Schotte weer in Staten

GS in de statenWillemstad – Oud-premier Gerrit Schotte was gisteren weer gewoon aanwezig in de Statenzaal voor de behandeling van de begroting 2014.


Tijdens de eerste dag van de begrotingsbehandeling in het parlement was er binnen de fractie van MFK een groot gat; fractieleider Schotte ontbrak.
De reden hiervoor waren huiszoekingen die in de ochtenduren, onder andere in zijn huis in Saliña werden verricht.
Tijdens de begrotingsbehandeling richtte Schotte zich keer op keer tot minister Nelson Navarro van Justitie die minister Stanley Palm van Economische Ontwikkeling tijdens zijn afwezigheid vervangt.
Schotte meldde gisteren dat de economie steeds weer klappen krijgt.
En dat uitgerekend nu, wanneer de belangrijkste wet van het land wordt behandeld, de minister van Economische Ontwikkeling het laat afweten.
Tegen minister Navarro zei Schotte:

,,Ik kijk u steeds aan, maar u kijkt met een van verbazing vertrokken gezicht terug. Tja, u kunt ook nergens antwoord op geven want dit is uw portefeuille niet.”

En: ,,We hebben nog een appeltje te schillen met Navarro. Dit is het toppunt van schofterigheid. De waarnemend minister van Economie kan geen één vraag beantwoorden.”

Schotte maakte tijdens zijn toespraak gisteren vaker dubbelzinnige opmerkingen die verband leken te houden met de eerdere invallen in onder andere zijn huis:

,,Een regering die gebaseerd op bedrog is gevormd, doet er werkelijk alles aan om aan de macht te blijven. Ze doen alles om aan de macht te blijven. Werkelijk alles.”

En vervolgens: ,,Geen wonder dat de werkelijke leiders van het volk de mond moet worden gesnoerd. Zij vertellen de waarheid. Daarom moeten zij tegen worden gehouden.”

bron: Antiliaans Dagblad

Advertentie

To Top

0 Reacties op “Schotte weer in Staten

  1. Sandra v.d. Heuvel

    Een regering die gebaseerd op bedrog is gevormd, doet er werkelijk alles aan om aan de macht te blijven. Ze doen alles om aan de macht te blijven. Werkelijk alles.”

    He dat lijkt de periode van Kabinet Schotte wel met Gerrit de Raaf aan het hoofd. Tja Gerrit je deed idd alles maar ook alles er aan om maar te blijven zitten.

    Geen wonder dat de werkelijke leiders van het volk de mond moet worden gesnoerd. Zij vertellen de waarheid. Daarom moeten zij tegen worden gehouden

    Klinkt bekend he Gerrit en Asjes, Was het niet zo dat vooral Omayra leeflang constant de mond werd gesnoerd. Zij bracht toch wel steeds de waarheid naar buiten. Kortom de hele PAR werd de mond gesnoerd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *