26 C
Willemstad
• donderdag 24 juni 2021 02:17

Laatste reacties

- Advertentie -

Nu.cw | Eduard Braam van PAR via KdnT naar MFK

Door Rick Hart | met interview Braam

Of Braam lang als parlementariër zal zitten, valt nog te bezien aangezien zijn naam ook genoemd wordt als minister in het kabinet Pisas | Foto archief

Eduard Braam is geen onbekende in de politiek. Hij was eerder lid van politieke partij PAR, ging daarna naar Korsou di nos Tur en is nu beëdigd als MFK-parlementariër.

“Ik voel me goed en geniet vertrouwen van de partij”, aldus Braam tegen NU.cw.

- Advertentie -

Of hij lang als parlementariër zal zitten, valt nog te bezien aangezien zijn naam ook genoemd wordt als minister in het kabinet Pisas.

Bron: Nu.cw

Artikel delen

13 reacties

 1. @ De Rechtsstaat : Als je niet veroordeeld bent kun je ook niet in hoger beroep. Braam is dus wel degelijk veroordeeld. Bij Martina is voor zover ik mij kan herinneren de vervolging niet voortgezet. Er is dan ook geen sprake van veroordeling want hij heeft nooit voor de rechter gestaan. De kunt veroordeeld worden zonder straf of met een voorwaardelijke straf, maar het blijft een veroordeling.

 2. Ik vraag mij nog steeds af, of strafbaar bevonden en geen straf opgelegd kan worden omschreven als een veroordeling?

  Djis puntra mi ta puntra.

  Huidige demissionair minister Martina, was ook strafbaar bevonden en niet vervolgd…. en voila, daar werd ie wederom minister.

 3. Moet wel zeggen dat als Yves Cooper hier niet over is begonnen, hadden we niet geweten wat voor viezerik deze man is.

  Betekent het dat Yves Cooper zijn werk als journalist goed doet? Daar zijn twijfels over. Deze man zat toen op de lijst bij PAR en zoals we weten schuurt Yves Cooper tegen de corrupte bende van MFK aan.

  Het geeft aan waarom het nieuws zo onbetrouwbaar is want elk radiostation, krant of televisiestation heeft een link met een politieke partij.

 4. @ Braam minister van justitie, Gerrit de raaf word vrij gesproken om 1.8 miljoen gestolen geld van het volk terug te betalen, Jammie dos Santos word van zijn 30 gevangenis straf vrij gesproken wegens form fouten in zijn dossier.

 5. Curacao is met deze staten en komende regering helaas ‘weer’ de RISÉE van het Caribisch gebied.
  Het is wel triest hoor dat we niet beter kunnen en willen.

 6. Hij gaat ook zijn zakken proberen te vullen .
  Wat een eiland en wat een volk .
  Het is echt in de land der blinden .
  Trouwens iedereen kan minister worden op curacao .

 7. Sexueel Misbruik van patienten waarvoor hij veroordeeld is en toch door de screening komen lijkt mij foute boel. ook het geval van zetel wegpikken bij de par waardoor er nieuwe verkiezingen moesten komen is een van zijn streken en nog veel meet ontoelaatbaar gedrag. En dan nu de positie innemen van minister van justitie kan absoluut niet.

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertentie -

Lees ook

- Advertentie -

Zoeken

- Advertentie -

PBC | IMF: Curaçao ontkomt niet aan COHO

Persbureau Curacao Opnieuw benadrukt het Internationaal Monetaire Fonds, IMF dat de afspraken met Nederland een ‘window of opportunity’ bieden. Een akkoord met Nederland om de nodige steun in...

Democracy now! | Wednesday, June 23, 2021

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience with...

Extra | Journaal 23 juni 2021

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

Nu.cw | Bon Bini: Judeska in da House nu ook op Curaçao te zien

De film Bon Bini: Judeska in da House is nu ook op Curaçao te zien. De film zou vorig jaar al in première gaan, maar door de...

Nu.cw | Hoekstra: ABN Amro bepaalt zelf wie haar klant is of blijft

De ABN Amro-klanten in het Caribisch deel van het Koninkrijk lijken niet veel steun te hoeven verwachten van de Nederlandse minister van Financiën, Wopke Hoekstra. Een bank...

DolfijnFM | Raymond Gradus wil ook verschuiving belasting betalen

Raymond Gradus vindt dat de overheid van Curaçao de loonkosten in de publieke sector beter moet beheersen. Ook kan er flink bezuinigd worden op de huisvestingskosten van...
- Advertentie -