27.4 C
Willemstad
• maandag 6 december 2021 16:08

Laatste reacties

- Advertentie -

TVDirect | Interview Tweede Kamerlid Ronald van Raak (SP) over Koninkrijksrelaties

Bron: TV direct

- Advertisement -

Artikel delen

5 reacties

 1. Het was op de radio vandaag te horen dat Cooper op de verjaardag van zijn vriend Schotte nog reclame maakte voor de Knipselkrant.

  Hij werd door Jachmien Pinedo geïnterviewd, nou ja geïnterviewd? De microfoon ging open en hij mocht bijna 20 minuten raskalen en iedereen corrupt noemen.

  Op de vraag of MFK voor de CHE is zei hij dat heeft zijn partij leider Pisas niet gezegd luister nog een keer naar het interview op knipselkrant.

  Helaas liet Jachmien Pinedo zichzelf weer ontgelden door arrogant te antwoorden dat zij nooit naar andere media kijkt of luisterd.

 2. Waar haalt Direct deze verslaggevers vandaan? Vraag ik me af. Ben benieuwd of ze zelf de vragen mogen bedenken of is er een redactie team.

  Wij moeten af van deze one on one interviews want de volgende die zal weer moord en brand schreeuwen met teksten als onze autonomie gaat er aan en noem maar op.

  Helaas heeft Direct TV als nieuwe media ook geen verandering hier in kunnen brengen. Wij moeten meer naar debatten ipv dit soort interviews.

  Zet bijvoorbeeld Doran, Cordoba, Calmes of Leonora tegenover Van Raak en laat de bevolking beslissen wie een parlementarier waard is.

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertentie -

Lees ook

- Advertentie -

Zoeken

- Advertentie -

Opinie | Curacaohuis & Co

Met Ennia vonnis + Curacaohuis benoemingsbesluiten | Opinie George Lichtveld De argumenten die premier Pisas gebruikt om dat schaamteloze nepotisme te vergoedelijken waar onze Gevolmachtigde Minister zich aan...

Democracy now! | Monday, December 6, 2021

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience with...

Extra | Journaal 6 december 2021

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

Nu.cw | Man verdrinkt bij Piscadera

Een man is vanochtend verdronken in de baai van Piscadera. Ambulancepersoneel heeft tevergeefs getracht de man te reanimeren. Uit eerste berichten valt op te maken dat de...

Nu.cw | 111 kinderen krijgen fiets cadeau bij laatste actie Bikes 4 Kids Curaçao

Bikes 4 Kids Curaçao heeft afgelopen weekend 111 kinderen een fiets cadeau gedaan. Het was het laatste jaar van de organisatie, die vanwege de coronapandemie de fondsenwerving...

Nu.cw | Één persoon overleden aan Covid-19, dodenaantal op 180

Het aantal coronaslachtoffers op Curaçao is vandaag opgelopen naar 180. Er is één persoon overleden aan het virus. Er liggen momenteel vier coronapatiënten in het Curaçao Medical...
- Advertentie -