30 C
Willemstad
• dinsdag 20 februari 2024

PBC | Zoektocht naar vermiste Amerkaanse toerist gestaakt

Persbureau Curacao WILLEMSTAD – De zoektocht naar de 73-jarige Amerikaanse toerist bij Porto Mari is gestaakt. Donderdag raakte hij vermist nadat zijn groep in zee had gesnorkeld. Gisteren...

PBC | Chauffeurs op de vuist na ongeluk: arrestatie om poging tot moord

Persbureau Curacao WILLEMSTAD – Een verkeersongeval in Saliña liep gisteren uit de hand toen twee betrokken bestuurders eerst met elkaar op de vuist gingen en vervolgens één van...

PBC | Lichaam vermiste jongen na bootongeluk gevonden

Persbureau Curacao WILLEMSTAD – Het lichaam van de jongen die gisterenmiddag in het water viel in het Spaanse Water is gevonden. Dit heeft een politiewoordvoerder bevestigd. De 16-jarige jongen...

PBC | Daling aantal Caribische Geneeskundestudenten

Persbureau Curacao Sinds de invoering van de decentrale selectie bij geneeskunde- en vervolgopleidingen is er een duidelijke daling te zien in het aantal toegelaten Caribische studenten. Deze trend...

Column Youp | Eigenmoord

Terwijl we afgelopen week in ons land vooral bezig waren met de zo herkenbare troela van de BBB die haar truitje andersom en binnenstebuiten droeg. En natuurlijk...

NTR | Uitzending gemist: Nacht van Caribisch Netwerk met Ruth Groenewoud

In de Nacht van Caribisch Netwerk op NPO Radio 1 ontvangt presentator Guilliano Payne gasten die een link hebben met de eilanden. Vanavond is dat Ruth Groenewoud....
- Advertisement -spot_img

UTS maakt 3-in-1-pakket goedkoper

HomeMediaUTS maakt 3-in-1-pakket goedkoper

uts-smallWillemstad – UTS maakt de service 3-in-1 van Chippie goedkoper. De dienst waarbij klanten kunnen kiezen tussen drie verschillende Chippie-pakketten waarbij belminuten, sms’jes en 4G-data worden gecombineerd zal flink goedkoper worden.

Advertentie

Zo betaalt een Chippie-gebruiker nog maar vijf gulden voor de Chippie Freestyle prepaid- bundel, dat eerst werd aangeboden voor 14,50 gulden.
Voor vijf gulden kan de klant 100 minuten bellen, 5 sms’jes sturen en 75 MB aan 4G data versturen of ontvangen.
Dit pakket is voor 1 dag geldig en is te activeren door een sms te sturen naar het nummer 3110 met de tekst Chippie Freestyle.
Wie een pakket voor 10 dagen wil kan nu voor 37,50 gulden de Chippie Relax aanschaffen. Dit pakket kostte eerst 45 gulden.
Klanten ontvangen 1.000 belminuten, 50 sms’jes en 750 MB aan 4G-data.
Door de naam van het pakket te sturen naar het nummer 3110 kan het pakket worden aangekocht.
Wie 30 dagen lang een combinatiepakket wil hebben kan kiezen voor Chippie Trendy met 3.000 belminuten, 150 sms’jes en 2,5 GB aan 4G-data tegen een prijs van 99 gulden. Door Chippie Trendy te sms’en naar het nummer kan dit pakket verkregen worden.

,,Als men de belminuten in de pakketten vergelijkt met de prijs die ervoor wordt betaald dan kan men bellen voor vijf cent per minuut”, rekent UTS voor.

Dit tarief is alleen geldig binnen Chippieland en voor bellen naar vaste UTS-nummers. Het bellen naar andere nummers kost 40 cent per minuut.
Mochten de belminuten, sms’jes of data opraken binnen de geldigheidstermijn, dan kunnen die er extra bij worden gekocht.
Zijn er echter nog minuten, sms’jes of data over na het verstrijken van de geldigheidstermijn, dan komen deze te vervallen.
Voor meer informatie over de pakketten en de voorwaarden kan men een kijkje nemen op
www.uts.cw

Bron: Antilliaans Dagblad

Advertentie

back home

Dit artikel is geplaatst in

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Zoeken

Recente reacties