31 C
Willemstad
• maandag 26 juli 2021 19:13

Laatste reacties

- Advertentie -

RO | Koning en minister-president Rutte ontvangen minister-president van Curaçao

Koning en minister-president Rutte ontvangen minister-president van Curaçao. © ANP

Zijne Majesteit de Koning en minister-president Rutte ontvangen vrijdag 30 juni de heer Eugene Rhuggenaath, minister-president van Curaçao voor een kennismakingsgesprek.

De Koning ontvangt minister-president Rhuggenaath in audiëntie op de Eikenhorst. De ontmoeting met minister-president Rutte vindt plaats bij het ministerie van Algemene Zaken.

Het is de eerste keer dat minister-president Rhuggenaath in Nederland is sinds zijn aantreden op 29 mei 2017

- Advertentie -

Bron: RIjksoverheid.nl

- Advertisement -

Artikel delen

Dit artikel is geplaatst in

18 reacties

 1. @Enri: het is jammer dat jij alleen maar het woord kont hoort in die video.

  Maar daar gaat het niet om. Het gaat hier over majesteitsschennis.

  Peter P zeg “Gay trio” en wordt van majesteitsschennis beticht, terwijl Teeuwen het iets bonter maakt en daar niet voor vervolgd wordt.
  Het is misschien kunst, en dan mag er meer.

  Stap nu eens af van je kont-fixatie en reageer eens op de essentie.

 2. Deze trollen y los defensores del diablo schrijven alleen maar over ****, ****. ***** enz. En als je zegt dat ze mentepollo’s zijn worden ze boos

 3. Mano, Kennedy was een notoire vreemdganger en zakkenvuller, eigenlijk in alles wat hij deed een Gerrit Schotte.

  Maar wat een niveau van de reacties hier weer, het niveau van de KKC daalt met de dag.

  Wat mij betreft gaat de redactie toch enige censuur toepassen. Alleen de reacties van mij en Joep Meloen, en vooruit, ook la Stiwz als hij zijn kinderachtige strijd met Enri opgeeft, kunnen direct geplaatst worden.

 4. @Mossel,
  toch nog ff een naberichtje, want ik ben niet als jij. Ik haat jouw leider niet, integendeel, hij komt op mij vrij betrouwbaar over, vind hem bovendien geen domme man. Maar hij heeft het helaas niet voor het zeggen op Curaçao, dat vind ik jammer. Hij wordt gestuurd én bestuurd!
  En ik heb geen leider, ken geen leider, nooit een leider gehad of geaccepteerd, ben m’n eigen leider! Dus doe maar geen vergeefse moeite om mij een leider aan te smeren. 😆

 5. A.Mossel schreef; “@ Mano, jij zit op het randje!”

  Welk randje, wat voor randje? Hoe durf je stomme clowneske vrouwenhater die je bent, ik laat jou in je smerige waarde door nooit geen commentaar te leveren op jouw dagelijkse portie vieze hatelijke vrouwonvriendelijke reacties, dan heb je het gore lef om mij aan te spreken over een waarheid?
  Kan ik er wat aan doen dat jouw leider door de Nederlandse pers is vergeleken met de grote J.F. Kennedy? Dat ze hem de hemel hebben ingeprezen door hem behalve met J.F.Kennedy ook nog eens fijntjes met Mahatma Gandhi en Martin L. King te vergelijken? Ik heb het echt niet verzonnen hoor.

  Sorry, maar ik zie jouw leider echt niet, in de verste verte niet aan voor de John F. Kennedy van Curaçao. Er kan overigens geen tweede en zeker geen gekleurde J.F.Kennedy bestaan. Hoe de bekendste en grootste Nederlandse kranten tot zulke vergelijkingen zijn gekomen weet ik bij toutatis niet. Het is een belachelijke vergelijking, slaat echt nergens op en bovendien een zware belediging aan het adres van wijlen dé echte John F. Kennedy.

  Eigenlijk hebben ze Ruggenaath gewoon belachelijk zitten maken, maar of hij het zo voelt weet ik niet. Misschien voelt hij zich wel trots als een pauw dat ze hem in Nederland met John F. Kennedy vergelijken, maar ik vind het meer lijken op spot, een soort van parodie..

  En dat mag ik van een vuilbek-clown met een ongelooflijk groot arsenaal aan smerige scheldwoorden niet zeggen? Kijk idiote clown mossel, het kan mij echt niet schelen dat je geestelijk gestoord bent, maar val me niet lastig met je stomme praatjes.

 6. @ Peter P , Heb je wel eens gehoord van majesteit schenis, nu kan je wel met een anonymous e-mail werken, maar de inlichtingendienst nederland heeft je zo bij de lurven. Beledigen van de Koning is nog steeds strafbaar pikkie, @ Mano, jij zit op het randje!

 7. Hopend dat Zijne Majesteit de Koning en minister-president Rutte niet word afgemaakt door sommige dubieuze duistere krachten die vaak anderen beledigen op deze forum.

 8. Tja, het lag in de lijn der verwachting dat de zo door de Nederlandse pers/media geprezen en in één adem genoemde “J. F.Kennedy, Mahatma Gandhi en Martin L. King” van Curaçao zo’n koninklijk ontvangst ten deel zou vallen. 😆

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertentie -

Lees ook

- Advertentie -

Zoeken

- Advertentie -

ParadiseFM | Aantal actieve besmettingen neemt af

Het aantal actieve coronabesmettingen op Curaçao neemt al twee dagen af. Afgelopen dag testten 48 mensen positief op het coronavirus op een totaal van ruim 1500 afgenomen...

Democracy now! | Monday, July 26, 2021

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience with...

Extra | Journaal 26 juli 2021

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

DolfijnFM | Drie Venezolanen doen noodoproep Pisas

Drie Venezolanen die al tien maanden vastzitten in de vreemdelingenbarakken van de SDKK-gevangenis hebben een noodkreet gestuurd naar premier Pisas. Hun detentieomstandigheden zijn slecht en ze worden...

DolfijnFM | Ruim helft hotelkamers weer bezet

Ruim de helft van alle hotelkamers op Curaçao was in de maand juni bezet. Dat meldt CHATA. Daarmee krabbelt Curaçao langzaam weer uit het diepe dal vanwege...

DolfijnFM | Inspectie niet te spreken over uitgaansgedrag jongeren

De Inspectie is niet te spreken over het gedrag van jongeren in het uitgaansleven. Dat schrijft de Èxtra. Dit weekend werd er extra gecontroleerd vooral in het...
- Advertentie -