TVDirect | Interview Tweede Kamerlid Ronald van Raak (SP) over Koninkrijksrelaties

Bron: TV direct

5 Reacties op “TVDirect | Interview Tweede Kamerlid Ronald van Raak (SP) over Koninkrijksrelaties

 1. Curacao revisited

  sterk argument van de interviewster: “er is ook corruptie in Nederland”

 2. Het was op de radio vandaag te horen dat Cooper op de verjaardag van zijn vriend Schotte nog reclame maakte voor de Knipselkrant.

  Hij werd door Jachmien Pinedo geïnterviewd, nou ja geïnterviewd? De microfoon ging open en hij mocht bijna 20 minuten raskalen en iedereen corrupt noemen.

  Op de vraag of MFK voor de CHE is zei hij dat heeft zijn partij leider Pisas niet gezegd luister nog een keer naar het interview op knipselkrant.

  Helaas liet Jachmien Pinedo zichzelf weer ontgelden door arrogant te antwoorden dat zij nooit naar andere media kijkt of luisterd.

 3. Fred Schiedam

  Afgaande op de galm wordt dit programma gepresenteerd uit een badkamer.

 4. Lijkt er op dat de familie van dit meisje bij “de kliek” hoort. Maakt op mij niet een heel intelligente indruk.

 5. Waar haalt Direct deze verslaggevers vandaan? Vraag ik me af. Ben benieuwd of ze zelf de vragen mogen bedenken of is er een redactie team.

  Wij moeten af van deze one on one interviews want de volgende die zal weer moord en brand schreeuwen met teksten als onze autonomie gaat er aan en noem maar op.

  Helaas heeft Direct TV als nieuwe media ook geen verandering hier in kunnen brengen. Wij moeten meer naar debatten ipv dit soort interviews.

  Zet bijvoorbeeld Doran, Cordoba, Calmes of Leonora tegenover Van Raak en laat de bevolking beslissen wie een parlementarier waard is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *