RadioFreak | 39 wensen vervuld en duizenden euro’s opgehaald tijdens radiomarathon op Curaçao

De radiomarathon ‘Een Wens Voor Iedereen Met 103.1’ doorslaand succes | Persbureau Curacao

Dj Maarten Schakel van Paradise FM Curaçao op heeft met 103,1 uur radio maken 39 wensen vervuld en 17.000 Antilliaanse guldens (zo’n 8500 euro) voor de voedselbank opgehaald. Afgelopen zondag begon hij met radiomaken voor de actie ‘Een wens voor iedereen met 103.1’. In totaal mocht hij maar zes uur slapen.

Om 17:06 uur lokale tijd mocht de dj de studio verlaten en werd hij buiten begroet door luisteraars die vanuit hun auto toeterend voor de deur stonden. “In deze tijden moeten we soms doorgaan terwijl we geen idee meer hebben hoe, maar samen kunnen we zoveel meer dan we denken. Trots op dit team! Ik ben zo dankbaar dat we dit met elkaar hebben mogen maken. Oke, nog één wens dan: hetzelfde volgend jaar, maar dan met veel meer knuffels!”

Voedselbank

Aanvankelijk was het alleen de bedoeling om wensen in vervulling te laten gaan, maar tijdens de week werd er ook een actie opgezet om geld op te halen voor de voedselbank Curaçao. “Het is echt gegroeid durende de week”, zegt Maarten.

“Het begon met iemand die een gulden per uur radio wilde geven en uiteindelijk werd het een hele donatie-actie. En dat is hard nodig, want bijna 1 op de vier mensen op Curaçao is op dit moment afhankelijk van de voedselbank.” De coronacrisis heeft het eiland hard geraakt, met name omdat het toerisme stil ligt.

Bron: RadioFreak.nl

3 Reacties op “RadioFreak | 39 wensen vervuld en duizenden euro’s opgehaald tijdens radiomarathon op Curaçao

  1. Abraham Mossel

    Ps [email protected] je heb gelijk Kakel is een 1e klas loser,ik heb alleen een radio aan in mijn Rols en die staat meer in de garage als buiten in NL voor mijn zoon ?? ik heb gewoon ook nog een auto die ik van mijn vader heb ge erft een SKODA uit 1966 ook daar rij ik niet in omdat hij in de Heimat! staat?, ik rij hier op de crim in een.slooper auto …aangezien er meer schooiers zonder rijbewijs rond rijden op dit eiland als met rijbewijs. krijg je schade buiten jou schuld kan je fluiten naar je centen.

  2. Abraham Mossel

    Wim @ inderdaad als ik zijn stem hoor op de radio zet ik hem meteen op een zender van een dominee, niet van dominee Gerritje de Raaf als je mij begrijpt

  3. Maarten Kakel, het levende bewijs dat als je in Nederland volslagen mislukt je op Curaçao nog altijd wat kunt worden. Of niet, Irma Lips?

    Er is niks echt aan Kakel, aansteller van het ergste soort.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *