27 C
Willemstad
• vrijdag 16 april 2021 21:48

PBC | 65 procent van Curaçao heeft zich gemeld voor vaccinatie

Persbureau Curacao Bijna 65 procent van de te vaccineren bevolking van Curaçao heeft zich daadwerkelijk gemeld voor een vaccinatieprik tegen het coronavirus. Dat gaat om ruim 68.000 mensen....

ParadiseFM | Vaccin voor 105-jarige

De oudste inwoner van Curaçao heeft ook een coronavaccin gehaald. Het gaat om mevrouw Regina Gabriela Brigitha die onlangs haar 105e verjaardag vierde. Deze week heeft ze zich...

Democracy now! | Friday April 16, 2021

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience with...

Extra | Journaal 16 april 2021

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

DolfijnFM | Verplichte quarantaine bij aankomst in Nederland

Nederland wil vanaf 15 mei een verplichte quarantaine invoeren voor alle reizigers uit hoogrisicogebieden. Ook uit Aruba, Bonaire en Curaçao. Nu is die quarantaine nog een advies...

DolfijnFM | ‘Winkels begrijpen langzamerhand de maatregelen’

Volgens de Èxtra beginnen winkels en restaurant zich eindelijk aan de coronamaatregelen te houden. Gisteren controleerde de Inspectie twaalf etablissementen. Alleen op Zeelandia en in Santa Maria waren...
- Advertisement -spot_img
HomeLandenCuraçaoRamiz: Deze business is niet voor huilbaby’s

Ramiz: Deze business is niet voor huilbaby’s

logo-inselairWILLEMSTAD — “Het is mijn persoonlijke ervaring dat als een concurrent zoveel jankt zoals Insel Air doet, dit betekent dat hij financieel zwak is, en moet huilen en schoppen om te overleven.”
Dat zegt DAEtopman Nelson Ramiz in een reactie op de brief die de aandeelhouders van Insel Air vorige week naar de regering stuurden, zoals de Amigoe afgelopen zaterdag berichtte.

In die brief werd de onvrede van Insel Air aangekaart over de oneerlijke concurrentie die de overheid in de hand zou werken door onder meer de 12,7 miljoen gulden van Korpodeko aan DAE.
Ramiz heeft er geen goed woord voor over:

“Insel Air speelt allerlei vuile spelletjes door ongefundeerde geruchten te verspreiden, persoonlijk te klagen tegen politici, en deze nu ook publiekelijk te intimideren door het creëren van, zo lijkt het, een alliantie met officials, politici en pers.
Dit is ofwel naïef ofwel lijkt het erop dat ze voordelen hebben verkregen om zo DAE te stoppen. Insel Air is hier sinds 2011 mee bezig en het is ze nog steeds niet gelukt om ons om zeep te helpen.
Bij DAE zijn we bezig met het opbouwen van een andere luchtvaartmaatschappij.
Als Insel Air enig bewijs heeft van de oneerlijke concurrentie waar ze het in hun beschuldigingen over hebben, dan moeten ze naar de rechter stappen om DAE te stoppen. Maar dat doen ze niet en dat is de reden voor hun geruchten, de intimidaties en de vuile spelletjes”

, zo meldt Ramiz.

“Stomme incapabele idioten”

, voegt hij daaraan toe.

“Als de aandeelhouders van Insel Air niet tegen de hitte kunnen, moeten ze misschien hun aandelen maar aan ons verkopen”

, zo vervolgt hij.

“Deze business is niet voor huilbaby’s. We zullen hun aandelen kopen, dan hoeven ze zich geen zorgen meer te maken over DAE en hoeven ze ook niet meer zo te janken en schoppen om te overleven.
Curaçao zal het waarderen en ik ben er zeker van dat iedereen deze soap opera beu is.”

Dit artikel is geplaatst in

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Zoeken

Recente reacties