29 C
Willemstad
• woensdag 26 januari 2022 13:59

Laatste reacties

- Advertentie -

Schotte weer in Staten

- Advertentie -

GS in de statenWillemstad – Oud-premier Gerrit Schotte was gisteren weer gewoon aanwezig in de Statenzaal voor de behandeling van de begroting 2014.


Tijdens de eerste dag van de begrotingsbehandeling in het parlement was er binnen de fractie van MFK een groot gat; fractieleider Schotte ontbrak.
De reden hiervoor waren huiszoekingen die in de ochtenduren, onder andere in zijn huis in Saliña werden verricht.
Tijdens de begrotingsbehandeling richtte Schotte zich keer op keer tot minister Nelson Navarro van Justitie die minister Stanley Palm van Economische Ontwikkeling tijdens zijn afwezigheid vervangt.
Schotte meldde gisteren dat de economie steeds weer klappen krijgt.
En dat uitgerekend nu, wanneer de belangrijkste wet van het land wordt behandeld, de minister van Economische Ontwikkeling het laat afweten.
Tegen minister Navarro zei Schotte:

,,Ik kijk u steeds aan, maar u kijkt met een van verbazing vertrokken gezicht terug. Tja, u kunt ook nergens antwoord op geven want dit is uw portefeuille niet.”

En: ,,We hebben nog een appeltje te schillen met Navarro. Dit is het toppunt van schofterigheid. De waarnemend minister van Economie kan geen één vraag beantwoorden.”

Schotte maakte tijdens zijn toespraak gisteren vaker dubbelzinnige opmerkingen die verband leken te houden met de eerdere invallen in onder andere zijn huis:

,,Een regering die gebaseerd op bedrog is gevormd, doet er werkelijk alles aan om aan de macht te blijven. Ze doen alles om aan de macht te blijven. Werkelijk alles.”

En vervolgens: ,,Geen wonder dat de werkelijke leiders van het volk de mond moet worden gesnoerd. Zij vertellen de waarheid. Daarom moeten zij tegen worden gehouden.”

bron: Antiliaans Dagblad

Advertentie

- Advertentie -

To Top

- Advertentie -

Artikel delen

Dit artikel is geplaatst in
  1. Een regering die gebaseerd op bedrog is gevormd, doet er werkelijk alles aan om aan de macht te blijven. Ze doen alles om aan de macht te blijven. Werkelijk alles.”

    He dat lijkt de periode van Kabinet Schotte wel met Gerrit de Raaf aan het hoofd. Tja Gerrit je deed idd alles maar ook alles er aan om maar te blijven zitten.

    Geen wonder dat de werkelijke leiders van het volk de mond moet worden gesnoerd. Zij vertellen de waarheid. Daarom moeten zij tegen worden gehouden

    Klinkt bekend he Gerrit en Asjes, Was het niet zo dat vooral Omayra leeflang constant de mond werd gesnoerd. Zij bracht toch wel steeds de waarheid naar buiten. Kortom de hele PAR werd de mond gesnoerd.

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertentie -

Lees ook

- Advertentie -

Zoeken

- Advertentie -

ParadiseFM | Pisas vergadert met Standard & Poor’s

Premier Pisas heeft vergaderd met vertegenwoordigers van Standard & Poor’s. De internationale kredietbeoordelaar bekijkt de economische toestand van Curaçao vanuit verschillende ooghoeken. Volgens Pisas werd gesproken over de...

Democracy now! | Tuesday, January 25, 2022

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience with...

Extra | Journaal 25 januari 2022

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

ParadiseFM | Premier bezoekt Aruba voor exitstrategie corona

Premier Gilmar Pisas en Minister Ruthmilda Larmonie-Cecilia hebben een bezoek gebracht aan Aruba om te leren over de exitstrategie wat betreft het coronavirus. De Arubaanse minister van...

DolfijnFM | Corendon begint met tweede fase

Corendon begint met de tweede fase en uitbreiding van de bouw van het hotel aan de Pater Eeuwensweg. Dat meldt de Èxtra. Er worden drie- tot vierhonderd...

DolfijnFM | Afspraak autokeuring nu ook digitaal

Wie op Curaçao zijn auto moet keuren, kan sneller terecht aan het digitale loket. Sinds gisteren is het afsprakensysteem van het keuringslokaal op- internet geopend. Op www.gobiernu.cw...
- Advertentie -
- Advertentie -