25 C
Willemstad
• donderdag 2 december 2021 06:04

Laatste reacties

- Advertentie -

Telegraaf | Guus Hiddink vindt partybus van Curaçao ’fantastisch’

Jeroen Kapteijns

De legendarische spelersbus van Curaçao.

Guus Hiddink ziet geen reden om te tornen aan de wel heel bijzondere spelersbus van de nationale ploeg van Curaçao.

„Ze zeiden meteen: ’Misschien wil hij wel een andere bus.’ Maar toen zag ik de bus en dat is fantastisch”, aldus de bondscoach. „Zo’n oude Amerikaanse schoolbus met een chauffeur die even breed als hoog is. Met de ene hand stuurt hij en met de andere hand bedient hij het muziekpaneel. Daar komt me een geluid uit. Ik vind het prima. Dat is iets waar je niet aan moet komen. Dat hoort bij de cultuur van de ploeg.”

De geboren Achterhoeker is een wereldburger, die op alle continenten actief is geweest. Door zijn baan als bondscoach van Curaçao is daar een nieuwe regio bijgekomen.

- Advertentie -

„Ik was nog nooit in de Caribbean geweest. Mijn eerste ervaringen zijn heel positief. Alleen jammer dat we door corona nog geen oefenwedstrijd hebben kunnen spelen. Daarom beginnen we in maart direct met twee WK-kwalificatieduels. Op Curaçao tegen Saint Vincent & The Grenadines en vanwege corona treffen we Cuba in Guatemala; Cuba komen we door de regels niet in.”

Bron: Telegraaf

- Advertisement -

Artikel delen

Dit artikel is geplaatst in

8 reacties

 1. Hiddink was toch de trainer die zich met Nederland niet kwalificeerde voor een EK? Hiddink die volgens de Kabel alleen zou luisten naar witte spelers?

 2. Blijkbaar was Remco nog niet zo goed dat ze Hiddink hebben verkozen bij Bicantini.

  Zijn eigen medeeilanders hebben hem er onelegant uitgegooid. Daar kan Hiddink, een doorgewinterde trainer ook n8ets aan doen.

  Dus niet zo piepen Bululu!
  Je moet tegen El Hage & co tekeer gaan.

 3. In ieder geval heeft Guus humor, dat kun je van weinigen op dit ‘forum’ zeggen. Remco is inmiddels een gepasseerd station. Het is niet elegant gegaan maar je kunt niet altijd naar het verleden kijken. Ik hoop dat de spelers onder zijn leiding doorkunnen.
  Go go Guusje.

 4. Kijk dat Guus Geluk op zijn leeftijd nog voetbal geluk op zoekt begrijp ik $$$, maar hij moet wel de waarheid vertellen, binnen 2 wk wedstrijden ligt het curacrim elftal er uit moet Guus zeggen en ik Guus Geluk heb mijn zakken vol!.

 5. Beflapas lijdt aan het virus waaraan veel Curacaoenaars lijden, namelijk denken dat Curacao het centrum van de wereld is.

  Newsflash, Beflapas, in Quatar, Noord Amerika, Afrika en Azie heeft nog nooit iemand van dit corrupte boevennest gehoord.

 6. “Daarom beginnen we in maart direct met twee WK-kwalificatieduels”. Het gaat om de WK van 2022 in Qatar. Volgens Amnesty zijn ± 65.000 arbeiders door slechte werk omstandigheden door het bouwen van stadiums in Qatar overleden.

  Het geeft aan hoe walgelijk en hypocriet de sportwereld is, iedereen vindt toch een excuus om naar toe te gaan want iedereen is dol op de oliedollars.

  Wij kunnen als klein land een statement maken door ons nu uit de kwalificatie terug te trekken maar daar horen we de politiek hier niet over en dat is geen toeval wat de intelligentie coefficient van de gemiddelde politici hier is net zo hoog als die van de gemiddelde voetballer.

  De aftrap van de WK is op maandag 21 november 2022 en dan zullen ze letterlijk voor elk doelpunt op de graven van 65.000 gastarbeiders juichen.

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertentie -

Lees ook

- Advertentie -
- Advertentie -

Zoeken

Democracy now! | Wednesday, December 1, 2021

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience with...

Extra | Journaal 1 december 2021

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

Nu.cw | 213 coronapatiënten in CMC niet gevaccineerd

213 coronapatiënten die in het Curacao Medical Center (CMC) hebben gelegen in de periode van twintig juli tot en met dertig november waren niet gevaccineerd. In totaal...

Nu.cw | OM: ‘Extra controles op de luchthaven voor openstaande boetes’

Het Openbaar Ministerie (OM) zal in december extra controles op de luchthaven aanscherpen voor openstaande boetes. Dat meldt het OM in een persbericht. De boetes dienten te worden...

ParadiseFM | Vernietigend rapport over aanstellingen Curaçaohuis

Het ministerie van Bestuur, Planning en Dienstverlening heeft geen goed woord over voor vier nieuwe mensen die zijn aangenomen op het Curaçaohuis in Den Haag. Dat staat...

DolfijnFM | DUO komt niet naar Bonaire, wel online

Het geplande bezoek van de Dienst Uitvoering Onderwijs, DUO aan Bonaire gaat niet door. De autoriteiten hebben de coronamaatregelen op het eiland aangescherpt. Om mensen toch van...
- Advertentie -