27.4 C
Willemstad
• zondag 28 november 2021 00:56

Laatste reacties

- Advertentie -

Nu.cw | Gwendell Mercelina wil doorgeefluik voor bevolking zijn

Door Rick Hart | met interview Mercelina

Gwendell Mercelina

Gwendell Mercelina (PNP) is één van de nieuwe Statenleden die vanochtend beëdigd is. Hij wil zijn partij nieuw leven in blazen en de controlerende taak als parlemenatariër zo goed mogelijk vervullen.

“De bevolking heeft op 17 maart voor verandering gekozen en dat voel je ook, bij de gouverneur ging het er ook anders aan toe”, aldus Mercelina. De parlementariër wil een doorgeefluik zijn voor de bevolking.

- Advertentie -

Bron: Nu.cw

- Advertisement -

Artikel delen

8 reacties

 1. @GwendellM:
  Gwendell, no gasta bo rosea ku hende “kabei” manera e “ejaukulashon hala ku pia” nan aki riba KKC.
  Hasi bo kos mi Amigoe, anto no reakshona rebahando bo mes na e nivel baho y kobarde di loke hende frustra ku nunka no a logra algu kostruktivo den nan bida frustra ta papia: Drechi pa bosnan Tur mes lo sali bisa nan “dos kos”, manera tur dia mi ta hasi….
  Bai de wei: Bo konosemi, sin sa ta ken mi ta…..

 2. Ethics and morals? Personen die dat hebben zitten niet bij de PNP.

  En als je toch ethics en morals en op een dwaalspoor was gebracht en zo onwetend bij de PNP terecht bent gekomen, moet ik je nu héél hard horen roepen tegen Madame Larmonie die zonder blikken of blozen de subsidie met 300K optopte van een f&f.

  Leuke geprobeerd met je ethics en morals narratief op dit forum. Waarom heb ik je nog niet loud en clear horen roepen en aan de bel trekken over de 9 miljoen die zonder beschikking zijn verspat aan f&f door madame Lar-money?

  Hoe zit het met Chong en zijn palmengate van tonnen! Hoe zit het met Shreldrey en zijn studielening van 60K, mooi weggegoogeld door zijn brother in crime die nu bromt in de piskalat.

  PNP morals en ethics? LOL, rovers
  PNP staat voor = Pakken, Nú Pakken! LOL!!

 3. @kaat you can be absolutely sure about that, what can be managed within my ethics and morals, I will always do my best to stay true to my self, hard on the issues and soft on the men.

  @ericlapas first off all, it is disrespectul to label someone you’ve never met or slept with – because I do not have any issues with my sexual orientation which is not what you are assuming. And further more in welke ‘toiletten is er gerotzooid’ door Gwendell?! Mind your attention to something constructive and positive.

  @John, I’ve never received as Digital Media Consultant (2k) for your information, please do a better homework and research. And a senator currently receives netto (7k). And for your information I’ve been already working as a creative consultant/entrepreneur with international clients since winning my case against Digicel if you’ve read well, and also earning more than what your insinuation is. Politics is my purpose, not my career.

  Stay blessed, and give a break on the negativity in your mirror.

 4. Oppermoeder Maria LP kwam ook als kleuterleidster binnen en is dat eigenlijk altijd gebleven als partijleider, maar dan met heel veel grondbezit.

  PNP heeft net als elke andere partij vele grote rovers gekend, en kent ze nog steeds.

  Larmonie gaf f&f 300K “chupsidie” verhoging aan een stichting, ongeautoriseerd als Pwiblo Soberano minister. De naam Pwiblo past haar wel.

 5. Verschillende homoseksuelen hebben het als lijstrekker geprobeerd maar ze werden allemaal aangevallen vanwege hun seksuele geaardheid. Wij kunnen allemaal nog de aantijgingen van Kdnt richting Cleopa met jonge mannen nog herinneren.

  Het is goed dat Cleopa weg uit het parlement is want anders zullen weer geruchten ontstaan dat met deze Gwendell Mercelina in de toiletten van het parlement gerotzooid wordt.

 6. Denk dat de Gouverneur er toch benkingen bij heeft. Die is niet van lotje getikt, maar het zou zo maar kunnen zijn dat als ze het ánders zou kunnen doen, ze het niet zou laten.

 7. Mooie career move.

  Van 2,000 in de maand bij Digicel naar 15,000 in de maand in de Staten.

  En dat voor een 2-urige werkweek.

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertentie -

Lees ook

- Advertentie -
- Advertentie -

Zoeken

DH | Irion gives insight into reform measures for Finance Ministry

PHILIPSBURG--Finance Minister Ardwell Irion on Thursday gave Members of Parliament (MPs) an insight into the reform measures for the Finance Ministry in the country package. The country package...

AntilliaansDagblad | Huis in beschermd natuurgebied Bonaire

Stinapa weet niets van plannen en zegt zich kritisch op te zullen stellen Kralendijk - De officiële bekendmaking van de bouw van een huis in de beschermde bufferzone...

AntilliaansDagblad | Flamingo Oscar losgelaten

Toen bij de Fundashon Dier en Onderwijs Cariben een melding binnenkwam van een gewonde flamingo, ging oprichter en dierenarts Odette Doest direct op redding uit. Ze kreeg het...

AntilliaansDagblad | Capriles Kliniek met zaak tegen overheid

Willemstad - De Capriles Kliniek begint een rechtszaak tegen de Curaçaose overheid. De inzet zal zijn dat de tarieven worden aangepast en dat de geleden schade wordt...

AntilliaansDagblad | Einde Tayer Soshal

Willemstad - De sociale werkplaats in Landhuis Groot Santa Martha sluit definitief de deuren. De Fundashon Tayer Soshal is in staat van liquidatie gesteld. De negentien werknemers...

AntilliaansDagblad | Minister overleeft, maar diep door het stof

Willemstad - MFK-minister Dorothy Pietersz-Janga van GMN heeft het Statendebat overleefd met ‘slechts’ een motie van afkeuring, maar moet voortaan wel het parlement tijdig informeren over ‘welke...
- Advertentie -