Telegraaf | PRINCE (57) OVERLEDEN

Prince2016

Legendarische zanger dood gevonden op landgoed

Zanger Prince is op 57-jarige leeftijd overleden. De website TMZ was de eerste die meldde dat de legendarische zanger Prince op 57-jarige leeftijd was gestorven.

Zijn management heeft het treurige feit inmiddels bevestigd aan persbureau AP. Onduidelijk is wat er precies is gebeurd.

Een paar minuten eerder werd al gemeld dat hulpdiensten naar zijn landgoed Paisley Park, Minnesota, waren geroepen wegens “een stoffelijk overschot” dat die ochtend (Amerikaanse tijd) door medewerkers van Prince was aangetroffen.
Noodlanding

Een week geleden moest het privévliegtuig van de kleine 57-jarige zanger een noodlanding maken omdat hij onwel was geworden en met spoed in het ziekenhuis moest worden opgenomen. Ook toen was lange tijd onduidelijk wat er aan de hand was, pas uren later maakte zijn management bekend dat Prince leed aan griep en daarom onderzocht moest worden, maar dat hij het goed maakte en alweer uit het ziekenhuis ontslagen was.

Prince werd in 1982 een internationale superster na zijn doorbraak met het album ‘1999’. Daarna volgden vele hits, die hem zeven Grammy’s opleverden. Prince verkocht tijdens zijn carrière meer dan 100 miljoen platen.

Bron: Telegraaf

Een Reactie op “Telegraaf | PRINCE (57) OVERLEDEN

  1. Purple tears, purple tears … RIP.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *