Travelpro | Pasta e Basta: vier spetterende avonden op Curaçao

Pasta-e-Basta || Pictures by © Berber van Beek

Op Curaçao kon je van 18 tot en met 21 mei niet om de dansende en zingende obers heen. Het was namelijk weer tijd voor het succesvolle en populaire Pasta e Basta.

De restaurants van Lions Dive & Beach Resort (Piazza en Hemingway) en Avila Beach Hotel werden omgetoverd tot een heus ‘Little Italy’. Goed nieuws: Volgend jaar mei zal Pasta e Basta opnieuw vier avonden schitteren bij Avila Beach Hotel en Lions Dive & Beach Resort.

Met ondersteuning van sterrenchef Robert Kranenborg konden gasten genieten van hemelse Italiaanse gerechten en werden ondertussen op hun muzikale wenken bediend door acht top-entertainers, die rechtstreeks vanuit het Amsterdamse Pasta e Basta-restaurant zijn ingevlogen. Zij maakten er samen weer een groot en smakelijk, maar vooral muzikaal feest van.

Thema
Elke avond had een eigen thema, zo stond donderdag 18 mei het restaurant Piazza bij Lions Dive in het teken van Italië met muziek van onder meer Pavarotti en Verdi. Robert Kranenborg stelde op deze avond het recept van één van zijn ‘Signature Dishes’ ter beschikking aan de chefs van Piazza en kwam die avond ook zelf proeven. Op vrijdag 19 mei, in het Avila Beach Hotel, werd het culinaire spektakel ook door Robert Kranenborg begeleid, waarbij hij in samenwerking met de chef van het Avila Beach Hotel met zoveel mogelijk verse Curaçaose producten werkte. Het Avila Beach Hotel had die vrijdag een pop/classic-thema waarbij er een heuse Baywatch-act werd opgevoerd en op zaterdag 20 mei kon je bij Hemingway bij Lions Dive swingen op bekende disco klassiekers en ging het dak eraf. Gasten dansten met hun voeten in het zand en genoten van een heerlijke avond. Pasta e Basta werd zondag 21 mei afgesloten bij het Avila Beach Hotel met een gemixte muziekstijl voor jong en oud, waarbij de antieke Rolls Royce van Avila weer van stal gehaald. Kortom, het waren opnieuw vier prachtige avonden met heerlijk eten en goede live entertainment.

Foto: ©Berber van Beek

Bron: Travelpro

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *