26 C
Willemstad
• zaterdag 1 oktober 2022

Extra | Journaal 30 september 2022

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

Democracy now! | Thursday, September 29, 2022

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...

Extra | Journaal 29 september 2022

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra
- Advertentie -

PBC | Ex-politieman Mariano vrijgesproken voor drugsroof van 600 kilo

Persbureau Curacao WILLEMSTAD – Voormalig politieambtenaar Mariens Mariano is vrijgesproken voor zijn hoofdrol in Rio Canario-drugsroof. De zaak met de naam Inex 2.0 draait om 600 kilo cocaïne...

Josimar | 1xBet – more than a betting operator

By Andy Brown and Steve Menary Russian-owned betting company 1XBet has been declared bankrupt and owes millions. Yet it still operates, using porn stars to attract punters, and...

Democracy now! | Wednesday, September 28, 2022

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...

Nu.cw | ‘Nederland moet terughoudend zijn in kritiek Caribisch asielbeleid’

De Nederlandse staatssecretaris van Asiel Eric van der Burg bezoekt Curaçao en Aruba in verband met de opvang van asielzoekers en andere migranten. Dat meldt Caribisch Netwerk. Van...

Ramiz: Deze business is niet voor huilbaby’s

logo-inselairWILLEMSTAD — “Het is mijn persoonlijke ervaring dat als een concurrent zoveel jankt zoals Insel Air doet, dit betekent dat hij financieel zwak is, en moet huilen en schoppen om te overleven.”
Dat zegt DAEtopman Nelson Ramiz in een reactie op de brief die de aandeelhouders van Insel Air vorige week naar de regering stuurden, zoals de Amigoe afgelopen zaterdag berichtte.

In die brief werd de onvrede van Insel Air aangekaart over de oneerlijke concurrentie die de overheid in de hand zou werken door onder meer de 12,7 miljoen gulden van Korpodeko aan DAE.
Ramiz heeft er geen goed woord voor over:

“Insel Air speelt allerlei vuile spelletjes door ongefundeerde geruchten te verspreiden, persoonlijk te klagen tegen politici, en deze nu ook publiekelijk te intimideren door het creëren van, zo lijkt het, een alliantie met officials, politici en pers.
Dit is ofwel naïef ofwel lijkt het erop dat ze voordelen hebben verkregen om zo DAE te stoppen. Insel Air is hier sinds 2011 mee bezig en het is ze nog steeds niet gelukt om ons om zeep te helpen.
Bij DAE zijn we bezig met het opbouwen van een andere luchtvaartmaatschappij.
Als Insel Air enig bewijs heeft van de oneerlijke concurrentie waar ze het in hun beschuldigingen over hebben, dan moeten ze naar de rechter stappen om DAE te stoppen. Maar dat doen ze niet en dat is de reden voor hun geruchten, de intimidaties en de vuile spelletjes”

, zo meldt Ramiz.

“Stomme incapabele idioten”

, voegt hij daaraan toe.

“Als de aandeelhouders van Insel Air niet tegen de hitte kunnen, moeten ze misschien hun aandelen maar aan ons verkopen”

, zo vervolgt hij.

“Deze business is niet voor huilbaby’s. We zullen hun aandelen kopen, dan hoeven ze zich geen zorgen meer te maken over DAE en hoeven ze ook niet meer zo te janken en schoppen om te overleven.
Curaçao zal het waarderen en ik ben er zeker van dat iedereen deze soap opera beu is.”

Artikel delen

Dit artikel is geplaatst in

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Lees ook

Zoeken

- Advertentie -

Nieuwe reacties

- Advertentie -