuk Ramon Chong voor wat betreft zijn ministerschap afgesloten is voor de partij.

Bron: ParadiseFM

- Advertentie -

Artikel delen

9 reacties

 1. @de rechtsstaat dit wordt geplaatst om de corrupte toestand hier ten toon te stellen en ‘t wordt ook tijd dat ze die kop van haar langs de wegen weghaalt, zeker als je wil regeren en dat dit al veel eerder had moeten gebeuren. MIEP.

 2. Chong is toch geplaatst op een key functij bij MEO, ondanks de publieke opinie dat deze meneer echt uitgebraakt is door het publiek.
  Weer een teken van de totale verontachtzaming van politici voor de burger!

 3. @EClapas
  Je vervalt in herhalingen, gisteren had je het ook al over aambeien.
  Niettemin is zij een schaamteloos wezen.
  Just saying.

 4. @ericlapas
  Oh Oh.Begrijp je het niet ?
  Ze heeft Pik de maat genomen.
  En is nu best tevreden.
  It,s a long way and end.

 5. Wat een hypocriete dievegge van belastinggeld. Ik citeer uit een ander bericht “Zo heeft minister Larmoenie beoogd, maar afgewezen Economieminister Ramon Chong aangenomen op het ministerie van Economische Ontwikkeling, dat zij tijdelijk onder haar hoede heeft.”
  De gravy train rolt!!

 6. Ik doe mijn best maar ik kan geen vinger achter krijgen, heeft ze nou een facelift ondergaan of is ze eindelijk van haar aambeien verlost? Zo aan de glimlach op haar gezicht te zien moet het wel een hele opluchting zijn.

  Er wordt voortdurend beweert dat de PNP, Chong niet als minister had gewild anders hadden ze wel met een motie gekomen om de screeningswet te wijzigen.

  Zo een motie heeft gegarandeerd een kans van slagen want het is toch ongelooflijk hoeveel politici de screeningswet willen elimineren zodat criminelen ook minister kunnen worden. Wij kennen blijkbaar geen schaamte meer in dit land.

 7. Larmonie-Cecilia geeft aan dat het hoofdstuk Ramon Chong voor wat betreft zijn ministerschap afgesloten is.

  Als men even had nagedacht dan was dit hoofdstuk nooit geopend.

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertentie -

Lees ook

- Advertentie -

Zoeken

- Advertentie -

Democracy now! | Monday, January 24, 2022

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience with...

Extra | Journaal 24 januari 2022

 Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

Nu.cw | Minister verbiedt werkbezoek parlementariër; Van Heydoorn ontkent

Minister Sithree van Heydoorn (MFK) van Onderwijs, Wetenschap, Cultuur en Sport (OWCS) heeft een werkbezoek van parlementariër Steven Croes aan de Brionschool verboden. Dat stelt Croes. De...

Nu.cw | Extra: Veertien liquidaties uit 2017 nog niet opgelost

De Extra heeft gesignaleerd dat veertien liquidaties uit 2017 nog altijd niet zijn opgelost. De ochtendkrant besteed opnieuw aandacht aan de zaken en sprak met politiewoordvoerder Imro...

PBC | Politie controleert op rood licht

Persbureau Curacao WILLEMSTAD – De politie controleert deze weken speciaal op door rood licht rijden. 28 chauffeurs werden binnen anderhalf uur staande gehouden die bij de kruising Jan...

PBC | Boze taxichauffeurs blokkeren toegang Megapier

Persbureau Curacao WILLEMSTAD – De 1.400 passagiers van cruiseschip Aida Perla moesten gisteren lang wachten voor ze van boord mochten. Boze taxichauffeurs hielden de uitgang van de Megapier...
- Advertentie -
- Advertentie -