Telegraaf | ’Een onzichtbare orkaan geselt Curaçao’

Eiland in zware crisis door gevolgen corona | Edwin Timmer

Onlusten eerder deze week in Willemstad. De politie pakte verscheidene mensen op voor hun rol bij plunderingen en brandstichtingen in de binnenstad | ANP

Zowel vader als moeder, dezelfde dag op straat gezet. Werkloos op Curaçao. Twee kleine koters thuis, maar geen idee hoe ze straks aan inkomen moeten komen. „Ik was bij ze op huisbezoek”, vertelt dominee Rudsel Mauricia van de Iglesia Reformá. Hij ziet hoe eilandbewoners op heel Curaçao keihard worden getroffen door corona en de economische crisis.

WILLEMSTAD – Politie tijdens een manifestatie voor het regeringsgebouw. Er zijn verscheidene mensen gearresteerd voor hun rol bij plunderingen en brandstichtingen in de binnenstad van Willemstad. De betogers eisen het aftreden van minister-president Eugene Rhuggenaath. ANP PRINCE VICTOR

Lees verder op Telegraaf

Bron: Telegraaf

10 Reacties op “Telegraaf | ’Een onzichtbare orkaan geselt Curaçao’

 1. @Danny en Makamba, voor jullie beeldvorming ik reageerde op een reactie van Bululu die geheel in hoofdletters was geschreven. Zoals je ziet is die verwijderd en daardoor wordt mijn reactie onduidelijk. Dat in mijn reactie ook hoofdletters staan heeft te maken met de overname van de tekst van Bululu. Zoals je ziet heeft de redactie daar een opmerking over gemaakt.

  @Danny ik na bovenstaande uitleg dat je inziet dat je conclusie onjuist is. Mijn vraag was gericht aan Bululu.

  @Makamba ook voor jou geldt hetzelfde. Mijn bericht was gericht aan Bululu en lag in de lijn van jouw opmerking. De verantwoording van Nederland heeft overigens niets te maken met Schengen. Check dat zelf maar even.

 2. Abram mossel. Je heb gelijk. 100%

 3. Rudy. Nederland doet dit alleen maar omdat ze het verplicht zijn. Volgens de wet. Het senge accoord.
  Als ze niet verandwoordelijk zouden zijn voor deze rots.
  Hadden ze al heeeel lang geleden afstand gedaan van ((dushi) curacao.
  En dat ze eisen stellen aan een geld lening… is dat zo gek????
  Ik denk het biet. Moet order op zaken gesteld worden. Is niet leuk maar nu is wel het moment!!!!
  Vervelend of niet. Moet gedaan worden.
  Ik ben heel erg blij dat Nederland dat in goede banen wil leiden.
  Een paar haar pijn maar daarna kan het hele eiland groeien.

 4. Hi! Rudy,zonder in hoofdletters te typen,zou zelf een blind paard
  kunnen zien,hoe hoog jouw IQ werkelijk is,…pffff!..wees nou eens
  redelijk,en hou nu op met vingerwijzingen,zonder jezelf een spiegel voor te houden.

 5. redactie curacao

  @SVP RUDY, WE VERZOEKEN OOK JOU VRIENDELIJK DE HOOFDLETTERS ACHTERWEG TE LATEN

 6. @Bululu

  U heeft groot gelijk: KORSOW TA DI NÓS ( YDK ) I NO DI MAKAMBA!!! en inderdaad zou dit de beste oplossing zijn: TA NN TA E PROBLEMA PA NOS.

  Tegen beter weten in ga ik het toch proberen. Un pregunta: ‘wie naait op dit moment en lang daarvoor zijn eigen samenleving een oor aan?’

  Oja, dat plan van gemeente en provincie. Ik hoor ze daar in Den Haag niet over hoor. Bedenk nog even wat Rutte zei bij zijn afscheid van Curaçao. Iets van dat het zo geregeld kan zijn….

 7. KKC commentpolis

  Deze reactie is verwijderd wegens strijd met onze regels

  SVP geen hoofdletters

 8. Er is niets onzichtbaar aan. Sterker nog nu wordt hij zichtbaar maar nu geven de vlammen geen zicht meer op de brandhaard

 9. De Rechtsstaat

  Om een term van Zwitsal wederom te gebruiken:

  – Abraham Mossel FU.

 10. Abraham Mossel

  Welke idioot durft dit te zeggen, een onzichtbare orkaan teistert curacrim, die orkaan zie je toch al jaren, alleen hij is nu wat erger omdat de oppositie met aan het hooft blazer Erol Cova de tuinkabouter en opnaaiers LOLLO PIK Pisas en dik Trom Amparo ook volop mee doen om het eiland te destabiliseren. Valt mij wel op dat ik de tuinkabouter niet op de tv heb gezien, zit zeker bij Maduro op schoot te kijken naar tele Curacrim hoe ze straks de crim kunnen over nemen zonder tussenkomst van Nederland en zijn bondgenoten, slaap zacht nsber cq lamzak Cova.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *