RTL | Man bekent dat hij toeriste Wendy doodde met stuk glas

Wendy Montulet

Wendy Montulet

Op Sint Maarten is een man aangehouden die bekend heeft dat hij toeriste Wendy Montulet (21) heeft aangerand en vermoord. Dat heeft de procureur van Sint Maarten gezegd op een persconferentie.

Wendy Montulet uit het Belgische Hoei had samen met haar ouders, haar 12-jarige zusje en een stel vrienden een mooie vakantie gehad op het Antilliaanse eiland. ‘s Middags zouden ze weer naar huis vliegen, maar de pas afgestudeerde Wendy wilde nog even een rondje gaan hardlopen. Haar moeder sloeg alarm toen ze maar niet terugkwam.

Ze werd naakt gevonden in de struiken op bijna 500 meter van hun hotel ‘Le Flamboyant’ op het Franse gedeelte van het Antilliaanse eiland. Ze was vermoord. Op haar lichaam zaten vele snijwonden.

Aangerand en vermoord

Procureur-generaal Samuel Finielz maakte vanmiddag (lokale tijd) bekend dat de verdachte is opgepakt. Het gaat om een man van 21 jaar, dezelfde leeftijd als het slachtoffer. Finielz zei dat de man gevonden werd dankzij een getuige die de man uit de bosjes had zien komen en zich verdacht gedroeg.

De man zou tijdens het verhoor  bekend hebben dat hij de vrouw de struiken heeft ingesleept, haar heeft aangerand en vermoord met een stuk glas.  Het is niet bekend of de net afgestudeerde Wendy al dood was voor ze werd misbruikt.

Bron: RTL

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *