Telegraaf | Bill Cosby arriveert bij rechtbank

De 79-jarige Cosby wordt door meer dan 60 vrouwen beschuldigd van misbruik

Onder grote mediabelangstelling is Bill Cosby maandagochtend (plaatselijke tijd) aangekomen bij de rechtbank in Norristown voor de start van het proces tegen de voormalige televisiester. Dat melden Amerikaanse media.

In de komende weken zullen twaalf juryleden zich buigen over de misbruikzaak van Cosby. Zij zullen beslissen of de gevallen komiek schuldig is aan het drogeren en aanranden van basketbalcoach Andrea Constand in 2004. De 79-jarige Cosby wordt inmiddels door meer dan zestig vrouwen beschuldigd van misbruik. De zaak die maandag start, draait alleen om de zaak van Constand.

Cosby zegt dat hij een romance met Constand had. De vrouw zal in de rechtbank naar verwachting voor het eerst haar verhaal doen in het openbaar.

Betrokkenen bij de zaak vrezen voor de grote media-aandacht, vergelijkbaar met de zaak van O.J. Simpson in 1995. Hij werd na een lange strafzaak onschuldig bevonden aan twee moorden. Camera’s zijn dit keer verboden in de zaal.

Bron: Telegraaf

7 Reacties op “Telegraaf | Bill Cosby arriveert bij rechtbank

 1. Peter P mente pollo hij bedoeld B Cosby. Wie denk dat Cosby die lelijke vrouw had verkracht?

  Hij kan/kon makkelijk $500 betalen aan een mooie jonge verse vrouw te nkn. Trouwen vrouwen komen zelf naar haar toe en hun k*t beschikbaar stellen.

  Kijk naar die artiesten die niet eens kan zingen of een instrument spelen maar alle vrouwen komen naar hun toevliegen.

 2. @postman441

  Dat gaat een beetje te ver, vind ik. De postings van Enri zijn vaak verbijsterend, maar hem daarvoor opsluiten ? Nee

 3. Zoals vaak is aangetoond, voor in GB, maar ook nu weer in de voetbalwereld in NL, de katholieke kerk ook hier, zijn er veel zieke subjecten die op latere leeftijd ontmaskerd worden.
  Dat er zoveel mensen zijn die in hun jonge leven door priesters, paters en ander geteisem werden gemolesteerd en nu naar buiten zijn gekomen vind ik moedig. Dat er zoveel vrouwen nu naar buiten komen en hun verhaal verhaal vwb Cosby n recent de FOX viespeuk, vind ik moedig. Ik durf mijn hand ervoor in het vuur te steken dat hij schuldig is. Dat hij elke vrouw kon krijgen doet daar niets aan af.
  Verkrachters zijn gewoon zieke figuren die hun macht over hun slachtoffers tonen.
  Je bent guilty tot je veroordeelt wordt, als hij schuldig is, en zoals gezegd ik weet gewoon zeker dat hij het heeft gedaan, dan mogen ze hem voor de rest van zijn ouwe leven opsluiten.

 4. Postman441

  Opsluiten die vent!!

 5. je zult zien na een paar weken dat zij vele miljoenen $$$$$$$ schadevergoeding moet betalen a B. Cosby (die miljoenen $ betaald voor zijn verdediging)

 6. Jij bent ziek in je hoofd.

 7. B Cosby wint deze zaak heel makkelijk. die man hoeft niemand te verkrachten hij kon alle mooie vrouwen van toen makkelijk krijgen dus het was niet nodig om die lelijke wijf te verkrachten.

  Als een vrouw zo alleen en heel vaak met een man in een kantoor ga dan weet je dat zij een nummertje wil maken.

  Misschien had Cosby haar hard gepakt als Mandingo dat zij flauw viel en zij zegt nu dat zij gedrogeerd was door Cosby hahahaaaaaaaaa.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *