28 C
Willemstad
• woensdag 27 oktober 2021 08:34

Laatste reacties

- Advertentie -

Telegraaf | Bill Cosby arriveert bij rechtbank

De 79-jarige Cosby wordt door meer dan 60 vrouwen beschuldigd van misbruik

Onder grote mediabelangstelling is Bill Cosby maandagochtend (plaatselijke tijd) aangekomen bij de rechtbank in Norristown voor de start van het proces tegen de voormalige televisiester. Dat melden Amerikaanse media.

In de komende weken zullen twaalf juryleden zich buigen over de misbruikzaak van Cosby. Zij zullen beslissen of de gevallen komiek schuldig is aan het drogeren en aanranden van basketbalcoach Andrea Constand in 2004. De 79-jarige Cosby wordt inmiddels door meer dan zestig vrouwen beschuldigd van misbruik. De zaak die maandag start, draait alleen om de zaak van Constand.

Cosby zegt dat hij een romance met Constand had. De vrouw zal in de rechtbank naar verwachting voor het eerst haar verhaal doen in het openbaar.

- Advertentie -

Betrokkenen bij de zaak vrezen voor de grote media-aandacht, vergelijkbaar met de zaak van O.J. Simpson in 1995. Hij werd na een lange strafzaak onschuldig bevonden aan twee moorden. Camera’s zijn dit keer verboden in de zaal.

Bron: Telegraaf

- Advertisement -

Artikel delen

Dit artikel is geplaatst in

7 reacties

 1. Peter P mente pollo hij bedoeld B Cosby. Wie denk dat Cosby die lelijke vrouw had verkracht?

  Hij kan/kon makkelijk $500 betalen aan een mooie jonge verse vrouw te nkn. Trouwen vrouwen komen zelf naar haar toe en hun k*t beschikbaar stellen.

  Kijk naar die artiesten die niet eens kan zingen of een instrument spelen maar alle vrouwen komen naar hun toevliegen.

 2. @postman441

  Dat gaat een beetje te ver, vind ik. De postings van Enri zijn vaak verbijsterend, maar hem daarvoor opsluiten ? Nee

 3. Zoals vaak is aangetoond, voor in GB, maar ook nu weer in de voetbalwereld in NL, de katholieke kerk ook hier, zijn er veel zieke subjecten die op latere leeftijd ontmaskerd worden.
  Dat er zoveel mensen zijn die in hun jonge leven door priesters, paters en ander geteisem werden gemolesteerd en nu naar buiten zijn gekomen vind ik moedig. Dat er zoveel vrouwen nu naar buiten komen en hun verhaal verhaal vwb Cosby n recent de FOX viespeuk, vind ik moedig. Ik durf mijn hand ervoor in het vuur te steken dat hij schuldig is. Dat hij elke vrouw kon krijgen doet daar niets aan af.
  Verkrachters zijn gewoon zieke figuren die hun macht over hun slachtoffers tonen.
  Je bent guilty tot je veroordeelt wordt, als hij schuldig is, en zoals gezegd ik weet gewoon zeker dat hij het heeft gedaan, dan mogen ze hem voor de rest van zijn ouwe leven opsluiten.

 4. je zult zien na een paar weken dat zij vele miljoenen $$$$$$$ schadevergoeding moet betalen a B. Cosby (die miljoenen $ betaald voor zijn verdediging)

 5. B Cosby wint deze zaak heel makkelijk. die man hoeft niemand te verkrachten hij kon alle mooie vrouwen van toen makkelijk krijgen dus het was niet nodig om die lelijke wijf te verkrachten.

  Als een vrouw zo alleen en heel vaak met een man in een kantoor ga dan weet je dat zij een nummertje wil maken.

  Misschien had Cosby haar hard gepakt als Mandingo dat zij flauw viel en zij zegt nu dat zij gedrogeerd was door Cosby hahahaaaaaaaaa.

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertentie -

Lees ook

- Advertentie -

Zoeken

- Advertentie -

Extra | Journaal 25 oktober 2021

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

PBC | Tickets naar Curaçao rond kerst kunnen oplopen tot boven de 10.000 gulden

Persbureau Curacao WILLEMSTAD – Wie rond de kerstdagen naar Curaçao wil vliegen moet zijn vluchtdagen zorgvuldig uitkiezen. Ga je in het nieuwe jaar terug, dan kunnen de prijzen...

PBC | Toeristische sector Curaçao bezorgt over QR-code

Persbureau Curacao De toeristische verblijfssector op Curaçao maakt zich zorgen over de onlangs aangekondigde maatregelen rond de invoering van de QR-code. Die is te abrupt ingevoerd. Chata, die...

PBC | Aantal vaccinaties op Curaçao passeert de grens van 100.000

Persbureau Curacao WILLEMSTAD – Op Curaçao is dit weekend de 100.000 bewoner gevaccineerd. Het gaat om de eerste prik. Bijna 92.000 van hen hebben inmiddels een tweede prik...

DolfijnFM | Premier Aruba ontkent banden met lokale drugskartels

De premier van Aruba, Evelyn Wever-Croes ontkent geruchten dat zij hechte banden heeft met de lokale drugsmaffia. Die zou geleid worden door haar familie. De geruchten werden verspreid...

DolfijnFM | Maar een persoon positief getest

Vandaag slechts één positieve test op bijna 1400 afgenomen coronatests. Met veertien patiënten die hun isolatie mochten beëindigen komt het totaal aantal actieve cases in Curaçao op...
- Advertentie -