Telegraaf | Curaçao laat meer toeristen toe

De avondklok van 23.00 uur tot 05.00 uur, die drie weken geleden werd ingesteld, is met twee weken verlengd | Antilliaans Dagblad

Behalve toeristen uit Nederland mogen nu ook beperkt toeristen uit Canada en de Amerikaanse staten New York, New Jersey en Connecticut naar Curaçao komen zonder eerst veertien dagen verplicht in quarantaine te moeten verblijven.

Op Curaçao zijn 213 mensen besmet met Covid-19 en liggen twee coronapatiënten in het ziekenhuis, van wie er één uit Bonaire is overgebracht. De avondklok van 23.00 uur tot 05.00 uur, die drie weken geleden werd ingesteld, is met twee weken verlengd.

Volgens de autoriteiten is er geen sprake van een grote toename van het aantal coronapatiënten, maar moeten de mensen zich wel aan de regels blijven houden om zo verdere verspreiding te voorkomen.

Bron: Telegraaf

2 Reacties op “Telegraaf | Curaçao laat meer toeristen toe

  1. Patrick lenaerts

    Raar dat Belgen nog steeds niet binnen mogen.

  2. PCR-test 72 uur voor vertrek voor reizigers uit Canada en de tri-states? Mag nu ook door lokale mensen in omgekeerde richting worden gevlogen?
    Laatst was te lezen dat als er uit Aruba naar NY zou worden gevlogen men na aankomst 14 dagen in quarantaine moet. Dus klaarblijkelijk niet uit Curaçao.
    Wel heel erg summiere informatie van de Telegraaf…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *