PFM | Vandaag grootste militaire oefeningen in Venezuela ooit

Aanleiding 'bedreiging'

Aanleiding ‘bedreiging’

Venezuela houdt morgen de grootste militaire oefeningen in het land ooit. Minister van Defensie Vladimir Padrino López heeft gezegd dat dit nodig is omdat het land wordt bedreigd.

Dinsdag klaagde president Nicolás Maduro dat Amerikaanse spionagevliegtuigen het luchtruim van Venezuela schenden. Die Amerikaanse ‘Awacs’ vliegen ook vanaf de FOL-basis op Hato.

Volgens waarnemers zijn de oefeningen vooral bedoeld om indruk te maken op de binnenlandse vijanden van de regering van Maduro.

Het olierijke land verkeert in een door wanbeleid en droogte ongekend diepe crisis. Er is gebrek aan alles en om energie te sparen heeft de regering onlangs de werkweek voor ambtenaren tot twee dagen teruggebracht.

Bron: ParadiseFM

2 Reacties op “PFM | Vandaag grootste militaire oefeningen in Venezuela ooit

  1. joop savaneta

    Maduro zijn dagen zijn geteld. Mocht hij a.s. maandag alsnog naar Trinidad gaan dan zal er vanuit het leger een coup worden gepleegd.

  2. Natuurlijk wordt het land bedreigd, maar dan wel door het waardeloze systeem van binnenuit en de schreeuwers die maar proberen iedereen er van te overtuigen dat het onheil van buitenaf komt.
    En hier op Curacao is het opmerkelijk stil bij degenen die graag hadden gezien dat we ons bij de Venezolaanse revolutie hadden aangesloten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *