PFM | Schotte opnieuw voor de rechter

De bekende strafpleiter Geert-Jan Knoops en zijn vrouw Knoops Hamburger nemen de verdediging op van Gerrit Schotte en zijn vrouw, Cicely van der Dijs | Extra

Vandaag en morgen staat ex-premier Gerrit Schotte (foto) opnieuw voor de rechter, in de zaak Babel. In de Eerste Aanleg was er al drie jaar cel en vijf jaar geen politieke functie opgelegd. Hier probeert hij vandaag onderuit te komen.

Van der Dijs werd veroordeeld tot achttien maanden waarvan negen maanden voorwaardelijk met twee jaar proeftijd. In Hoger Beroep is de dagvaarding hetzelfde gebleven.

De bekende strafpleiter Geert-Jan Knoops neemt de verdediging op van Schotte en zijn vrouw, Cicely van der Dijs.

De voormalige premier wordt verdacht van corruptie en ambtelijke omkoping. Francesco Corallo, de Siciliaanse casinobaas op Sint Maarten, zou de oprichting van de MFK hebben gefinancierd. Dat geld werd met vervalste facturen via het bedrijf van de partner van Schotte geïnd en vervolgens witgewassen.

Bron: ParadiseFM

5 Reacties op “PFM | Schotte opnieuw voor de rechter

 1. mafia liefje denk ik

 2. Abraham Mossel

  De kop had beter begrepen geworden,als er had gestaan. Schotte voor de zoveelstemaal weer voor de rechter en er zullen nog velen rechtzaken volgen voor deze vazal en pathologische beroeps leugenaa van Curacao.

 3. je moet toch wel goed gegraaid hebben om zoveel rechtshulp te kunnen bekostigen – de normaal trouwe aanhang advokaten van de duivel -peppy en kokkie zijn gedumpd omdat ze gewoon niet kunnen presteren met hun kleine brains–haha
  die blonde is …..laten we dat nu maar even niet verklappen!

 4. Postman441

  Een assistente zeker

 5. Wie is die mooie blondine met lang haar?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *