PFM | Weer een verkeersdode

Weer een verkeersdode | Foto Extra

Weer een verkeersdode op Schottegatweg | Foto Extra

Curaçao kent weer een verkeersdode. Het is het tweede fatale ongeluk binnen een week. Afgelopen nacht verloor de bestuurder van een auto op de Schottegatweg West de controle over het stuur, meldt de Èxtra.

Daarop belandde de auto op het terrein van de Isla en sloeg over de kop. Van de twee inzittenden kon een het voertuig ongeschonden verlaten terwijl de ander zwaargewond klem zat in de auto. Deze inzittende is overleden aan de gevolgen van die verwondingen.

Alhoewel de verkeerspolitie de zaak nog in onderzoek heeft schrijft de Èxtra dat het ter plekke al duidelijk was dat de bestuurder veel te hard heeft gereden. De identiteit van het slachtoffer is nog niet bekend gemaakt. Zondag vond er ook al een dodelijk eenzijdig ongeval plaats met een motorrijder. Foto Èxtra

Bron: ParadiseFM

8 Reacties op “PFM | Weer een verkeersdode

 1. Schotte Gat Weg!

 2. Ook hier geld weer: we mogen van geluk spreken dat deze bestuurder geen onschuldige weggebruikers mee de dood in heeft gesleept.

  Het blijkt niet uit het stukje, maar misschien is het de bestuurder die het leven heeft gelaten en niet zijn bijrijder, al mag die ook wat kritischer zijn bij wie hij in de wagen stapt.

  (bericht aangepast door moderator)

 3. Abraham Mossel

  Ik vind het toch gaan opvallen dat er steeds dodelijke ongelukken gebeuren op juist die wegen die een politieke naam dragen, zullen de bestuurders denken als zij op die weg rijden van ach ik zal eens lekker gas geven ik heb schijt aan de hele wereld aangezien figuren met een naam zoals deze weg ook scheit aan het curacaose volk hebben.

 4. Black Lion

  Brian S. Bedankt. Je geeft het goede voorbeeld. Onze dank.

 5. Joep Meloen

  Of van die mensen die beweren dat het hun 18 jarig broertje was, terwijl het jongste slachtoffer 21 was.
  Ik ga de mantel der liefde maar weer uit de kast halen. Hier durven we nimmer man en paard te benoemen. En ondertussen blijven we het vreemd vinden dat deze maatschappij steeds verder ontspoort.
  Rara hoe zou dat nu komen ?

 6. Ja, Brian, voor je het weet heb je maken met boze familieleden die beweren dat een verkeerscrimineel nog een heel leven voor criminaliteit voor zich had.

 7. redactie curacao

  Fijn dank je wel Brian S 🙂

 8. Laten we maar niets zeggen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *