RTL | Johan Derksen haalde Rolling Stones naar Cuba


De Rolling Stones gaven afgelopen vrijdag een historisch concert in de Cubaanse hoofdstad Havana, waar maar liefst 1,3 miljoen Cubanen op afkwamen. Een van die bezoekers was Johan Derksen. En laat hij nou ook in de organisatie zitten die The Rolling Stones naar Cuba heeft gebracht!

Dankzij het evenementenbureau dat Johan Derksen bestiert met twee vrienden stonden de Rolling Stones vrijdag 25 maart voor de allereerste keer op Cuba. Dat vertelt Johan Derksen in RTL Boulevard. “Een van hen zei een paar weken geleden: zullen we ’s gek doen en de Rolling Stones op Cuba neerzetten? Wij lieten dat een beetje gaan en plots belt -ie, dat hij ze gecontracteerd had.”

Gage
Volgens Johan is het een beetje tussen neus en lippen door gebeurd. “Hij woont op Curaçao en is blij dat Cuba eindelijk ‘opengaat’. Hij wilde een gebaar maken en een Freedom Concert aanbieden.” En dan bel je met de Rolling Stones en die zeggen dan: prima…? “Als je bereid bent hun gage te betalen zeggen ze dat”, aldus De voetbalanalist van Voetbal Inside.  Om hoeveel geld het gaat wil Johan niet zeggen. “Het was erg veel geld, maar dat heeft de beste man uit eigen zak betaald.”

Photoshop
Natuurlijk was Johan zelf ook bij het concert. “Het was een emotionele beleving.” Op de foto met Mick, Keith, Ronnie en Charlie hoefde Johan Derksen niet zo nodig. “Er staat in het contract dat je twee foto’s met ze mag maken, maar die krijg je pas als de heren gephotoshopt zijn.”

The Rolling Stones wisten met hun historische optreden maar liefst 1,3 miljoen bezoekers te vermaken, waar er aanvankelijk ‘slechts’ 200.000 werden verwacht.

Bron: RTL

11 Reacties op “RTL | Johan Derksen haalde Rolling Stones naar Cuba

 1. Ook de wijze waarop Derksen zich In Pauw heeft uitgelaten over The Stones, daar lusten de honden zelfs geen brood van. Ik vermoed dat hij bij The Stones een blauwtje heeft gelopen in een poging ze te strikken voor een optreden in zijn voorgenomen “Woodstock” in Grollo. Ik kan me anders me niet voorstellen waarop je naar Cuba afreist om het gehele concert te gaan uitzitten van een band die naar jouw mening op omvallen staat.

 2. Tja, Johan Derksen, één van de meest afschuwelijkste Hollanders die er maar bestaat. Onbeschoft, onbeleefd en a-sociaal tot in het kwadraat! Freek de Jonge had natuurlijk groot gelijk! Die sukkel Derksen kon het maar niet over z’n lippen krijgen om gewoon te zeggen dat Gregory Elias een geboren en getogen Curaçaoënaar is. Nee, “hij woont op Curaçao”, nou, er wonen wel meer mensen op Curaçao, hoewel niet allen Curaçaoënaars zijn. Jaloers als de pest is ie ook nog eens.

 3. Als ik zo lees krijg ik de indruk dat Johan ze naar Cuba gehaald heeft….
  Pronken met andermans veren heet dat. Wie woont nu op Curaçao, Johan?
  Waarom worden feiten zo verdraaid? Zeg gewoon waar het opstaat, KLAAR!

 4. Liane Salazar

  Hallooooo, volgens my heeft de Antiliaan GREGORY ELIAS Rolling Stones naar Cuba gehaald en NIET Derksen!!

 5. Ramsay Soemanta is zo dom, die heeft voor hij naar Cuba vertrok eten en drinken achtergelaten in zijn koelkast voor het mannetje dat daarin steeds het licht aan en uit doet.

 6. Gelukkig maar dat Derksen niet heeft kunnen schoppen.
  Fotografen – zelfs de domsten – maken dáár foto’s van. De bajes in Cuba schijnt géén pretje te zijn. Derksen is dus goed weggekomen?

 7. Beetje arrogant baasje, die Derksen.

  Wel een goede analist.

  Heeft ook een godsgruwelijke hekel aan engerds als Stella en Ramsay. De luie profiteur Soemanta heeft geluk gehad dat hij Derksen in Havana niet is tegengekomen, want hij had hem uit het stadion geschopt.

 8. 1 van de 2 vrienden met wie Johan samenwerkt is Gregory Elias, staat er een beetje krom: “Hij woont op Curaçao en is blij dat Cuba eindelijk ‘opengaat’. Hij wilde een gebaar maken en een Freedom Concert aanbieden.”
  Zie ook: http://www.dvhn.nl/cultuur/Geldschieters-Blues-Festival-Grolloo-bekend-21035180.html

 9. Zou Corallo hier niet achterzitten? Die wil misschien wel een Cubaans diplomatiek paspoort. L.O.L.

 10. Klopt zie ook artikel 26 maart 2016 op KKC; NRC | Hoe komen de Stones in Cuba?

 11. Paul OConnor

  Ik had Andres gehoord. Volgend mij heeft de curaçaosche zakenman Elias de Stones naar Cuba gehaald!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *