Tecla begint reggaeband

Willemstad – Na twee jaar achtereen uitverkochte concerten te hebben gegeven, is het duidelijk voor Junior Tecla: ,,Er is grote honger naar reggae op Curaçao.” De zanger wordt met grote regelmaat door muziekliefhebbers gevraagd voor reggae- optredens.

Advertentie

VibeNation. FOTO EIGEN ARCHIEF

VibeNation. FOTO EIGEN ARCHIEF

Hoewel inwoners van Curaçao van reggaemuziek houden, is het opvallend dat er een gebrek aan professionele reggaebands op het eiland is, stelt hij.
Daarom heeft Tecla besloten om een professionele reggaeband te beginnen onder de naam VibeNation.

,,Ik heb een paar opkomende lokale reggaetalenten geselecteerd samen met wat internationale reggaemuzikanten om een echte reggaeband te creëren.”

Bassist RonLe Rouse en drummer Gregory Pataca zijn beide muzikanten met veel ervaring op het internationale platform en ze hebben allebei opgetreden met bekende reggae- artiesten, zoals Maxi Priest en Gyptian.
Ook hebben ze beiden met Junior Tecla en de Rootsriders getoerd door verschillende werelddelen. Farley Fairbairn, bekend om zijn passie voor reggae en zijn talent om op te treden als één van de beste Jamaicaanse reggaezangers, is de zanger van VibeNation. Farley, die al vele jaren in de reggae zit, omarmt de mogelijkheid om de reggaemuziek op Curaçao naar een hoger niveau te tillen.
Vanavond treedt VibeNation vanaf acht uur op bij Hemingway.

Bron: Antilliaans Dagblad

Advertentie

back home

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *