27 C
Willemstad
• maandag 26 februari 2024 22:10

Telegraaf | CIA-baas woest op president-elect Trump

john-brennan-cia-usa
CIA-directeur John Brennan woest op Trump op Nazi vergelijking | AP

WASHINGTON – CIA-directeur John Brennan is woest op de Amerikaanse president-elect Donald Trump. Die vergeleek de Amerikaanse inlichtingendiensten eerder met de nazi’s toen er een rapport met belastende informatie op internet verscheen.

In het epistel staat beschreven dat Trump het bed deelde met een paar prosituees in een hotel in Moskou en dat de Russen Trump hebben gesteund en geassisteerd. „De veiligheidsdiensten hadden nooit mogen toestaan dat dit nepnieuws werd gelekt,” schreef de toekomstige president op Twitter. „Een laatste aanval op mij. Leven we soms in nazi-Duitsland?”

Brennan noemt de woorden van Trump ’schandalig’. Hij adviseert de Republikein om voortaan tot tien te tellen. „Met name als het over Rusland gaat”, aldus Brennan.

Bron: Telegraaf

Gearchiveerd als

2 reacties

  1. De persoon die het dossier van de US President-elect Donald Trump over de banden met Rusland heeft samengesteld is een voormalige spion Christopher Steele. Steele was een officier in Groot-Brittannië’s Secret Intelligence Service (MI6). Nadat hij wegging bij MI6 heeft hij zijn eigen firma, Orbis, opgezet. De FBI had hem ingeschakeld voordat zij overging tot de arrestatie van verschillende FIFA-kopstukken wat het ontslag van de toenmalige-FIFA-voorzitter Sepp Blatter tot gevolg had. Steele was ook ingehuurd door FusionGPS, een Washington DC-gebaseerde politiek onderzoeksbureau, in aanloop tot de presidents verkiezingen om, namens niet-geïdentificeerde Republikeinen, Trump te onderzoeken en zijn bod voor de nominatie van de GOP te doen mislukken. Het rapport dat de Amerikaanse inlichtingendiensten nu bezitten werd dus door de Republikeinen zelf geinitieerd.

  2. Trump will shake the world. Only the history of the future will tell if that has given a good or wrong turn. It seems we sometimes need disaisters to recognize the better way.

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Lees ook

Meer recente reacties