32 C
Willemstad
• zondag 19 september 2021 14:45

Laatste reacties

- Advertentie -

UTS maakt 3-in-1-pakket goedkoper

uts-smallWillemstad – UTS maakt de service 3-in-1 van Chippie goedkoper. De dienst waarbij klanten kunnen kiezen tussen drie verschillende Chippie-pakketten waarbij belminuten, sms’jes en 4G-data worden gecombineerd zal flink goedkoper worden.

Advertentie

- Advertentie -

Zo betaalt een Chippie-gebruiker nog maar vijf gulden voor de Chippie Freestyle prepaid- bundel, dat eerst werd aangeboden voor 14,50 gulden.
Voor vijf gulden kan de klant 100 minuten bellen, 5 sms’jes sturen en 75 MB aan 4G data versturen of ontvangen.
Dit pakket is voor 1 dag geldig en is te activeren door een sms te sturen naar het nummer 3110 met de tekst Chippie Freestyle.
Wie een pakket voor 10 dagen wil kan nu voor 37,50 gulden de Chippie Relax aanschaffen. Dit pakket kostte eerst 45 gulden.
Klanten ontvangen 1.000 belminuten, 50 sms’jes en 750 MB aan 4G-data.
Door de naam van het pakket te sturen naar het nummer 3110 kan het pakket worden aangekocht.
Wie 30 dagen lang een combinatiepakket wil hebben kan kiezen voor Chippie Trendy met 3.000 belminuten, 150 sms’jes en 2,5 GB aan 4G-data tegen een prijs van 99 gulden. Door Chippie Trendy te sms’en naar het nummer kan dit pakket verkregen worden.

,,Als men de belminuten in de pakketten vergelijkt met de prijs die ervoor wordt betaald dan kan men bellen voor vijf cent per minuut”, rekent UTS voor.

Dit tarief is alleen geldig binnen Chippieland en voor bellen naar vaste UTS-nummers. Het bellen naar andere nummers kost 40 cent per minuut.
Mochten de belminuten, sms’jes of data opraken binnen de geldigheidstermijn, dan kunnen die er extra bij worden gekocht.
Zijn er echter nog minuten, sms’jes of data over na het verstrijken van de geldigheidstermijn, dan komen deze te vervallen.
Voor meer informatie over de pakketten en de voorwaarden kan men een kijkje nemen op
www.uts.cw

Bron: Antilliaans Dagblad

Advertentie

- Advertisement -

back home

- Advertisement -

Artikel delen

Dit artikel is geplaatst in

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertentie -

Lees ook

- Advertentie -

Zoeken

- Advertentie -

Volkskrant | Bij de demonstratie in Washington: ‘Je merkt hoe groot het geloof in The Big Lie is’

Nick de Jager Uit angst voor een tweede January 6 wemelt het nu van de politiemensen voor het Capitool in Washington. Daar betuigen demonstranten hun steun aan degenen...

NDH | BNNVARA-programma over salarissen veroorzaakt rumoer op Curaçao

Op Curaçao is commotie ontstaan over het salaris van de directeur van de Centrale Bank van Curaçao en Sint Maarten (CBCS) na een uitzending van het Nederlandse...

ParadiseFM | Werkloosheid gaat stijgen volgens IMF

De werkloosheid gaat stijgen tot 24,3% volgens het IMF. Volgens de regering zijn de cijfers te vergelijken met cijfers van de Centrale Bank van Curaçao en Sint...

ParadiseFM | Overheid roept jongeren op tot vaccinatie

Jongeren van 13 tot 18 jaar worden nogmaals opgeroepen om zich te vaccineren. Dat deed epidemioloog Izzy Gerstenbluth vanmorgen tijdens een overheidsbriefing. Tot eersgisteren testten 223 jongeren...

PB | Inkomen CBCS-top aanzienlijk lager dan beweerd

WILLEMSTAD/PHILIPSBURG: De Centrale Bank van Curaçao en Sint Maarten (CBCS) heeft kennis genomen van het programma ‘Wat verdien jij’, dat gisteren is uitgezonden op BNNVARA. De CBCS deelt...

PBC | Koninkrijksteam honkbal bereikt finale Europees kampioenschap

Persbureau Curacao ITALIË – Na een spannende wedstrijd tegen Spanje die met 9-8 werd gewonnen, heeft het Koninkrijksteam zich geplaatst voor de finale. Het team wist een voorsprong...
- Advertentie -