26 C
Willemstad
• zondag 9 mei 2021 08:43

PBC | Zondag kans op regen en onweer

Persbureau Curacao WILLEMSTAD – Een storing die naar verwachting de lokale eilanden in de komende 24 tot 36 uur zal treffen, bevindt zich momenteel boven het zuidoosten van...

AVC | ‘Toezicht op financiële instellingen Curaçao is te vrijblijvend’

Servaas Houben en Ronald Ketellapper | Achterkant van Curacao Het toezicht in Curaçao op financiële instellingen is te vrijblijvend, verouderd en houdt onvoldoende rekening met de risico’s waaraan...

Nu.cw | Curaçao eerder dan verwacht uit lockdown

Na weken op slot te hebben gezeten, gaat Curaçao uit lockdown. "De cijfers van de afgelopen weken zijn dermate positief dat verdere versoepelingen verantwoord zijn", aldus demissionair...

NOS | Premier Rutte: Europese covid-reispas misschien pas in augustus

Sander van Hoorn De covid-pas, de QR-code waarmee Europeanen deze zomer makkelijker op reis moeten kunnen in de EU, is er misschien pas in augustus. Dat heeft premier...

Extra | Aubert Wiels: E motibu real di asesinato di Helmin Wiels un dia lo sali na kla

WILLEMSTAD. – Ayera despues di 8 aña ainda famianan no a haña trankilidat pa por sera e kaso di asesinato di Helmin Wiels. Esaki pa e echo...

ParadiseFM | D66: ‘Zo snel mogelijk vaccinatiecertificaat voor Caribische delen koninkrijk’

D66 wil zo snel mogelijk een digitaal groen certificaat voor gevaccineerden in de Caribische delen van koninkrijk. Dat blijkt uit Kamervragen van partijleden Jorien Wuite en Jan...
- Advertisement -spot_img
HomeMediaAlgemeen nieuwsTIME | Person of the Year: Joe Biden and Kamala Harris

TIME | Person of the Year: Joe Biden and Kamala Harris

Dit artikel is geplaatst in

11 reacties

 1. Door de keuze van bepaalde omstreden personen voor allerlei lijstjes zoals bijvoorbeeld ook de Nobelprijs voor de Vrede, zijn deze titels aan zware inflatie onderhevig.
  Je moet nu al òf een oorlog of genocide ontketent hebben òf flink in de staatskas gegrepen hebben, wil je door een andere elite geprezen worden.

 2. Knoek- Koe, ik ken ook meerdere YDK ers met een donker kleurtje die een bloed hekel aan witte mensen hebben, vooral als ze uit hun moederland en NL komen, een paar namen noem ik maar anders ben ik over twee weken nog aan het namen op schrijven, de hele Familie Wiels, Monky het drank orgel, Amparo dos Santos de bier pens cq vreter, Pik Pisas de huigelaar, Wilsoe de op de uitkijk post staander?., Gerrit De Raaf enz enz enz enz.

 3. Velen blijven geloven dat de wereld ‘n betere plek was voor Trump. Het team Obama/Biden hebben veel conflicten ontketend in oa Somalïe Jemen. Het ergste is de menselevens wo veel kinderen, vluchtelingen daklozen kosten van de oorlogen. Gefeliciteerd man of the year biden.

 4. Het domste wat je kunt doen als je iemand op een bepaalde positie moet kiezen of benoemen, is hierbij uitgaan van ‘eigenschappen’ die niets met deskundigheid of vaardigheid te maken hebben. En zo wordt er helaas te vaak iemand gekozen OMDAT die een bepaalde kleur, geslacht, geloof, etc. heeft, en niet omdat deze persoon ‘beter’ is.

 5. Biden kwam met de racistische uitspraak als je niet op mij stemt dan ben je niet echt zwart… Geen BLM daar over gehoort. Biden was 1 van de trekkers van een wet die vooral zwarte mannen langer in de gevangenis zou laten blijven. Niets van BLM.. Biden wilde zijn kinderen niet op een gemengde school want het is een jungle.. Zoonlief is crackverslaafde doet deals in oekraine en Rusland (wat trump niet mocht) en niemand zegt wat.
  Opvallend dat BLM beslist wie wel of geen racist is.. maakt niet uit wat je zegt
  Op Curacao bestaat BLM ook voornamelijk uit racisten en corrupte lui

 6. Deze vrouw is de KOZP en BLM activist van de USA.

  Volgens haar moet zij president worden van America omdat zij Black / asian Indian is en vrouw.

  Asian Indians staan overigens bekend als behoorlijk racistisch # 1 op de wereld (ask any african exchange student)

  Op Curaçao hebben we ook black women als gezagsdrager: Ze heet Zita Kabritu, and she performs really shitty!

 7. Gelukkig hoef ik niet te kiezen tussen 2 kwaden. Is mijn land niet.
  330 miljoen inwoners en dat is het enige dat ze op kunnen rispen?

  Maar ik heb altijd liever te doen met iemand die doet wat hij zegt, dan iemand die doet wat hij niet zegt of juist bewust verzwijgt.

  Het gaat er daarbij niet om of je het ermee eens bent, maar juist dat je daardoor beter kunt inschatten of het gevolgen heeft voor jou, je omgeving, etc.

 8. Nou,…, hij brak al wat toen ie met zijn hondje stoeide… En zo iemand geef je de codes van voldoende bommen om de wereld een aantal keer te vernietigen.
  En die tante… Tsja… Hillary in color, net zo’n bitch, dus zeer gevaarlijk. Ze wacht gewoon totdat number 1 de pijp uit gaat, maybe helpt ze wel een handje door hem een nieuw hondje te geven..

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Zoeken

Recente reacties