PFM | Sulvaran en Peterson willen protestmars

Advocaten Eldon Sulvaran en Chester Peterson | Persbureau Curacao

Tijdens de regiezitting van Maximus-verdachte Nini Fonseca | Persbureau Curacao

Advocaten Eldon Sulvaran en Chester Peterson willen een ‘nieuw en schoon’ referendum. Dat schrijft de Èxtra. Om dat te bereiken willen de advocaten een protestmars organiseren.

Zij willen daarmee, naar eigen zeggen, de autonomie van Curaçao terugkrijgen. Volgens de raadsmannen is het referendum in 2005 waarbij de bevolking zich kon uitspreken over de gewenste staatkundige toekomst van het eiland niet eerlijk verlopen.

Om te uiten dat er een nieuw referendum moet komen roepen de advocaten iedereen op om deel te nemen aan de protestmars. Deze moet op 17 augustus plaatsvinden.

Bron: ParadiseFM

 

12 Reacties op “PFM | Sulvaran en Peterson willen protestmars

 1. Peppie & Chester organiseren hun referendum-mars precies op de dag van Nini’s rechtszitting van 17 augustus. DE DAG waarbij is beloofd dat alle Helmin Wiels moordenaars bekend zouden worden gemaakt. En geen enkele media valt iets op?

  https://knipselkrant-curacao.com//amigoe-navarro-alle-opdrachtgevers-moord-wiels-binnenkort-voor-publiek-bekend/

  Hoezo rookgordijnen en afleidingsmanouvres?

 2. Zielig zootje aandacht trekkers -durven jullie je echt nog advokaat te noemen-of uitbuiter-maar ja peterson en Pepje achterlijk kunnen er wat van-rekeningen worden met de vork geschreven-want zo gaat dat in de Criminele sfeer.

 3. ongedierte moet men bestrijden,maar deze ratten zijn blijkbaar
  overgevoelig voor rattengif kun je na gaan.

  niks geen protestmars is v/d gekke. ik moet er niet aan denken.

  peppie en kokkie wij zijn niet dom!!!!!!!!!

 4. Ach ja, dezelfde spindoctors zijn weer bezig. Zeker niet pro deo, maar toch creatief genoeg om zich met een mexicaanse drama te kunnen vergelijken.
  Hoe minder aandacht aan Willems’ rapport besteed wordt, des te beter het zal zijn voor hun klant die hen zogenaamd niet kan betalen. Een kat in het nauw maakt rare sprongen.

 5. joop savaneta

  Uiteraard met deze schoften bedoel ik Gerrit De Raaf en trawanten en niet de twee advocaten die overigens voor een verloren zaak vechten.

 6. joop savaneta

  Ik wil het nog wel een keer herhalen; Deze schoften horen aan een galg te hangen.

 7. Wat is het doel? Teruggaan in de Nederlandse Antillen met meer toezicht of onafhakelijkheid met geen toezicht. Geen toezicht betekent wel “free for all governing” en dan krijg je de situatie’s die zich nu in Venezuela voordoen. Alleen maar veel leed, honger en armoede voor de bevolking.

 8. Ze zijn gevaarlijk en loco.
  Cada dia mas loco.

 9. Ze proberen echt van alles. Gevaarlijke lui deze 2!

 10. Here we go again……..

 11. caribbeancynic

  Weggegooid geld zo’n referendum,uitslag is bekend. De YdK hebben weliswaar een hekel aan Nederland maar niet aan het Nederlandse paspoort en het gratis Nederlandse geld. Jammer voor Nederland en jammer voor deze advocaten van kwade zaken.

 12. Abraham Mossel

  En dit alles in opdracht van Gerrit de Raaf. Peppie & Kokkie moeten en zijn weer een paar bliksemafleiders aan het plaatsen op Curacrim. Er komt te veel op het boordje van Gerritje terecht, nog veel meer Schotte zij Gerrit de Raaf toen hij van de trap van 3 jaar afdaalde met zijn huigelachtelijke huili huili tronie. Inderdaad veeeeeel meer Schotte. Wat zit er zo nog in het vat voor Huili Huili, 1) bekend maken en arestatie’s opdrachtgevers moord zaak Helmin Wiels, aangifte bij OM, van het leegplukken/ verduistering van $ 950.000,00/ Switse bankrekening september 2009. aangifte bij OM, Verduistering van boekhouding en een geld bedrag van plusminus 265.000,00 naf BOO/RdK, 2010 t/m 2012. aangifte bij OM, het verduisteren en witwassen van autolotterij gelden. aangifte bij OM door de belastingdienst geen autolotterij omzet OB afdrachten door MFK Gerrit de Raaf. aangifte van het OM tegen Gerrit de Raaf wegens het ontduiken van prive inkomsten en winstbelastingcentjes in 2012 t/m 2015, ik hoop dat het wel door gaat die protestmars, ff kijken hoeveel losers erop af komen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *