Home Verkiezingen Curacao 2021

ParadiseFM | Girobankhouders krijgen beschikking over tegoeden

4
De mogelijkheid voor geldopname zal alleen niet gelden voor tegoeden die uitkomen boven een bedrag van NAf 1.200.000 | Extra

Premier Eugene Rhuggenaath vertelde gisteren op Paradise FM dat Girobank rekeninghouders komende week bericht krijgen over beschikking over hun volledige tegoed.

CBCS bevestigt dit nu ook in een statement. De mogelijkheid voor geldopname zal alleen niet gelden voor tegoeden die uitkomen boven een bedrag van NAf 1.200.000. Het opnemen van de uitkering kan door middel van overboeking naar een bankrekening bij een andere bankinstelling naar keuze.

Rekeninghouders die nog niet over een bankrekening bij een andere bankinstelling beschikken, worden aangeraden zo spoedig mogelijk een andere bankrekening te openen. De rekeninghouders van Girobank zullen binnenkort hierover bericht ontvangen.

Overboeken kan via online bankieren. In verband met de actuele Covid-19 situatie heeft een bezoek aan een van de filialen van Girobank niet de voorkeur. De uitkering kan ook worden opgenomen via de ATM-machines met inachtneming van de opnamelimieten per dag.

Het contant opnemen van grote sommen geld wordt echter uit veiligheidsoverwegingen dringend afgeraden. Op 10 december 2019 is bij Girobank een moratorium ingesteld waarbij de tegoeden boven de NAf 10.000 op rekeningen van Girobank werden bevroren.

Bron: ParadiseFM

4 reacties

 1. @KK: inderdaad je gaat je steeds meer afvragen wat de rol van Chos en CBCS is geweest. Of een betere vraag zou zijn “welke rol hebben ze niet gehad” want je krijgt steeds meer de indruk dat ze de boel op zijn beloop hebben laten gaan, met alle gevolgen van dien

  “Macha danki, thank you, dankuwel!”

 2. Wanneer worden Eric Garcia, Stephen Capella en Neysa Isenia voor de rechter gesleept?

  En aansprakelijk gesteld voor de honderden miljoenen schade die zij bij Girobank hebben aangericht en waarvoor de belastingbetaler nu mag opdraaien?

 3. “De uitkering kan ook worden opgenomen via de ATM-machines met inachtneming van de opnamelimieten per dag … Het contant opnemen van grote sommen geld wordt echter uit veiligheidsoverwegingen dringend afgeraden. ”

  How far it has fallen : bankwezen op Korsow, dushi Korsow … had je tussen de 10.000 en 1.200.000 op je bankrekening staan ? Heelaas pindakaas !

  Open een nieuwe offshore bankrekening of ga pinnen, dagelijks en maandenlang, met de “be safe brochure tips at your disposal” !

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in