PFM | Werknemers Insel wachten nog steeds op uitbetaling salaris

De directie van Insel zal de regering opnieuw vragen het geldbedrag alsnog op zo kort mogelijke termijn te kunnen betalen

De door Insel Air verzochte gedeeltelijke lening aan overbruggingskrediet, waarmee de operationele kosten en salarissen worden betaald, wordt toch niet beschikbaar gesteld.

Dit heeft de demissionaire interim-regering van MFK-premier Gilmar ‘Pik’ Pisas op het allerlaatste moment besloten en de personeelsleden van de luchtvaartmaatschappij zijn hier gisteren over geïnformeerd. Zo schrijft het Antilliaans Dagblad.

Het demissionaire interim-kabinet wil de gedetailleerde individuele personeelsgegevens zodat het ministerie van Financiën de salarissen overmaakt.

Het management van Insel meent echter rekening te moeten houden met de Landsverordering bescherming persoonsgegevens en dus niet zomaar informatie van medewerkers aan derden te kunnen verstrekken.

Bron: ParadiseFM

4 Reacties op “PFM | Werknemers Insel wachten nog steeds op uitbetaling salaris

  1. Abraham Mossel

    Gewoon het ziekelijke narcistische wat weer bij de Raaf boven komt drijven, Ik niks Zij ook niks, en totaal geen rekening houdende met gezinnen en kinderen, en PIK is weer de lul om het allemaal via zijn naam te moeten doen, Gertje blijft voor de zoveelste keer buiten schot, denkt hij!. Wij zullen 20/21 mei ff afwachten, als de OvJ ballen heeft zet hij Gerrit de Raaf direct achter slot en grendel en mag hij de cassatie uitspraak over een jaar in het gevang ontvangen. Trouwens over 10 dagen ontvangen de werknemers gewoon hun salaris via hun zelf aangevraagde lening, het is een lening PIK, blijf met je poten van hun geld af Gerrit de Raaf, Loser.

  2. Ik wacht nog steeds op vergoeding van schade voor de tientallen uren vertraging die ik met Insel Air heb meegemaakt.

    Daarop heb ik meer recht dan de volslagen incompetente Insel Air werknemers die verantwoordelijk waren voor die eindeloze vertragingen.

  3. Om na te gaan of ze op MFk hebben gestemd

  4. Daan Banaan

    Goede vraag… Waarom wil MFK persoonsgegevens hebben van werknemers van Insel Air? Het is bekend dat ze niets doen zonder een schimmig achterliggend doel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *