32 C
Willemstad
• donderdag 18 juli 2024

Democracy now! | Tuesday, June 25, 2024

 Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...

Extra | Journaal 25 juni 2024

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

Democracy now! | Monday, June 24, 2024

 Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...

Extra | Journaal 24 juni 2024

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

SM | 150 miljoen euro nodig voor batterijen, windmolens en zonnepanelen op Aruba, Curaçao en Sint Maarten

De Nederlandse rijksoverheid moet de komende jaren 150 miljoen euro uittrekken voor de uitrol van windmolens, zonnepanelen, en batterijen op Aruba, Curaçao en Sint Maarten. Dat blijkt...

PBC | Top 0.3% belastingplichtigen met schuld dragen 1/3e totale belastingschuld

Persbureau Curacao WILLEMSTAD – De Belastingdienst richt zijn focus op invordering bij zakelijke klanten. Zij zijn verantwoordelijk voor ongeveer 95 procent van de totale belastingopbrengsten. 0,3 procent van...
- Advertisement -spot_img

Rozier geeft uitsluitsel over toekomst

HomeMediaRozier geeft uitsluitsel over toekomst

WILLEMSTAD — Onafhankelijk Statenlid Dean Rozier zal morgen in een persconferentie duidelijkheid verschaffen over zijn politieke toekomst. Onlangs heeft Rozier tijdens een interview op de televisie al aangegeven niet door te willen gaan in de politiek.

De verwachting is dat hij morgen met dezelfde boodschap zal komen. Ook wordt verwacht dat hij een stemadvies zal geven voor een bepaalde politieke partij of politicus voor de verkiezingen van 19 oktober.
Sinds Rozier zijn steun aan de coalitie van MFK, PS en MAN heeft onttrokken doen verschillende geruchten de ronde over zijn politieke toekomst.
Hetzelfde geldt voor Eugene Cleopa, die ook zijn steun aan het kabinet heeft ingetrokken en onlangs zijn lidmaatschap van de MAN heeft opgezegd.
Cleopa wordt in verband gebracht met de politieke partij Pais van partijleider Alex Rosaria, maar ook met een mogelijk nieuw op te richten partij.
Ook de naam van Steven Martina, zoon van oudminister- president voor de MAN Don Martina, wordt in verband gebracht met zowel Pais als deze nieuwe politieke partij.
De familie Martina heeft vorig jaar de banden met de MAN verbroken uit onvrede over de koers die de partij ging varen sinds de toetreding tot de coalitie na de verkiezingen van 27 augustus 2010.

Dit artikel is geplaatst in

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Zoeken

Recente reacties