27 C
Willemstad
• dinsdag 5 juli 2022

Laatste reacties

- Advertentie -

Politie Berichten

politie-bericht1

Gewelddadige overval op toko

- Advertentie -

Willemstad – Twee mannen zijn maandagavond gewond geraakt bij een gewelddadige overval op een toko aan de Californiëweg. De twee Chinese mannen waren aan het werk in de toko toen vier gewapende mannen de winkel binnen liepen.

De verdachten hadden hun gezichten bedekt en begonnen tegen de mannen te schreeuwen op de grond te gaan liggen.
De man achter de toonbank kreeg vervolgens de opdracht het kistje open te maken, dat door de man werd gebruikt als kassa.
Dit doosje is meegenomen, net als de mobiele telefoons van de slachtoffers.
Voordat de verdachten de plaats delict te voet verlieten, sloegen ze de slachtoffers meerdere malen met de achterkant van een pistool.
Hierbij liepen de Chinese mannen ernstige snijwonden op aan hun hoofd en een schram aan hun hand.
De politie kon later de 31-jarige Curaçaoënaar R.R.R. arresteren. Hij werd opgemerkt door een patrouille van de politie.
Toen hij staande werd gehouden en werd gefouilleerd werd een revolver gevonden en in zijn schoudertas zat een grote som met geld, evenals artikelen afkomstig van de bewuste toko.

————————
Zieke man gevonden

Willemstad – Bij Gato is gisterochtend een zieke man aangetroffen. Om 06.55 uur werd de man aangetroffen, liggend op de grond.

In eerste instantie dacht de vinder dat de man niet meer in leven was en alarmeerde de hulpdiensten. Bij aankomst van de hulpdiensten bleek dat de man nog wel leefde maar ernstig ziek was, laat de communicatieafdeling van de politie weten. De man is naar het ziekenhuis gebracht. De politie benadrukt dat het hier niet gaat om een misdrijf.

———————–
Tiener opgepakt voor overval

WILLEMSTAD — Het was gisteravond niet de eerste keer dat de 72-jarige eigenaar van een bakkerij aan de Winston Churchillweg werd overvallen.

Volgens het slachtoffer drong een voor hem bekende jongeman, helemaal in het zwart gekleed, zijn zaak binnen en eiste geld. Hij vluchtte daarna te voet weg met het gestolen geld.
De politie werd gebeld en agenten zijn in de buurt op zoek gegaan naar de jongeman.
De zeventienjarige J.H. werd in Kanga aangehouden.
Het slachtoffer herkende J.H.later als degene die hem al meerdere malen had beroofd.

——————–

Advertentie

back home

- Advertentie -

Artikel delen

Dit artikel is geplaatst in

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertentie -

Lees ook

- Advertentie -

Zoeken

- Advertentie -

DH | Over the Pond minimarket robbed by two armed men

PHILIPSBURG--The cashier of a minimarket on Arch Road, a side road of Sucker Garden Road, was robbed at gunpoint late Friday afternoon, when two armed men entered...

Democracy now! | Monday, July 4, 2022

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...

Extra | Journaal 4 juni 2022

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

Opinie | De VN, zelf bestuur en zelf beschikking

Door Lucita Moenir Alam, Arjen van Rijn en Kees Flinterman Op 15 december 1955 heeft de Tiende Algemene Vergadering van de Verenigde Naties in Resolutie 945(X) de Nederlandse...

ParadiseFM | Campagne voor een nieuw nationaal wapen Curaçao

Curaçao moet een nieuw nationaal embleem hebben. Cultuurminister Van Heydoorn heeft daarom een ontwerpwedstrijd uitgeschreven. Iedereen kan aan de wedstrijd meedoen. Vandaag wordt het startschot gegeven voor...

ParadiseFM | Schotte nog steeds in onderhandeling met OM

Ex-premier Gerrit Schotte onderhandelt nog steeds met het Openbaar Ministerie over het geld dat hij terug moet betalen. In mei kreeg hij twee weken de tijd om...
- Advertentie -
- Advertentie -