31 C
Willemstad
• maandag 26 februari 2024

Telegraaf | ’Joran van der Sloot heeft seks met drie vrouwen in Peruaanse gevangenis’

Lima - Joran van der Sloot heeft in de gevangenis seks met minstens drie verschillende vrouwen. Ondanks dat hij in Peru nog tot 2045 een straf uitzit voor...

Column Youp | Telkens weer

Waarom vind ik het bericht dat Gordon het liedje Telkens weer vals gezongen heeft nou zo grappig? Dat komt door de woorden vals, Gordon en de titel...

Column Kadushi | Sil the Fixer

Column Kadushi | Dossier Koninkrijksrelaties.nl Het zal je maar gebeuren: Denk je gezegend te zijn met een onweerstaanbare aantrekkingskracht en dan keert je partner je ijskoud de rug...

ParadiseFM | Pisas: Geen relatie meer met CPR

Minister-president Pisas heeft gisteren tijdens een vergadering het parlement aangegeven dat er geen enkele relatie meer is met Caribbean Petroleum Refinery. Het bedrijf was eerst ‘preferred bidder’...

ParadiseFM | Drie mogelijke gasvelden ontdekt onder Arubaanse zeebodem

Het Amerikaanse bedrijf Armstrong Oil and Gas Inc. heeft de regering van Aruba laten weten dat ze ten noordoosten van Aruba in de zeebodem drie mogelijke gasvelden...

ParadiseFM | Courtyard by Marriott wil in april 2024 openen

Na een lange bouwperiode en veel vertraging heeft Courtyard by Marriott in Rif een hindervergunning aangevraagd om als hotel te kunnen opereren. Dat betekent dat het op...
- Advertisement -spot_img

Telegraaf: ME begint sporenonderzoek Borst

HomeMediaTelegraaf: ME begint sporenonderzoek Borst
Een peloton van de Mobiele Eenheid (ME)
Een peloton van de Mobiele Eenheid (ME)

Bilthoven – Een peloton van de Mobiele Eenheid (ME) is vandaag begonnen aan een intensief sporenonderzoek rond de woning van de vermoorde politicus Els Borst. De recherche hoopt aanwijzingen te vinden die leiden naar de dader(s) van het misdrijf.

Advertentie

De 40 tot 50 ME’ers gaan zondag het bosgebied van 0,5 bij 1 kilometer uitkammen, om ,,alles uit te sluiten”, aldus een woordvoerder.

,,Het is niet zo dat we informatie hebben dat er iets te vinden is in dat bos, maar we willen alles uitsluiten”, legt hij uit.

Het bos zou een route kunnen zijn geweest waar een eventuele dader of mogelijke daders gebruik van kunnen hebben gemaakt. De zoektocht in het in sectoren verdeelde bosgebied gaat zeker een aantal uur in beslag nemen.

De woning van de overleden oud-politica en de directe omgeving daarvan zijn eerder deze week al minutieus onderzocht door de politie.
Die is daar niet meer actief aan het zoeken, maar wil niet dat er mensen op de zogenoemde plaats delict komen. Vandaar dat er hekken staan rond het huis.

Volgens de woordvoerder druppelen de tips over de laatste uren of dagen van de minister van staat binnen. Els Borst is voor het laatst levend gezien toen ze vertrok van het D66-congres vorige week zaterdag in Amsterdam.
Maandagavond vonden buurtgenoten haar dood in de garage van haar huis.
Ze had verwondingen, die de oorzaak zijn geweest van haar dood.

De politie hult zich in stilzwijgen over de aard van het letsel. Een betrokkene bij het onderzoek vertelde echter tegen De Telegraaf dat de minister van Staat zwaar was toegetakeld.

,,Ik zag dat mevrouw Borst haar knokkels aan beide handen kapot waren en ze had een hoofdwond. Haar neus was door de klap niet meer zichtbaar.”

bron: Telegraaf

Advertentie

back home

Dit artikel is geplaatst in

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Zoeken

Recente reacties