PFM | Twee mannen geliquideerd

Gruwelijke liquidatie op de Kaya Esmeralda in Kura Piedra | Foto Extra

Gruwelijke liquidatie op de Kaya Esmeralda in Kura Piedra | Foto Extra

Er zijn twee mannen op, volgens de Èxtra, gruwelijke wijze geliquideerd. De politie trof het stoffelijk overschot van de mannen aan op de Kaya Esmeralda in Kura Piedra. De beide slachtoffers lagen op straat en zijn meerdere malen getroffen door kogels.

Het Korps Politie Curaçao gaat er vanuit dat het gaat om, wederom, een liquidatie. Eind vorige maand werd er ook al de 25-jarige Marc Borgart mishandeld en geliquideerd. Dat zou te maken hebben met een ruzie over drugs.

De Èxtra legt bij de liquidatie van gisteravond de link met de kogelregen op de Rooseveltweg, tegenover de Greenhouse. Een van de dode mannen zou daarbij betrokken zijn geweest.

Afgelopen week geschoten werd op de Rooseveltweg vanuit een rijdende auto geschoten. Daarbij raakte een man gewond, hij werd geraakt in zijn been. Het is nog niet duidelijk wie de geliquideerde mannen zijn.

Bron: ParadiseFM

2 Reacties op “PFM | Twee mannen geliquideerd

  1. Prachtig dat al dat tuig elkaar afmaakt – want justitie doet toch bijna niets en als ze al voor de rechtbank komen Schijten die laffe rechters in hun broek.

  2. Laat het tuig elkaar maar opruimen, van justitie hebben we toch niets te verwachten.

    Of wel, Irma Lips en Brian Mariano?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *