31 C
Willemstad
• vrijdag 18 juni 2021 15:01

Laatste reacties

- Advertentie -

Nu.cw | Eduard Braam van PAR via KdnT naar MFK

Door Rick Hart | met interview Braam

Of Braam lang als parlementariër zal zitten, valt nog te bezien aangezien zijn naam ook genoemd wordt als minister in het kabinet Pisas | Foto archief

Eduard Braam is geen onbekende in de politiek. Hij was eerder lid van politieke partij PAR, ging daarna naar Korsou di nos Tur en is nu beëdigd als MFK-parlementariër.

“Ik voel me goed en geniet vertrouwen van de partij”, aldus Braam tegen NU.cw.

- Advertentie -

Of hij lang als parlementariër zal zitten, valt nog te bezien aangezien zijn naam ook genoemd wordt als minister in het kabinet Pisas.

Bron: Nu.cw

Artikel delen

13 reacties

 1. @ De Rechtsstaat : Als je niet veroordeeld bent kun je ook niet in hoger beroep. Braam is dus wel degelijk veroordeeld. Bij Martina is voor zover ik mij kan herinneren de vervolging niet voortgezet. Er is dan ook geen sprake van veroordeling want hij heeft nooit voor de rechter gestaan. De kunt veroordeeld worden zonder straf of met een voorwaardelijke straf, maar het blijft een veroordeling.

 2. Ik vraag mij nog steeds af, of strafbaar bevonden en geen straf opgelegd kan worden omschreven als een veroordeling?

  Djis puntra mi ta puntra.

  Huidige demissionair minister Martina, was ook strafbaar bevonden en niet vervolgd…. en voila, daar werd ie wederom minister.

 3. Moet wel zeggen dat als Yves Cooper hier niet over is begonnen, hadden we niet geweten wat voor viezerik deze man is.

  Betekent het dat Yves Cooper zijn werk als journalist goed doet? Daar zijn twijfels over. Deze man zat toen op de lijst bij PAR en zoals we weten schuurt Yves Cooper tegen de corrupte bende van MFK aan.

  Het geeft aan waarom het nieuws zo onbetrouwbaar is want elk radiostation, krant of televisiestation heeft een link met een politieke partij.

 4. @ Braam minister van justitie, Gerrit de raaf word vrij gesproken om 1.8 miljoen gestolen geld van het volk terug te betalen, Jammie dos Santos word van zijn 30 gevangenis straf vrij gesproken wegens form fouten in zijn dossier.

 5. Curacao is met deze staten en komende regering helaas ‘weer’ de RISÉE van het Caribisch gebied.
  Het is wel triest hoor dat we niet beter kunnen en willen.

 6. Hij gaat ook zijn zakken proberen te vullen .
  Wat een eiland en wat een volk .
  Het is echt in de land der blinden .
  Trouwens iedereen kan minister worden op curacao .

 7. Sexueel Misbruik van patienten waarvoor hij veroordeeld is en toch door de screening komen lijkt mij foute boel. ook het geval van zetel wegpikken bij de par waardoor er nieuwe verkiezingen moesten komen is een van zijn streken en nog veel meet ontoelaatbaar gedrag. En dan nu de positie innemen van minister van justitie kan absoluut niet.

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertentie -

Lees ook

- Advertentie -

Zoeken

- Advertentie -

Democracy now! | Friday, June 18, 2021

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience with...

Extra | Journaal 18 juni 2021

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

NOS | Rapper Josylvio weer vrijgelaten uit cel op Curaçao, ‘reispapieren toch in orde’

De Nederlandse rapper Josylvio is na een nacht in de cel op Curaçao weer vrijgelaten. Hij was opgepakt wegens belediging en verstoring van de openbare orde. Bij aankomst...

PBC | MFK wil onlinesector belasten om AOV belastingvrij te maken

Persbureau Curacao WILLEMSTAD – De MFK wil een apart OB-tarief introduceren van 9 procent voor de online goksector op Curaçao. Met de 270 miljoen gulden die dat op...

PBC | Politie waarschuwt botenbezitters bij Caracasbaai

Persbureau Curacao WILLEMSTAD – Bezitters van Boten en Sea Doo’s veroorzaken volgens de politie regelmatig problemen bij Caracasbaai. Daar parkeren zij hun auto’s en trailers overal waar het...

PBC | Vier mensen positief

Persbureau Curacao WILLEMSTAD – Vier mensen zijn gisteren positief getest. Twee besmettingen kwamen van buiten, twee waren lokaal. In totaal werden er 1021 testen afgenomen. Een testratio derhalve...
- Advertentie -