PFM | Vlees bij Dricoma toch goed

Uit onderzoeken en contacten met de Spaanse exporteur blijkt dat er in het buitenland per ongeluk verkeerde etiketten op het vlees zijn aangebracht.

De 22.000 kilo vlees die in mei bij Dirocoma in beslag werd genomen vanwege problemen met de etikettering is alsnog goed bevonden.

Uit onderzoeken en contacten met de Spaanse exporteur blijkt dat er in het buitenland per ongeluk verkeerde etiketten op het vlees zijn aangebracht. Het gaat hierbij om een partij van Hector Henriquez B. die bij Dricoma was opgeslagen. Het gaat hier om ander vlees dan de partij die aanleiding vormde voor de aanhouding van Terrence Brandao van HHB, die een tijd heeft vastgezeten op verdenking van het vervalsen van documenten en de schending van verschillende wetten met betrekking tot de voedselveiligheid. Dat heeft advocaat Bertie Braam tegenover het Antilliaans Dagblad verklaard. Braam vraagt zich af waarom dit niet eerder publiekelijk bekend is gemaakt nadat het vlees alsnog goedgekeurd is. Twijfels over de kwaliteit van het vlees zorge er in mei voor veel opschudding en was voor Juli Koko, organisator van een burgerprotest aanleiding om aangifte te doen tegen Dricoma en HHB.

Bron: ParadiseFM

24 Reacties op “PFM | Vlees bij Dricoma toch goed

 1. Yolanda Evers Melfor

  Ik heb vaak op de schoolplein gestaan of naar interactieve digitale games tussen groepjes/ teams van kinderen onderling.
  Je weet precies wanneer het niet goed.
  Expressieve verwoording van de emoties van afkeuring zijn gaandeweg:
  “F…ck” of “Je moeder”. Whatever this means to them, het is duidelijk een
  situatie welke duid op “zich niet voor de gek laten houden”
  Brussel heeft heel duidelijke regels voor de europese gemeenschap vwb
  voedsel. Als de fout in Spanje ligt dan moet Spanje maar opdraaien voor de
  gevolgen. Ik “betwijfel” dat Spanje zo’n fout door de keel van de desbetreffende commissie in Brussel kan bulldozen/shitten zonder gevolgen.

 2. Drechi pabo jouw opmerking slaat nergens op, je hebt alleen zin om anderen in verlegenheid te brengen om jouw eigen minderwaardigheidscomplex te verdoezelen.

  Je scheld en daagt iedereen uit samen met hun vrienden en kennissen, Mossel had je uitgedaagd pero bo a hinka bo rabu den bo atras kore bai skonde hahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa na een week ben je uit jouw hol gekropen hahahaaaa

  Esey tabata ora di hari hahahaaaaaaaaaa en ben nog steeds aan het lachen.

 3. Drechi pa bosnan Tur

  Over intimidatie en Marikeria gesproken……
  Wel wel……. Zo zie je maar weer…… Koekjes van eigen deeg Keta. Dreci pa boooooooo….. whahauauauauauauau…
  Awor t ora di hari.

 4. Mevrouw LaStiwz wat een stome opmerking ik geef geen antwoord om te voorkomen dat Drechi pe weer gaat schelden.

 5. @Enri: hoezo koet het volk weer miljoenen gaan betalen. Er lag vlees wat volgens de sticker over tijd was.

  Als je dan als groothandel gaat klagen dat de goederen verkeerd gestickerd zijn, moet je bij jezelf zijn. Niet bij de overheid.

 6. “Uit onderzoeken en contacten met de Spaanse exporteur blijkt dat er in het buitenland per ongeluk verkeerde etiketten op het vlees zijn aangebracht”

  Verklaart de advokaat Bertie Braam van HHB tegenover het AD

  De verdediger van HHB zegt er niet bij wat voor onderzoek(en) en door wie ze zijn uitgevoerd, maar verwijst wel naar de Spaanse exporteur.

  Mij lijkt het dat de Spaanse exporteur een verklaring naar hem heeft gestuurd in de trant van: “wij hebben het grondig onderzocht en het was verkeerd geetiketteerd”.

  Tja , zoiets als, wij van wc-eend ….

 7. Drechi pa bosnan Tur

  Keta,
  Ik kijk al niet naar wat jij aan links te berde brengt.
  En nu ga ik wel links van met name Henk lezen?
  Ben je niet goed wijs?
  Ik heb jou zeker NIETS te bewijzen. Ook niet dat jij een vergelijking van heel weinig begrip en klasse gebruikt om iemand anders af te kraken. Dat doet God wel. Nog even.
  Enne, Ja, ik heb daar mijn hele opleiding genoten. Op de BLO Trupiaal op Steenrijk. Is het zo goed? tevreden?

 8. Drechi pabo bewijs maar dat ik studenten van BLO had beledigd in tegendeel ze beledigd mij, maakt mij maar wijs dat je geen lachbui had gekregen bij het openen van die link van Henk. Hahahaaaaaaaaaaaaa, sorry dat ik niet wist dat ook jij daar op school zat.

 9. Drechi pa bosnan Tur

  Even ter verduidelijking, hoop niet van “the topic at hand” af te dwalen hiermee..
  “BELO” is de manier waarop in het Papiamentu de vroegere B.L.O. (=Bijzonder Lager Onderwijs) wordt uitgesproken. De gemiddelde Nederlander weet niet wat er mee bedoeld wordt op die manier.

  Enne, je doet alsof deze kindertjes geen volwaardige mensen zijn als je zoiets gebruikt om anderen (die het niet eens zijn met jou zienswijze) af te kraken! Maar ja….. wat gedaan? Tegen jou ingaan, en terrecht worden gewezen door een derde?
  Er is trouwens niets mis met kinderen die (toen heel vaak bij gebrek van een juiste diagnose van hun leerprobleem uit arren moede maar) naar de BLO werden gestuurd.
  Shame on you ………

 10. Deze Henk moet gedrongen opgenomen worden in Dr Capriles kliniek hij word steeds gekker en kan op ieder moment een gevaar voor zich zelf zorgen, hahahaaaaaaaaaaaa wat een mongool man.

 11. Het blijkt toch Zutphen te zijn. La Stiwz is bijzonder goed geinformeerd, en dat maakt hem verdacht:

  http://www.inkstation-zutphen.nl/kantoor/

 12. Mevrouw LaStiwz de commentaren van jouw en jouw maatjes zijn van zo’n laag niveau dat ik soms denk dat jullie vroeger op de BELO op school had gezeten, hahahaaaaaaaaaa.

  Wat we hiermee opschiet is dat voedsel traceerbaar is en als MEO met opzet onrust zaaide de laatste maanden dan hebben ze een probleem.

  Wij als burgers zijn weer de dupe omdat we miljoenen schadevergoeding moeten betalen net als die betalingen van 20 miljoen aan Maal en andere zaken.

 13. Ja, Engeland, het plaatsje All upon Cunt om precies te zijn.

  Nu we dit weten, Enri, wat schieten we hiermee op?

 14. Enri, ik denk dat het Engeland is.

  Dat is toch HET land van de etiquette.

 15. Misschien wel, maar wat schiet je op met de wetenschap waar in het buitenland dat gebeurd is.

  Stel het is in Zutphen geweest. Ga je dan de vraag stellen in welke straat en daarna welk huisnummer en daarna welke kamer.

  Geef eens antwoord op een vraag: WAT SCHIET JE ER MEE OP?

 16. @LaStiwz ik zit niet op jouw antwoord te wachten, misschien was die geëtiketteerd in opdracht van jouw baasje.

 17. @Enri: jij vraagt “waar in het buitenland?”

  Stel het antwoord is Barcelona of Zutphen.
  Wat schiet je (men) op met die wetenschap?

 18. Raar toch dat alle belaste instanties nu niets van zich laten horen’betaald door bepaalde partijen hebben ze gewoon veel bedrijven zwart gemaakt’ambtenaren behoren geen informatie ongefundeerd naar de media toe te spelen.
  En dan die Koko ‘die zelf veel mensen heeft bestolen’die houd van andere te beschuldigen ipv dat hij zijn gestolen geld terugbetaald .
  Julian KOKO un ladron ku hopi smoel pero nada logra den su bida i lo keda e idioot ku e ta …bo gusta bisa hendenan ku bo ta di koral specht no Kokotchi’nos no ta teme pa hendenan manera bo’Karma lo ta bo Amiga.

 19. Er staat vermeld.
  “Uit onderzoeken en contacten met de Spaanse exporteur blijkt dat er in het buitenland per ongeluk verkeerde etiketten op het vlees zijn aangebracht”

  Maar waar in het buitenland?

 20. Niettemin toch maar oppassen met ‘vlees’eten.
  Ik ben inmiddels al 31 jr vegetarier en het bevalt mij (ons) best. LOL.

 21. Wie tuint er nu in?vlees weg geen bewijs toch? het vlees plus de etiketten
  controle was op zijn plaats.

 22. Richenel Balentin staat bekend om veel fake news op social media te gooien. Vooral de soberanos/mfk aanhangers nemen alles over zonder er bij na te denken

 23. Abraham Mossel

  Foutje, bedank belastingbetaler voor jullie miljoenen via mijn claim gestorrt op mijn RBTT rekening!. ik zou zeggen, ga dat is ff verrekenen prive met de datum rekenaars, het kan natuurlijk ook weer als zo vaak ( niet klaas vaak) een FOP/FAKE/NEP bericht zijn, aangezien het volk die NEP berichten sinds 10-10-10 elke week om hun oren hebben gehad van Gerrit de Raaf. ps HOFRECHTERS?!!!!.hoe noemen ze dat ook alweer destabiliseren gelijk aan terorriseren en als klap op de vuurpijl, laten escaleren, met andere woorden BRAND IN DE PAN.

 24. Abraham Mossel

  Foutje, bedank belastingbetaler voor jullie miljoenen via mijn claim gestorrt op mijn RBTT rekening!. ik zou zeggen, ga dat is ff verrekenen prive met de datum rekenaars, het kan natuurlijk ook weer als zo vaak ( niet klaas vaak) een FOP/FAKE/NEP bericht zijn, aangezien het volk die NEP berichten sinds 10-10-10 elke week om hun oren hebben gehad van Gerrit de Raaf.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *