30 C
Willemstad
• zondag 26 september 2021 17:51

Laatste reacties

- Advertentie -

ParadiseFM | Quadverhuurders extra gecontroleerd

Volgens de politie verkeren de quads in slechte staat.
Quadverhuurders worden de komende tijd extra gecontroleerd en waar nodig aangepakt. Dat heeft het KPC gemeld naar aanleiding van twee recente ongelukken op de Weg naar Bullenbaai waarbij quads waren betrokken.

Volgens de politie verkeren de quads in slechte staat. De voertuigen worden voornamelijk verhuurd aan toeristen en voor excursies.

Er wordt elke dag langdurig daarop gereden en dat vraagt om onderhoud, aldus de politie.

Bron: ParadiseFM

- Advertisement -

Artikel delen

4 reacties

 1. Deze quads worden aan toeristen en voor excursies verhuurd maar het is niet waarschijnlijk dat ze hun eigen helm meenemen. Het is een onhygiënische toestand met al die zweet in die helmen die van hoofd op hoofd gaan.

  Zoals altijd meet de politie met twee maten, zag laatst weer een promo van het programma “Kabei Boto” van tv Direct voorbij komen en weer zien we de bestuurder, Michael Cijntje op de openbare weg een roekeloos rijgedrag vertonen. De man lapt openlijk op televisie alle verkeersregels aan zijn laars. Waarom de politie niet ingrijpt mag Joost weten.

  Het valt op dat de heren met een criminele antecedent wel toenemen bij tv Direct, vraag me af of ze daar wel een antecedenten onderzoek doen.

 2. Onvolledige info.
  2 ongelukken en quads verkeren in slechte staat.
  Komen die ongelukken nu door de slechte staat van de quads of door de bestuurders van die quads of door andere bestuurders.
  Werkte de remmen niet ? ?
  Want dat is zo.n beetje het enig wat technisch een ongeluk kan maken.
  De rest is iets van bestuurder /s .
  2 ongelukken zonder vermelding van oorzaak of bedachte schuld.
  Veel gegil zonder rason of details.

 3. Al die idioten doen tevens alsof er totaal geen verkeersregels bestaan voor hen. Blokkeren wegen, rijden op 2 rijbanen om te voorkomen dat ze worden ingehaald, waarbij ik mij toch afvraag……………….hebben jullie je netjes aangemeld als ‘konvooi’ bij de politie ? Zo niet dan hou je je gewoon aan de bestaande regels en gaat er geen regels bij verzinnen.

  Dat men deze dingen wil verhuren aan toeristen is prima, de toeristen vinden het leuk, dus waarom niet. Maar inderdaad goed onderhoud plegen en houden aan de bestaande verkeerswet oftewel niet de weg blokkeren, geen konvooien opzetten en iedereen doorgang verbieden en al helemaal niet agressief worden wanneer je wordt ingehaald of wanneer iemand door jullie optocht kruist.

 4. Beter nog; ermee stoppen en verbieden. Deze ondingen zijn enkel goed voor lawaai-toeristen en macho-oelewappers en een aanslag, zo niet ramp, voor de veiligheid en ons milieu. Past echt niet meer in de nieuwe post-Covid tijd. Hoe veel meer ongelukken nog?

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertentie -

Lees ook

- Advertentie -

Zoeken

- Advertentie -

PBC | Morgen worden meer dan 200 werknemers van de raffinaderij naar huis gestuurd

Persbureau Curacao Maandag vallen er opnieuw harde klappen bij de raffinaderij. Meer dan tweehonderd werknemers krijgen dan hun ontslag toegezegd. Zij zijn niet geselecteerd om in het vervolgtraject met...

PBC | Minder covid-patiënten dan vorige week, maar meer op de IC op Curaçao

Persbureau Curacao Zondag zijn er 34 mensen positief getest op Corona. Daaronder dit keer geen geïmporteerde cases, maar mensen die lokaal besmet zijn geraakt. 53 Covid-patiënten mochten vandaag uit...

LuchtvaartNieuws | Prijsvechter Wingo hervat vluchten tussen Colombia en Curaçao

WILLEMSTAD - Prijsvechter Wingo hervat de vluchtuitvoering tussen de Colombiaanse hoofdstad Bogotá en Curaçao. De dochtermaatschappij van het Panamese Copa Airlines vliegt per 6 oktober weer naar...

PBC | Pippi’s Opvang op Curaçao

Persbureau Curacao WILLEMSTAD – Zo nu en dan is het nodig om een Stichting en/of persoon onder de aandacht te brengen. Gewoon, omdat ze fantastisch werk doen en...

PBC | Bonairiaanse journalist Zamir Ayubi overleden aan Covid

Persbureau Curacao KRALENDIJK – Vanochtend vroeg is de bekende Bonairiaanse journalist Zamir Ayubi overleden aan de gevolgen van COVID-19. Dat maakte zijn broer, de eveneens bekende journalist Aimed...

PBC | Coronacijfers Curaçao 25 september

Persbureau Curacao WILLEMSTAD – Er is vandaag opnieuw een coronaslachtoffer gevallen. Het slachtoffer overleed in het ziekenhuis. In totaal zijn er nu 160 personen overleden op Curaçao aan...
- Advertentie -