30 C
Willemstad
• dinsdag 27 februari 2024

Telegraaf | ’Joran van der Sloot heeft seks met drie vrouwen in Peruaanse gevangenis’

Lima - Joran van der Sloot heeft in de gevangenis seks met minstens drie verschillende vrouwen. Ondanks dat hij in Peru nog tot 2045 een straf uitzit voor...

Column Youp | Telkens weer

Waarom vind ik het bericht dat Gordon het liedje Telkens weer vals gezongen heeft nou zo grappig? Dat komt door de woorden vals, Gordon en de titel...

Column Kadushi | Sil the Fixer

Column Kadushi | Dossier Koninkrijksrelaties.nl Het zal je maar gebeuren: Denk je gezegend te zijn met een onweerstaanbare aantrekkingskracht en dan keert je partner je ijskoud de rug...

ParadiseFM | Pisas: Geen relatie meer met CPR

Minister-president Pisas heeft gisteren tijdens een vergadering het parlement aangegeven dat er geen enkele relatie meer is met Caribbean Petroleum Refinery. Het bedrijf was eerst ‘preferred bidder’...

ParadiseFM | Drie mogelijke gasvelden ontdekt onder Arubaanse zeebodem

Het Amerikaanse bedrijf Armstrong Oil and Gas Inc. heeft de regering van Aruba laten weten dat ze ten noordoosten van Aruba in de zeebodem drie mogelijke gasvelden...

ParadiseFM | Courtyard by Marriott wil in april 2024 openen

Na een lange bouwperiode en veel vertraging heeft Courtyard by Marriott in Rif een hindervergunning aangevraagd om als hotel te kunnen opereren. Dat betekent dat het op...
- Advertisement -spot_img

PFM | Statenleden willen Larmonie-Cecila als formateur

HomeMediaPFM | Statenleden willen Larmonie-Cecila als formateur
Statenleden willen Larmonie-Cecila als formateur

WILLEMSTAD – Statenleden willen Larmonie-Cecila als formateur.

Bron: ParadiseFM

Dit artikel is geplaatst in

9 reacties

 1. Ik kom niet meer bij van het lachen. Ga even voor een algemene indruk van alle op een gestapelde blunders van de ploeg van 11 naar de Facebook pagina van O. Leeflang. Daar legt ze alle blunders haarfijn uit.
  Blunder 1 van Schotte:
  Zo legt zij uit dat in de brief van Cijntje en Leonora, deze het vertrouwen in het gehele cabinet hebben opgezegd. Dat is inclusief hun eigen partij genoten Cordoba en Larmonie.
  Blunder 2.
  Waarschijnlijk heeft MP Koeiman bij het indienen van het ontslag van zijn cabinet, de gouverneur een tweede brief afgegeven waarin de rest van de coalitie het vertrouwen in de twee PS ministers hebben opgezegd. Naar aanleiding hiervan heeft de gouverneur de twee PS ministers, terecht en conform onze Staatregeling, ontslagen en de rest van het cabinet demissionair gemaakt. Dat had Schotte niet ingeschat.
  Blunder 3.
  Bij het realiseren van blunder 2, begaat Schotte de volgende blunder door een op illegale wijze Statenvergadering op te roepen. Buiten het feit dat de agenda punten nagenoeg overeenkomen met de Statenvergadering die uitgeschreven is voor vrijdag 17 februari, is deze illegale vergadering alleen bedoelt om blunder 2, het ontslag van de twee PS minister recht te trekken. Immers er is een motie aangenomen waarin het vertrouwen in het cabinet is opgezegd m.u.v. de twee ministers van PS. Maar helaas, dat kan niet op deze manier.
  Blunder 4.
  Met de brief van de heren Cijntje en Leonora, heeft de oppositie de gouverneur het volmacht gegeven. Zij bepaald nu, en niet de oppositie, welke stappen er ondernomen mogen en/of moeten worden ondernomen.
  Blunder 5.
  De brief van dit artikel waarin zij reeds een formateur aan de gouverneur voorstellen. Wat een misser zeg, deze clowns hebben geen idee waar zij mee bezig zijn. Het zal mij ook niet verbazen dat de gouverneur dit afwijst. Maar ja dan heeft clown Schotte weer wat te schreeuwen.

  Al om al heb ik een stille hoop dat Moses de clown groepje verlaat. Dan zien wij een zeer explosieve clown Schotte. Want dat zou hij zeker niet kunnen verkroppen.
  We zullen het meemaken.

 2. Straks komt Curaçao independiente hier natuurlijk verkondigen dat: “kijkt het heef de schult vaan de goevernur, het heef de schult vaan nedelaant, het heef inmegeling, zij zij kolonisater”.

 3. Dit kunnen ze wel wensen, maar aan het eind van deze denk ik spoedige formatie volgt een screening. Hoe lang duurt een screening, 3 weken? En krijgt die zooitje raddraaiers wel kandidaten die ook door de screening heen komen? Hahaha, formatie duur twee dagen, en screening twee maanden tegen die tijd is het bijna 28 april en kunnen we naar de stembus met de kans voor goed af te rekenen met deze verzameling marrionetten en meelopers. Jammer Boersma, peppie en kokkie maar dit is iets waar jullie geen invloed op hebben.

 4. Weet niet wie je bedoelt, Peppie en Kokkie?

  Denk zelf aan ratvocaat Boersema, een smerig laagwaardig onderkruipsel wiens naam ik liever vandaag dan morgen in een zwart kader in de krant zie.

  Waarschijnlijk met de tekst ‘in plaats van bloemen gaarne uw bijdrage aan de MFK’.

 5. Normaal te doen gebruikelijk is dat het zittende kabinet demissionair wordt en dan blijft zitten tot de verkiezingen.
  Nog nooit meegemaakt dat er even een heel nieuw kabinet wordt geformeerd. Hooguit bewindslieden vervangen als die individueel hun ontslag hebben aangeboden.

  Maar wat ik me wel afvraag is wie Schotte zit in te fluisteren. Schotte zelf is te dom om dit te kunnen verzinnen, dat moet een advocaat of staatsrechtgeleerde zijn en dan kom je slechts uit bij 2 personen.

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Zoeken

Recente reacties