Telegraaf | Moszkowicz: ik keer terug in de rechtszaal

Bram Moszkowicz heeft een nieuw mysterieus contract

Bram Moszkowicz heeft een nieuw mysterieus contract

Bram Moszkowicz keert terug in de rechtszaal, dat zegt hij in een interview met HP/De Tijd. “Ik heb net een handtekening onder een nieuw contract gezet. Ik kom weer terug in de rechtszaal. Huiver alom! Nee, ik zweer het je, en schrijf het maar op ook!”

Moszkowicz werd in 2012 door de tuchtraad geschrapt van het tableau. Hij mag zijn beroep van advocaat voor de rest van zijn leven niet meer uitoefenen. In het interview onthult Moszkowicz zijn vermoedens van opzet achter de beëindiging van zijn carrière als advocaat: “Ik heb vijanden gemaakt binnen de kasteelmuren, waar de heilige huisjes zijn gehuisvest.”

Over zijn korte politieke avontuur bij VNL kan hij kort zijn: “Dat wordt nooit meer wat. Nul zetels.” Hij staat wel open voor een terugkeer bij het televisieprogramma Boulevard. “Ik hoop dat ze dit bij Boulevard lezen. Als ze me weer zouden vragen, ga ik het zeker weer doen.”

Bron: Telegraaf

5 Reacties op “Telegraaf | Moszkowicz: ik keer terug in de rechtszaal

 1. Bram heeft me laten weten je succeswensen Renee enorm op prijs te stellen, waarvoor dank.

 2. Zou wel prettig zijn als Bram weer terugkeert in de rechtszaal. Het is daar nu een dooie boel. Hopelijk kunnen zijn medegeschorste broers: David en Robert ook terugkomen.

  Om discussies over te hoge – of misplaatste – erelonen te voorkomen, kunnen de declaraties eerst gesreend worden door KPMG.

  De heren kunnen dan een gezamenlijke praktijk voeren, onder het motto: “het recht is nog niet zo slecht”

 3. Joep Meloen

  Je kunt van Moszkowicz zeggen wat je wilt, maar hij was een briljante strafpleiter. Zijn parate kennis van de wet was ongekend.
  Helaas ging hij zich helemaal te buiten aan idiote declaraties en torenhoge rekeningen voor zijn clienten.
  Zonde dat hij zichzelf zo down the drain heeft weten te helpen. Mocht graag zijn pleidooien volgen.

 4. Hoezo, politiek, juridisch en professioneel mislukt?

  Volgens mij heeft hij meer op zijn palmares staan dan Van Aller & Co. in het kwadraat.

  Je ziet hem tenminste niet intelligent proberen te doen op KKC en daarbij een hoop vraagtekens typen! Of wel?

 5. Renee van Aller

  Als advocaat wordt het nooit meer wat, evenmin als reizende rechter. Wat zal de volgende stap zijn in zijn flitsende, maar noodlottige carrière? Welk contract heeft hij getekend en met wie? Stelt het wat voor of is het gebakken lucht? Juridisch adviseur van Schotte, of een andere politicus die zich nog degelijker zelfstandig heeft geëlimineerd? Als je jezelf niet eens kunt redden, hoe redt je dan een ander? Zoals de baron Von Münchhausen, aan de eigen vorstelijke lokken zichzelf uit het moeras trekken? Politiek, juridisch en professioneel mislukt, er blijft weinig over. Pero hopi eksito. Renee van Aller&John de Vries

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *