PFM | Statenleden willen Larmonie-Cecila als formateur

Statenleden willen Larmonie-Cecila als formateur

WILLEMSTAD – Statenleden willen Larmonie-Cecila als formateur.

Bron: ParadiseFM

9 Reacties op “PFM | Statenleden willen Larmonie-Cecila als formateur

 1. Deze nieuwe Ministers zullen wel recht hebben op doorbetaling van salaris.. dat zal wel de redden zijn

 2. Wel opvallend daar Schotte Boersma op zijn loonlijst heeft staan.

 3. Ik kom niet meer bij van het lachen. Ga even voor een algemene indruk van alle op een gestapelde blunders van de ploeg van 11 naar de Facebook pagina van O. Leeflang. Daar legt ze alle blunders haarfijn uit.
  Blunder 1 van Schotte:
  Zo legt zij uit dat in de brief van Cijntje en Leonora, deze het vertrouwen in het gehele cabinet hebben opgezegd. Dat is inclusief hun eigen partij genoten Cordoba en Larmonie.
  Blunder 2.
  Waarschijnlijk heeft MP Koeiman bij het indienen van het ontslag van zijn cabinet, de gouverneur een tweede brief afgegeven waarin de rest van de coalitie het vertrouwen in de twee PS ministers hebben opgezegd. Naar aanleiding hiervan heeft de gouverneur de twee PS ministers, terecht en conform onze Staatregeling, ontslagen en de rest van het cabinet demissionair gemaakt. Dat had Schotte niet ingeschat.
  Blunder 3.
  Bij het realiseren van blunder 2, begaat Schotte de volgende blunder door een op illegale wijze Statenvergadering op te roepen. Buiten het feit dat de agenda punten nagenoeg overeenkomen met de Statenvergadering die uitgeschreven is voor vrijdag 17 februari, is deze illegale vergadering alleen bedoelt om blunder 2, het ontslag van de twee PS minister recht te trekken. Immers er is een motie aangenomen waarin het vertrouwen in het cabinet is opgezegd m.u.v. de twee ministers van PS. Maar helaas, dat kan niet op deze manier.
  Blunder 4.
  Met de brief van de heren Cijntje en Leonora, heeft de oppositie de gouverneur het volmacht gegeven. Zij bepaald nu, en niet de oppositie, welke stappen er ondernomen mogen en/of moeten worden ondernomen.
  Blunder 5.
  De brief van dit artikel waarin zij reeds een formateur aan de gouverneur voorstellen. Wat een misser zeg, deze clowns hebben geen idee waar zij mee bezig zijn. Het zal mij ook niet verbazen dat de gouverneur dit afwijst. Maar ja dan heeft clown Schotte weer wat te schreeuwen.

  Al om al heb ik een stille hoop dat Moses de clown groepje verlaat. Dan zien wij een zeer explosieve clown Schotte. Want dat zou hij zeker niet kunnen verkroppen.
  We zullen het meemaken.

 4. Straks komt Curaçao independiente hier natuurlijk verkondigen dat: “kijkt het heef de schult vaan de goevernur, het heef de schult vaan nedelaant, het heef inmegeling, zij zij kolonisater”.

 5. Abraham Mossel

  +10

 6. Sprekend mantelpak Stella van Rijn en prive fotoslaaf Ramsay Soemanta zijn al 4 dagen aan het feesten.

 7. Dit kunnen ze wel wensen, maar aan het eind van deze denk ik spoedige formatie volgt een screening. Hoe lang duurt een screening, 3 weken? En krijgt die zooitje raddraaiers wel kandidaten die ook door de screening heen komen? Hahaha, formatie duur twee dagen, en screening twee maanden tegen die tijd is het bijna 28 april en kunnen we naar de stembus met de kans voor goed af te rekenen met deze verzameling marrionetten en meelopers. Jammer Boersma, peppie en kokkie maar dit is iets waar jullie geen invloed op hebben.

 8. Weet niet wie je bedoelt, Peppie en Kokkie?

  Denk zelf aan ratvocaat Boersema, een smerig laagwaardig onderkruipsel wiens naam ik liever vandaag dan morgen in een zwart kader in de krant zie.

  Waarschijnlijk met de tekst ‘in plaats van bloemen gaarne uw bijdrage aan de MFK’.

 9. Normaal te doen gebruikelijk is dat het zittende kabinet demissionair wordt en dan blijft zitten tot de verkiezingen.
  Nog nooit meegemaakt dat er even een heel nieuw kabinet wordt geformeerd. Hooguit bewindslieden vervangen als die individueel hun ontslag hebben aangeboden.

  Maar wat ik me wel afvraag is wie Schotte zit in te fluisteren. Schotte zelf is te dom om dit te kunnen verzinnen, dat moet een advocaat of staatsrechtgeleerde zijn en dan kom je slechts uit bij 2 personen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *