Quote | Barry Hay verlaagt vraagprijs villa Curaçao met €2 ton

Barry-Hay-villa-Coral Estate

Barry Hay verlaagt vraagprijs villa Curaçao met €2 ton

Golden Earring frontman Barry Hay is zijn droomvilla op Curaçao nog steeds niet kwijt. Reden genoeg om er een flinke crisiskorting op te doen.

Hay kocht in 2006 een lap grond op Curaçao om daar zijn droomhuis te bouwen en zijn dagen als pensionado te slijten. Maar begin dit jaar bleek Hay weer van de miljoenenvilla af te willen. Hij zette hem te koop voor €2,2 miljoen.

Om zijn stulp eerder te slijten, liet Hay deze kekke drone video maken:

Dat mocht echter niet baten, dus heeft de Nederlandse rocker de prijs van zijn villa verlaagd naar €2.080.000. Wat u daar allemaal voor krijgt? Onder meer 11 kamers, waaronder 6 slaapkamers en 5 badkamers, verdeeld over twee woonlagen, een zwembad en een fantastisch uitzicht over zee.

Verder biedt de villa volop privacy. Niet alleen ligt het op een stuk grond van bijna 12.000 vierkante meter, maar het wordt ook nog eens 24 uur per dag bewaakt. Dit omdat het een gated community betreft.

Hier vindt u meer foto’s en kunt u contact opnemen met de makelaar.

Bron: Quote

15 Reacties op “Quote | Barry Hay verlaagt vraagprijs villa Curaçao met €2 ton

 1. Sorry Hans,

  Ook ik ben maar een gewoon mens van vlees en bloed. Een misslag op het toetsenbord is snel gemaakt. Neem daarbij in aanmerking dat de automatische spellingscontrole weleens een verkeerde voorstelling van spelling geeft. Dit wetende geef ik nimmer commentaar op kennelijke verschrijvingen of logische taalfouten. Muggenziften is niet aan mij besteed. Ja, als het de spuigaten uitloopt – om in marinetermen te blijven – wil ik wel eens reageren.

  Overigens mijn complimenten voor je opmerkzaamheid. Ik had moeten schrijven: “Harer Majesteits” nogmaals mijn excuses aan jou. Ook mijn excuses aan de toenmalige Hare Majesteit, die ik een “s” tekort heb gedaan.

  Ik beloof beterschap. Hans: dat jij de aanhalingstekens bij het verkeerde woord plaatst, daar lullen we niet over. Dát zou echt muggenzifterij zijn. Een excuus is dus niet nodig.

  Met vriendelijk groet,
  Sonny

 2. Sonny, Sonny toch, “harer” majesteit.
  Jij bent toch degeen die altijd kritiek heeft op mensen die het ABN niet machtig zijn?

 3. Hebben ze het budget ook met 100% verhoogd?

 4. schoftenboek,
  boek van de ziekenboeg, voor militairen die bewegingen als zijnde getrouwd hadden gemaakt met dames van lichte zeden. Om besmetting van soa te voorkomen kon je , je ontsmetten .
  indien je toch een soa had en je stond niet in het schoftenboek, dan stond op rapport en kreeg je straf.
  Als je een soa had dan was je zuur?

 5. Pukkie,

  Namens de redactie het volgende:
  Ja, iedereen die een schamel huisje heeft van minimaal 1 miljoen eurootjes, krijgt gratis publiciteit.
  Een kleine commissie – bij verkoop – wordt op prijs gesteld. Een Rolex of soortgelijke klokjes worden ook aanvaard.

  Indien de verkoper – bij succes – meent om de algemene geldende normen van dankbaarheid te moeten overtreden, tja… Een Held om de discriminerende verkoper een lesje te leren, is gauw gevonden.

 6. Bartje,

  Bij Harer Majesteit wordt niet geroddeld. Ik vertel ook niet dat jij wekelijks in het schoftenboek stond vanwege je voorkeur naar kaairatten. En dat Herman een halve taaiaap is, hoor je mij niet zeggen.

  Ga maar weer lekker peren!

 7. Een andere roddel dan: zijn jij en Herman na Hilton gym samen als officier naar de Marine gegaan? ?? Mijn VDC is perfect !! 🙂

 8. Hé Herman, war is de wereld toch klein. Ja de Hilton-gym: dat was tof.

  We noemden jou en Barry – in de wandelgangen – Dikkertje Dap en Barry Brak, als je weer eens, na een nachtje doorhalen op Campo, voor de verandering je zweetklieren liet gymmen.

  Ik weet nog dat je altijd zogoed een biervat kon nadoen. Erg bijzonder, de manier waarop jij het vat leeg- en jezelf liet vollopen. Hoe is het met Ans, gaat ze je nog steeds plat met de poolboy?

  Groet, Sonny
  Óók van de Hilton-gym

 9. Ha ha helemaal goed Bartje!

  Dat zijn tenminste roddels van niveau. Klopt het overigens dat de kelders van het object, gevuld zijn met 25.000 halflege- en 24.999 halfvolle rode Mistella flessen uit het Vaticaan?

 10. Die Barry toch, mijn Hilton gym maatje.
  In deze tijden raak je niet veel kwijt, zeker niet in the middle of nowhere.
  Er staat al 7jr een huis tk met eigen strand in Ralph Lauren style, dus het ziet er somber uit voor hem.
  Naast ons op Jan Thiel (zicht Spaanse water en Tafelberg) staat ook al 5 jr een huis in de verkoop. Costant in de verhuur. Moeilijke tijden.

 11. Kan iedereen gratis zijn huis te koop aanbieden op Knipselkrant Curacao ?

 12. Inderdaad, nu al 100% meer asielzoekers in vergelijking met vorig jaar. Het loopt de spuigaten uit met dit soort cijfers.

 13. Sonny, sommige roddels zijn te mooi om er geen raliteit van te maken !!
  Als je toch alles verklikt, geef ik maar openheid van zaken….. (bedankt nog vcor je cheque)
  Het klopt dat de villa met het terrein is aangeschaft op recept van ene dr. Whiteman…naar vermoedt als strategische zet van de VDC.
  Zoals je kunt zien is het geheel voorzien van een hekwerk, welke de verbluffende eigenschap heeft, dat het niet alleen mensen buiten maar ook binnen kan houden. Met name dat laatste vormt de verborgen reden van de 24-uurs bewaking.
  De vergunning voor de aanschaf is er met hulp van Corallo c.s. in no-time door de Staten gejasjesd. Het geheel heeft bovendien een groot aantal verblijven waar oa Fraudulijntje W. haar intrek kan nemen zodra ze NL wordt uitgezet …
  Er zijn een groot aantal badkamers, waar minimaal 3 keer per dag de politieke mond gespoeld kan worden, inclusief een braaktoilet indien het desondanks toch allemaal teveel wordt.
  Er wordt op meerdere gasten gerekend zij het wel in hierarchische volgorde van aanvraag, zodat elke bewoner op deze wijze naar zijn eigen niveau van onkunde kan stijgen.
  De naam Washington is wel genoemd, maar het Vaticaan is nog immer een optie !! 🙂

 14. Met al die asielzoekers hier op het eiland wordt het inderdaad tijd om snel te vertrekken.

 15. Zojuist de makelaar gebeld. Ik was net te laat. Ene mevrouw W. was me een slag voor. De makelaar wilde de volledige naam van de koopster niet noemen.

  De makelaar vertelde wel dat de genoemde dame – wat heet – het heeft gekocht onder de voorwaarde dat het geheel wit geschilderd wordt en dat de gated community de naam “Washington” zal krijgen.

  Ik had natuurlijk direct in de smiesen hoe de zaak in elkaar stak. Een wit huis en Whiteman. Dáárvoor moet je het Wiel niet opnieuw uitvinden.

  Een telefoontje naar Bartje was voldoende: ja de heer Whiteman heeft alles al goedgekeurd. Ook de betaling zal door het gouvernement van Curacao voldaan worden. Over de naamswijziging Washington gaf Bartje het commentaar: dat lijkt me logisch.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *