RTL | Trump wil ‘criminele familie’ Biden én Hillary Clinton de cel in

Donald Trump: ‘Lock him up’ | AFP

Als het aan de Amerikaanse president Donald Trump ligt, verdwijnen Joe Biden en zijn familie achter de tralies. Dat zei hij tijdens een verkiezingsbijeenkomst. Hij zegt dat de Bidens corrupt zijn en onderdeel uitmaken van ‘een criminele organisatie’.

Trump sprak tijdens de campagnebijeenkomst in de staat Georgia over de familie van zijn tegenstander Joe Biden. Volgens Trump zijn ze corrupt, omdat Biden zijn zoon Hunter zou hebben geholpen aan een goede baan bij een bedrijf in Oekraïne.

Lees ook: Trump boos: Facebook en Twitter weren artikel over zoon Biden

Een aanhanger van Trump riep vanuit het publiek: ‘sluit hem op’, wat de president wel een goed idee leek. “Sluit de Bidens op, sluit Hillary op”, zei Trump. Tijdens de verkiezingen van 2016 had hij ook al opgeroepen om zijn tegenstander Hillary Clinton op te sluiten.

“We hebben de afgelopen maanden geleerd: Joe Biden is een corrupte politicus”, zei Trump tegen zijn aanhangers. “De familie Biden is een criminele organisatie. Stel je voor dat mijn kinderen zoiets zouden doen, mijn prachtige kinderen. Die zouden dit nooit doen.”

Omstreden artikel

De Republikeinse presidentskandidaat wijst op een omstreden artikel uit de rechtse tabloid The New York Post. Die krant suggereert op basis van e-mails dat Biden als vicepresident een ontmoeting had met iemand van het bedrijf in Oekraïne waar zijn zoon werkte.

Lees ook: Trump ruziet met presentatrice, Biden hekelt corona-aanpak president

Biden, zijn campagneteam en de advocaat van zijn zoon Hunter ontkennen dat die ontmoeting heeft plaatsgevonden. The New York Post kreeg de e-mails van de advocaat van Trump.

De Amerikaanse verkiezingscampagnes zitten in de laatste fase. Op veel plaatsen in de VS kan al gestemd worden, maar de officiële verkiezingsdag is op 3 november. In de peilingen staat Trump flink achter op Biden.

Bron: RTL nieuws

21 Reacties op “RTL | Trump wil ‘criminele familie’ Biden én Hillary Clinton de cel in

 1. Volgens Kamala Harris moet ik op haar stemmen omdat ze een: Vrouw is, omdat ze “Black” heritage heeft, en ze haar moeder van”India” is @ William

  Argument 1 vrouw:
  Op Curaçao zijn vrouwen in de politiek nog grotere boeven gebleken dan mannen: Maria Liberia Peters, Marveline Wiels, De Freitas van SSC, Mè de Jongh El Hash, die de hele familie accommodeerde, Zus de Lannooy. En al die bysides die mooie baantjes krijgen…en last but not least tante Suus!!

  Black heritage: Ik weet niet waarom Kamala vindt dat black heritage zo belangrijk is in je kandidaatschap en je een betere president maakt?
  Op Curaçao leidt black heritage in ieder geval niet bepaald tot beter leiderschap.
  De Geus, Jonis, min. Begina , Sluis, Wiels , Tromp, Stephen Martina met zijn koeienvlaai spacecake…En die van HNO….

  Argument 3: Ze heeft een Moeder uit India. Op curaçao staan deze mensen heel generaliserend bekend als slavendrijvers en personeels uitmelkers. Ook zwaar racistisch naar de black man…dus nee, ik zou niet op Kamala stemmen omdat ze vrouw, black of Indian is…

 2. @WIllam. Dat een vrouw promoties maakt door op haar rug te liggen ok maar zo iemand wil je toch niet als vice premier van USA? Terwijl die seniele Biden elk moment de pijp uit kan gaan

 3. @Lastiwz, zeker, gewoon hier!
  Ik noemde Jamaica & India omdat daar de ouders van beroepszeurpiet Kamala Harris vandaan komen.

 4. @Knoek-koe zegt: “…en niet in India of Jamaica. Beide landen laten hun armen creperen, en is studeren vooral en aangelegenheid voor de elite…”

  Daar kun je ook dichter voor bij huis blijven. Véél dichter.

 5. ….”Tja overigens dat haar moeder Indiase is wtf?”…[email protected]

  Idd, ze praat er alleen continu over!
  Gelukkig woont in redneck, cowboy en white supracist Amerika, en niet in India of Jamaica. Beide landen laten hun armen creperen, en is studeren vooral en aangelegenheid voor de elite

 6. Jullie zijn wel erg zielig bezig hoor, sorry.
  Als ‘stadgenoot’ van Harris blijf ik erbij dat zij het ok heeft gedaan. Een enorme bak met hersens ook nog. Verder ziet ze er prima uit, als je dit vergelijkt met ene Cova.
  Harris hft alles mee, haar bak net hersens, haar grillen van opponents in de senate etc.
  Dus yes ik heb mijn Fed post card appl. al eerder opgestuurd en om mijn ballot gevraagd. Verder alles al weer bij het consulaat in de bus gepropt-;)
  We zien waar het Trump/Biden schip strandt.
  Tja overigens dat haar moeder Indiase is wtf?

  Ik denk @ Brian dat je dit bedoeld op te merken?
  https://www.snopes.com/fact-check/kamala-harris-affair-willie-brown/

  Verder I rest my case.
  Gaan jullie lkr door. Ik vind het best zo.

 7. @Brian, net als Oboemboe, die door zijn lelieblanke moeder, en oma is grootgebracht.

  Zijn volbloed bantu vader uit Kenia, haakte al gauw af, en dronk zich al veelwijvereiend een ongeluk.

  Maar white people Bad, black people good volgens Michelle en Oboemboe ..

 8. @William zegt:…Harris behoorde in 2013 tot de top 100 most influenced people of the world(Time). Geweldige opleiding, vrouw wat wil je nog meer.”…

  En net deze vrouw hoor je alleen maar over racisme, discriminatie, onderdrukking etc praten…net sla Michelle Bomboemboe…lulde alsmaarover racisme en hoe moeilijk ze het heeft gehad..

  weet je hoeveel white trash kinderen leven onder de armoede grens…in the USA, strondziek wordt ik van deze elitsire salon idealisten…

 9. @Knoek-koe, Pa Harris wilde wel een Black Panther zijn maar trouwde toc een Indiaanse maar vroeg geen toestemming aan haar ouders of trouwde haar niet in India. Na het vreemdgaan liet hij de moeder alleen achter en liet de moeder naast haar studie en werk extra werken zodat er geld was voor de kinderen.
  Dus geen gevoel voor normen en waarden zal ze wel van haar vader hebben

 10. Kamala Harris is een elitaire snob, die net doet of ze zwart is. Gewoon uit indiase moeder geboren met een quadroon vader ( 1/4 zwart)
  Praat alleen over ras en identiteit.
  Een soort Wiels/ MAN / PIN politica

 11. @Willam,
  Google Willie Brown. Dan weet je ook hoe zij aan die leuke posities kwam.

  Ook heeft Kevin Cooper de doodstraf gegeven terwijl ze informatie achterhield.

 12. Grappig.
  Harris behoorde in 2013 tot de top 100 most influenced people of the world(Time). Geweldige opleiding, vrouw wat wil je nog meer.
  Hoort tot de top 100 best lawyers in Calif. Attorney general etc etc getrouwd met Emhoff eveneens een top advocaat
  Wat een comparison met ene Cova zeg. Mijn hemel.

 13. Hillary is fout en corrupt.
  Biden is momenteel dement maar zijn zoon is een doorgedraaide crimineel die geld uit Rusland krijgt. Biden zelf was jaren geleden vrienden met een KKK leider en deed veel racistische uitspraken. Opvallend dat dit nu ineens geen issue is. Kamala Harris is de Anuschka Cova van Amerika die met jan en alleman sliep om hoge posities te krijgen.
  Leuk stel

 14. Abraham Mossel

  ik geef Trump straks zijn triomf te danken aan het spreekwoord, elk nadeel heeft ook zijn voordeel. En de ene loser Bidden ! wil de andere loser Trump ! op volgen.

 15. Trump kan vooraleerst zichzelf laten opsluiten inplaatst van de Familie Biden,want voor iemand die zelfs donaties voor onderzoek naar kinderkanker naar zijn eigen zakelijke imperium heeft doorgesluisd,is het gemakkelijk te
  raden wat voor meer malversaties op zijn conto te schrijven zijn!

 16. [email protected]…”Ik hoop dat Trump nog een termijn blijft
  …”En politiek, zeker in de US, is showbizz”
  Mocht Trump nog een termijn verblijven dan is zowel het Amerikaanse
  leven-systeem als het internationale totaal ontwricht,want Trump is oneindig zo koekoek als ik weet niet wat!
  Showbizz is showbizz,en politiek is de wijze waarop in een samenleving de belangentegenstellingen van groepen en individuen tot hun recht komen,dus heel wat anders dan showbizz!
  Matin Luther King *citaat* : Niets in de wereld is gevaarlijker dan oprechte onwetendheid of gewetensvolle domheid.

 17. Showroe di Emmastad

  Née maar natuurlijk! : nadat het door Dump gehypet nepbalonnetje van een vreselijk corrupte Obama-gate futloos en zonder onderbouwing maandenlang de redacties bezighield,hyped de Donald-machine nu een ballonnetje van een voor reparatie ingeleverde laptop met daarop blijkbaar correspondentie (in open view, gebruiker heeft nimmer van iCloud gehoord) met bezwarende informatie over reeds oude, erkende zaken van zoon Biden. Nieuwtje met choco letters in New York Post, schreeuw blaadje van Dumpsupporter en in Engeland veroordeelde, quasi- non grata Rupert Murdoch. Talk about sleazebag, lowlife content. Murdoch’s Fox News neemt natuurlijk over om dit uit te melken. Steve Banian is weer all over the place.
  Moraal van het verhaal: check and recheck the story, analyse your content, informeer jezelf over fake news.
  Mijn computers zijn nooit in reparatie gegeven zonder vooral geïnstalleerde tripwires voor keyloggers en andere exotica.

 18. Ik hoop dat Trump nog een termijn blijft.

  Hij is nog slechter dan zijn tegenkandidaat Biden, een louter open deuren intrappende bejaarde nietsnut (de Maria Liberia Peeters van de US), maar Trump zorgt nog voor zeer vermakelijke televisie.

  En politiek, zeker in de US, is showbizz.

 19. joop savaneta

  Jammer dat er nog zo veel misleide mensen achter Trump aanlopen. Hij begint steeds meer op een maffia baas te lijken.

 20. Joep Meloen

  Trump heeft ze niet op een rijtje, maar Biden kan er ook wat van. Hij had ook van tevoren wel kunnen bedenken dat zijn zoon een immense liability zou zijn. Dat houdt in dat hij zich niet kandidaat had moeten stellen of meteen clean had moeten komen over zijn zoon. Je kunt er immers vergif op innemen dat men de waarheid wel bovenwater weet te halen en dat is dus nu gebeurd.

  Deze verkiezingen beginnen op een farce uit te draaien, 2 compleet incapabele kandidaten, gesteund door nog knettergekkere aanhangers. Dat gaat nog wat worden na de verkiezingen.

 21. Wow, le Miserable.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *