‘Rutte moet met Marvelyne Wiels praten’

-rutte

Ronald van Raak, Tweede Kamerlid voor de SP en woordvoerder Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties vindt dat Premier Mark Rutte met de Curaçaose Gevolmachtigde Minister Marvelyne Wiels moet praten

Den Haag – Tweede Kamerlid Ronald van Raak (SP) blijft zich erover verbazen dat Curaçao zich op het hoogste niveau laat vertegenwoordigen door een functionaris die keer op keer in opspraak komt, maar realiseert zich dat dat een aangelegenheid is van het kabinet Asjes en de Staten.

Reden waarom hij zich opnieuw tot minister-president Mark Rutte in diens hoedanigheid van voorzitter van de Rijksministerraad heeft gewend om de handel en wandel van Gevolmachtigde minister Marvelyne Wiels (Pueblo Soberano) aan de kaak te stellen.

In vervolg op zijn vorige week ook in deze krant gepubliceerde column ‘Het touw en de knoop’ heeft hij één schriftelijke vraag aan Rutte voorgelegd:

,,Bent u bereid om eens een goed gesprek te voeren met de Gevolmachtigde minister van Curaçao?”

Van Raak heeft eerder al te kennen gegeven van mening te zijn dat Wiels door het gesjoemel met haar cv niet in de Trêveszaal – waar regelmatig uiterst gevoelige onderwerpen worden besproken – thuishoort.

Rutte zei toen geen instrumenten te hebben om afgevaardigden van de regeringen van de andere landen niet tot de RMR toe te laten. De door de Kamer om advies gevraagde Raad van State bevestigde dat.

Bron: Antilliaans Dagblad
Dossier: Marvelyne Wiels – Gevolmachtigde Minister van Curaçao

2 Reacties op “‘Rutte moet met Marvelyne Wiels praten’

  1. Deze heks is met geen 6 bezems aan te pakken.
    ze zit en blijft zitten tot Asjes uiteindelijk ten val komt.

  2. Onzin van Raak. Het is niet aan Rutte maar aan J(Asjes). En die vindt het allemaal prima.
    Ze weten teveel van elkaar. Een stinking melting pot dus.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *