27 C
Willemstad
• vrijdag 12 augustus 2022

Laatste reacties

Telegraaf | Zus Trump noemt haar broer ’wreed’ en ’gewetenloos’

„Hij heeft geen principes. Geen een”, zegt de 83-jarige Barry, een voormalige federale rechter en oudere zus van de Amerikaanse president Donald Trump .

WASHINGTON – Maryanne Trump Barry, de oudere zus van de Amerikaanse president Donald Trump, noemt haar broer „wreed, liegend en een gewetenloos wezen.”

Dat is te horen in geluidsopnames die in het geheim zijn gemaakt door het nichtje van de president Mary Trump die gesprekken opnam om te gebruiken voor haar onthullende boek over haar oom en de rest van de familie. De Washington Post heeft fragmenten uit de opnames gepubliceerd.

De jongere broer van de president, Robert, die vorige week overleed, heeft nog geprobeerd de publicatie van het boek van Mary te blokkeren, maar zonder resultaat. het boek verscheen vorige maand.

„Hij heeft geen principes. Geen een”, zegt de 83-jarige Barry, een voormalige federale rechter. Ze bekritiseert in de opnames haar broer onder meer over zijn immigratiebeleid, waarbij kinderen aan de grens van hun ouders werden gescheiden en naar detentiecentra werden gestuurd.

Ook geeft ze af op de vele tweets van haar broer. „Zijn verdomde tweets en het liegen, oh mijn god.” Op een gegeven moment zei Barry tegen haar nichtje: „Het is de onechtheid van dit alles. Het is de nepheid en zijn wreedheid. Donald is wreed.”

De opnames werpen ook licht op de bron van een bewering in de memoires van Mary Trump dat de president iemand betaalde om een toelatingsexamen voor hem af te leggen.

„Hij ging naar de Universiteit van Pennsylvania omdat hij iemand het examen liet afleggen” zei Barry, en ze zegt zich zelfs de naam van de man te herinneren. „Die persoon was Joe Shapiro”, zei ze. De weduwe en zus van Shapiro ontkenden eerder in de Washington Post dat hij ooit een examen voor iemand anders heeft afgelegd.

„Elke dag is het iets anders, het maakt niet uit. Ik mis mijn broer, en ik zal hard blijven werken voor de Amerikaanse mensen”, zei Trump in een door het Witte Huis vrijgegeven reactie.

„Niet iedereen is het er mee eens, maar de resultaten zijn duidelijk. Ons land zal binnenkort sterker zijn dan ooit”, zei hij.

Bron: Telegraaf

Artikel delen

Dit artikel is geplaatst in

2 reacties

  1. ‘De opnames werpen ook licht op de bron van een bewering in de memoires van Mary Trump dat de president iemand betaalde om een toelatingsexamen voor hem af te leggen.’

    Jacinta Constantia, MFK natuurlijk, deed iets soortgelijks en we beloonden haar ervoor met een baantje bij de overheid dat 14,000 per maand betaalt voor een 4 urige werkweek.

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Lees ook

Zoeken

- Advertentie -

Democracy now! | Thursday, July 28, 2022

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...

Extra | Journaal 28 juli 2022

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

DH | Wuite reminds The Hague to include Caribbean Netherlands

THE HAGUE--Member of the Second Chamber of the Dutch Parliament Jorien Wuite of the Democratic Party D66 on Thursday reminded the Dutch government of the fact that...

Democracy now! | Wednesday, July 27, 2022

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...

Extra | Journaal 27 juli 2022

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

DH | Jacobs: Secret audio recordings create a dangerous precedent

PHILIPSBURG--Prime Minister Silveria Jacobs (National Alliance) does not condemn the threats made by Minister of Public Housing, Environment, Spatial Development and Infrastructure VROMI Egbert Doran (National Alliance)...