27 C
Willemstad
• woensdag 8 december 2021 20:25

Laatste reacties

- Advertentie -

Curacao.nu | Aanhangers willen Mutueel vrij hebben

Persbureau Curacao

Zijn vrienden togen naar Buro Rio Canario.

Willemstad – Een groep aanhangers eiste gisteren de vrijlating van Lon Mutueel. De man die verantwoordelijk is voor de eerste protesten op het eiland.

Zijn vrienden togen naar Buro Rio Canario.

- Advertentie -

Daar volgde een gesprek, maar vrij kwam Mutueel niet. De reden voor zijn aanhouding is niet bekend. Zijn advocaat probeert hem nu vrij te krijgen, zijn vrienden gaan door met de strijd.

Bron: Curacao.nu

- Advertisement -

Artikel delen

7 reacties

  1. Het valt op dat op één van de videobeelden op facebook dat één van de medewerkers van Direct TV ook tussen de relschoppers bevindt.

    Niet om te filmen maar om te demonstreren. Het deed me denken aan de tijd dat CNN jongetjes in de Gaza strook vroeg om stenen naar de Israëlische soldaten te gooien want dat staat goed op de camera.

    Nu begrijpt ik waarom Direct overal als eerste bij is, de bedoeling is niet dat journalisten zelf het nieuws maken. Het is wel een raadsel waarom deze medewerker die duidelijk aan het opruien was niet is opgepakt.

  2. Ik ben benieuwd of Mutueel een lintje gaat krijgen van de huidige regering. Hij is het die het volk weer met de regering verenigd in de strijd tegen de asociale elementen in onze samenleving.
    Door hem kunnen we politie van andere eilanden invliegen en het leger inzetten. En het zou mij verbazen als daar op een slimme manier fondsen nodig voor deze actie niet afgeroomd in zakken van bestuurders verdwijnt. Misschien kan hij wel door de kerk heilig verklaard worden. St. Mutueel. Martelaar. Dan nog een plein en een school naar hem vernoemen alles om de situatie uit te melken.

  3. Zulke op roer kraaiers moesten in Suriname zijn ze zouden heeeeeel veel spijt van krijgen dat ze demonstreren hahahaha. . Want wat de politie met hun zo u doen zou niet mals zijn.

  4. wij deden vroeger het spelletje verstoppertje, zitten blijven waar je zit, dat geld nu voor deze oproerkraaier die in de GS boeken wil komen naast opnaaier Godett. hoe dom kan je zijn?.

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertentie -

Lees ook

- Advertentie -

Zoeken

- Advertentie -

NTR | Toneel tegen huiselijk geweld: ‘Het kwam hard binnen’

Marit Severijnse KRALENDIJK – Met de theatervoorstelling ‘Stop the beating’ trapt advies- en meldpunt Guiami een grote campagne tegen huiselijk geweld en kindermishandeling af. “Het komt hard binnen....

DH | Child abuser opposes his extradition from Scotland

PHILIPSBURG--Almost three years after he was sentenced by the Court of First Instance in St. Maarten to seven years in prison for a large number of...

Ingezonden | Allemaal ‘Nette Mensen’

Uw ingezonden brief in de Knipselkrant Curacao? Stuur uw brief voor 21:00 uur naar emailadres INGEZONDEN. Wij publiceren uw brief zonder deze in te korten. De redactie...

AntilliaansDagblad | Coalitie boycot raadsvergadering Bonaire

Kralendijk - Wie gisteravond rekende op vuurwerk in de Eilandsraad kwam bedrogen uit. Vijf minuten nadat waarnemend gezaghebber Reynolds Oleana de vergadering had geopend konden de aanwezigen...

AntilliaansDagblad | Slechts enkele organisaties hebben echt 12,5% gekort

Willemstad - Ongeveer de helft van rechtspersonen die door de overheid gefinancierd worden, zoals stichtingen, verenigingen en overheids-nv’s voldoet ‘min of meer’ aan de eis van 12,5...

AntilliaansDagblad | Klimaatrisico’s financiële sector

CBCS voorzitter regionale werkgroep gecoördineerde aanpak Willemstad/Philipsburg - ,,De juiste mix vinden om klimaatrisico’s en groene financiering in onze regio aan te pakken en te bevorderen, zal een...
- Advertentie -