PFM | Verrassingcontrole bij distributeur Henriquez: ruim 35.000 kilo vlees in beslag genomen

Nieuwe containers met bevroren vleeswaren waarvan de houdbaarheidsdatum al tussen 2011 en 2014 was verlopen; Watchdog Julius Koko wil opnieuw aangifte doen

Bij distributeur Hector Henriquez zijn vandaag door het disciplinaire team weer diverse producten aangetroffen, waarvan de houdbaarheidsdatum was verstreken. Dat meldt de Amigoe.

Tegen de tijd dat de krant sloot was er ruim 35.000 kilo vlees in beslag genomen. Dinsdag werd het bedrijf ook al bezocht. Toen bleek dat zich er een illegale bakkerij bevond. Ook werden verschillende producten aangetroffen die niet meer in de handel gebracht mochten worden vanwege de vervaldatum. Daaronder garnalen en karkó.

Bij de verrassingscontrole vanmorgen werden containers geopend met vleeswaren waarvan de houdbaarheidsdatum al tussen 2011 en 2014 was verlopen. In één van de containers lagen zowel afgekeurd vlees en garnalen als auto-onderdelen.

Ook in een vriezer die vorige week nog werd gecontroleerd bevonden zich vier pallets met producten waarvan de vervaldatum was verstreken. Die producten waren afgelopen dinsdag nog niet aanwezig in diezelfde vriezer. Watchdog Julius Koko wil volgende week aangifte doen tegen de distributeur.

Bron: ParadiseFM

8 Reacties op “PFM | Verrassingcontrole bij distributeur Henriquez: ruim 35.000 kilo vlees in beslag genomen

 1. Drechi pa bo gay, je bent een onrustzaaier dat had ik geschreven omdat iemand zei dat ik dat bent dus, je beschuldigd mij vals zoals altijd. Hetero’s gedragen zich niet als jij.

 2. Drechi pa bosnan Tur

  Enne….. Enriqueta:
  Wat gebruik je dan om je mond uit te spoelen na weer iets uitgekotst te hebben op KKC?
  Wat als je iemand weer eens voor gay hebt uitgemaakt, omdat die je tegenspreekt?
  Of Curacaose vrouwen lelijk noemt? En dom? En lui?
  En YDK’s zijn pendews?

  Azijn? Clorox? Zoutzuur?

 3. Flauwekul, mensen nemen zelf niet de juiste maatregelen het hun voedsel. In onze tropische temperatuur moet je voedsel niet buiten laten staan nadat deze afgekoeld is maar in de koelkast.

  Na poepen handen goed en uitgebreid wassen met zeep, straks ga je eten en je die porchop of pia di galiña met je poephand vol E. colibacterie. Dan word je zeker ziek.

  Zodra een vlieg op jouw eten terecht komt moet die niet meer opeten enz.

 4. @joep

  Wellicht onderweg naar Curacao?

 5. Daan Banaan

  Iedereen begrijpt toch dat auto-onderdelen ingevroren moeten worden.

 6. Curaçao, het horroreiland in de Caribische zee…
  Ach, het verkopen van dumpvlees, dump levensmiddelen en andere dumpartikelen zoals o.m. kleding, elektronica etc. aan de bevolking is al jaren aan de gang. Dit is Curaçao. Eigenlijk is het gewoon misdadig. Is het zo vreemd dat er zoveel Curaçaoënaars aan allerhande darmziektes lijden? Las ergens dat darmkanker e.a. darmziektes door oud voedsel en een teveel aan antibiotica veroorzaakt kan worden. Is het toeval dat er op Curaçao voor tientallen miljoenen aan antibiotica wordt voorgeschreven door (de meeste) huisartsen die zich geen raad meer weten met de zieke ongezonde bevolking?

  “De oorzaak van een maag-darmaandoening hangt af van de betreffende aandoening. Maar de meest voorkomende oorzaak is een infectie door een bacterie, vaak door voedselvergiftiging of een “gewone buikgriep”. Het verteringssysteem kan ook in de war raken door het gebruik van bepaalde medicijnen zoals antibiotica.”(niet mijn woorden)

  Sommigen beweren zelfs dat het om een verkapte vorm van genocide gaat. Wat mij nóg meer verbaasde was het bericht van Suvecu dat al deze misstanden geheim zouden moeten blijven, want het zou slecht zijn voor de macabere handel en wandel van de levensmiddelenbranche.(?!?)
  De bevolking mag er dus niets van weten..echt ongehoord!!! Er moet een grondig onderzoek komen waar ook ministers en parlementsleden aan onderworpen moeten worden!

 7. Joep Meloen

  Waar waren die containers dan vorige week ?

 8. Auto onderdelen tussen vlees,karko en garnalen dat voor comsumptie bestemd is.
  Waar blijft de douane ogen in de zak misscjien? Als ik met een koffer op Hato komt wordt het gescand toch?De containers worden bij binnenkomst niet gescand is het FREE FORE ALLDouane jullie zijn niet koser.Het lef hebben om op tv te zeggen (douane) wij kijken niet naar verval datum.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *