Telegraaf | Curaçao gooit visje uit naar Bazoer

Riechedly Bazoer Ⓒ Hollandse Hoogte

Riechedly Bazoer (22) speelde zes (oefen)wedstrijden voor Oranje, maar kan zijn interlandloopbaan op Curaçao voortzetten.

Bondscoach Remko Bicentini gooide een visje uit naar de middenvelder van VfL Wolfsburg, die op huurbasis uitkomt voor FC Utrecht.

De ex-Ajacied heeft het verzoek van Curaçao in beraad, maar de kans dat hij switcht, lijkt gezien zijn leeftijd vooralsnog klein.

Bron: Telegraaf

8 Reacties op “Telegraaf | Curaçao gooit visje uit naar Bazoer

 1. @InUrFace46, Getuige de prestaties van Memphis, Van Dijk, Wijnaldum, Promes en Babel.. Je bedoelt het missen van WK 2018 en EK 2016? Wie waren de sterren van WK 2010 en 2014?

  Praat maar over overwaarderen van donkere jongens door zichzelf.. Neem ‘Boys’ als Locadia, Kluivert, Kishna… Weinig gepresteerd maar willen meteen weg voor veel geld.. en zitten nu gewoon op de bank..

  De Ligt en Frenkie gaan straks als grote jongens naar grote clubs.. Die clubs zijn ook niet gek..

 2. Inurface, Curacao heeft net thuis van Antigua verloren.

  Een eiland met 4 huizen, 1 melkboer en 3 leguanen.

 3. Abraham Mossel

  tjonge tjonge wat horen we weer een stelletje makamba haters uit de kast komen met een hand vol discriminatie
  MFK Kaarten komen. Hoop dat de Loser Bazoer kist voor het tweede 2e klasse elftal wat zich het elftal van het land Curacao durft te noemen, ze kunnen nog niet eens van de 3e klasse de meerweg uit hilversum winnen, en waar haalt die Remco zich de moed van daan om een goede voetballer van 22 jaar zijn hele leven naar de kloten te laten gaan om hem dit voorstel te doen.

 4. Roy Rogers

  @in-ur-face46 luister even.
  Als ik jouw was zou ik alle antillianen die in Nederland actief zijn in welke sport dan ook, adviseren zo spoedig mogelijk hun biezen te pakken en terug te keren naar onze dushi Korsow. Mogelijkheden ten over voor hun hier en bovendien, hier kunnen ze net als Eef Cooper gerust een grote mond opzetten en doen wat ze willen en net als de Mokro’s het doen, voor ons dushi Korsow te allen tijde uitkomen.
  Ta esei bo ke!!!!, oke ban pe!!!!
  Pues e ora ei bo tampoko mester worry bo cabez mas cu e elftal di Hulanda.
  Period brother

 5. InUrFace46

  Ik hoop dat Bazoer (nu) alsnog voor Dushi Korsou kiest. Zwarte spelers in het NL-elftal worden ondergewaardeerd. Zonder hen zou het elftal niks zijn. Getuige de prestaties van Memphis, Van Dijk, Wijnaldum, Dumfries, Promes en Babel. We worden nooit als gelijken gezien. Vandaar dat Ziyech en vele andere Marokkaanse spelers voor hun moederland kiezen. Maar Franky de Jong wordt wel op een gouden dienblad gedragen. Het Curacaosche elftal is goed bezig. Over een paar jaar bestaat zelfs de mogelijkheid om deel te nemen aan een wereldkampoeinschap. Het Nederlandse elftal kan mij de pot op.

 6. @eric, maar deze jongen speelde ook niet in Duitsland en Portugal.. Zal toch te maken hebben met hem.

  Maar idd zwarte jongens hebben al snel een grote mond en willen respet.. Terwijl je in Nederland moet je respect verdienen.. dat krijg je niet omdat je een gouden ketting draagt.

 7. Foto: Eindelijk een Curacaose voetballer waarbij ik geen tattoos op zijn armen zie. Het kan dus toch.

  Beflapas: als hij om disciplinaire redenen geschorst was, zal het niet om zijn grote mond maar om zijn grote luiheid zijn. Daar staat de Curacaoenaar immers om bekend.

  En ja, Bazoer is een heel goede voetballer. Komt nog sympathiek over ook.

 8. Curaçao gooit visje uit naar Bazoer, laten we hopen dat Bazoer niet toehapt, niet omdat wij hem niet willen hebben maar omdat wij hem een plek in het Nederlandse elftal gunnen.

  Bazoer was één van de meest getalenteerde spelers bij Ajax, de man leekt geboren om profvoetballer te worden en plotseling ging het mis.

  Naar verluidt is hij door trainer Peter Bos wegens disciplinaire maatregelen uit het eerste elftal gezet. Nou weten wij dat zwarte voetballers net als zwarte werknemers in Nederland, twee a drie keer beter moeten zijn dan hun blanke collega’s dus het is begrijpelijk, je mag als zwarte medewerker geen grote mond hebben.

  Laten we hopen dat Bazoer zich terug kan vechten en dat wij hem in de toekomst bij Barcelona of Real Madrid kunnen bewonderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *