TIME | Person of the Year: Joe Biden and Kamala Harris

Bron: Time Magazine

11 Reacties op “TIME | Person of the Year: Joe Biden and Kamala Harris

 1. Door de keuze van bepaalde omstreden personen voor allerlei lijstjes zoals bijvoorbeeld ook de Nobelprijs voor de Vrede, zijn deze titels aan zware inflatie onderhevig.
  Je moet nu al òf een oorlog of genocide ontketent hebben òf flink in de staatskas gegrepen hebben, wil je door een andere elite geprezen worden.

 2. Nu nog waar maken.

  Lijkt mij dat na debacle trump MAGA hats made in China het een koud kunstje is.

 3. Abraham Mossel

  Knoek- Koe, ik ken ook meerdere YDK ers met een donker kleurtje die een bloed hekel aan witte mensen hebben, vooral als ze uit hun moederland en NL komen, een paar namen noem ik maar anders ben ik over twee weken nog aan het namen op schrijven, de hele Familie Wiels, Monky het drank orgel, Amparo dos Santos de bier pens cq vreter, Pik Pisas de huigelaar, Wilsoe de op de uitkijk post staander?., Gerrit De Raaf enz enz enz enz.

 4. Velen blijven geloven dat de wereld ‘n betere plek was voor Trump. Het team Obama/Biden hebben veel conflicten ontketend in oa Somalïe Jemen. Het ergste is de menselevens wo veel kinderen, vluchtelingen daklozen kosten van de oorlogen. Gefeliciteerd man of the year biden.

 5. Het domste wat je kunt doen als je iemand op een bepaalde positie moet kiezen of benoemen, is hierbij uitgaan van ‘eigenschappen’ die niets met deskundigheid of vaardigheid te maken hebben. En zo wordt er helaas te vaak iemand gekozen OMDAT die een bepaalde kleur, geslacht, geloof, etc. heeft, en niet omdat deze persoon ‘beter’ is.

 6. Biden kwam met de racistische uitspraak als je niet op mij stemt dan ben je niet echt zwart… Geen BLM daar over gehoort. Biden was 1 van de trekkers van een wet die vooral zwarte mannen langer in de gevangenis zou laten blijven. Niets van BLM.. Biden wilde zijn kinderen niet op een gemengde school want het is een jungle.. Zoonlief is crackverslaafde doet deals in oekraine en Rusland (wat trump niet mocht) en niemand zegt wat.
  Opvallend dat BLM beslist wie wel of geen racist is.. maakt niet uit wat je zegt
  Op Curacao bestaat BLM ook voornamelijk uit racisten en corrupte lui

 7. Deze vrouw is de KOZP en BLM activist van de USA.

  Volgens haar moet zij president worden van America omdat zij Black / asian Indian is en vrouw.

  Asian Indians staan overigens bekend als behoorlijk racistisch # 1 op de wereld (ask any african exchange student)

  Op Curaçao hebben we ook black women als gezagsdrager: Ze heet Zita Kabritu, and she performs really shitty!

 8. Gelukkig hoef ik niet te kiezen tussen 2 kwaden. Is mijn land niet.
  330 miljoen inwoners en dat is het enige dat ze op kunnen rispen?

  Maar ik heb altijd liever te doen met iemand die doet wat hij zegt, dan iemand die doet wat hij niet zegt of juist bewust verzwijgt.

  Het gaat er daarbij niet om of je het ermee eens bent, maar juist dat je daardoor beter kunt inschatten of het gevolgen heeft voor jou, je omgeving, etc.

 9. Alles beter dan de totaal mentaal gestoorde Trump

 10. Nou,…, hij brak al wat toen ie met zijn hondje stoeide… En zo iemand geef je de codes van voldoende bommen om de wereld een aantal keer te vernietigen.
  En die tante… Tsja… Hillary in color, net zo’n bitch, dus zeer gevaarlijk. Ze wacht gewoon totdat number 1 de pijp uit gaat, maybe helpt ze wel een handje door hem een nieuw hondje te geven..

 11. Wat hebben zij gepresteerd behalve Trump zwart maken?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *