PFM | Rosaria veroordeelt aanval op lokale rechters

Rosaria veroordeelt aanval op lokale rechters

Rosaria veroordeelt aanval op lokale rechters

Alex Rosaria, leider van coalitiepartij PAIS, heeft de aanval op de lokale rechtbank en rechters scherp veroordeeld. Dat meldt het Antilliaans Dagblad.

Advocaten Eldon ‘Peppie’ Sulvaran en Paula Janssen hadden namens hun cliënten Gerrit Schotte en Cicely van der Dijs een verzoek ingediend om bij het hoger beroep in de zaak-Babel rechters uit Nederland over te laten komen. In de rechters op het eiland hebben de veroordeelden geen vertrouwen; ze zouden niet objectief zijn.

Rosaria zegt in een reactie dat het onacceptabel is dat ‘wie dan ook de politie gebruikt om wantrouwen jegens onze rechtbank en onze democratie te zaaien omdat de rechtbank hem veroordeelde voor misdaden die hij beging’.

Hoofd-beklaagde ex-premier Gerrit Schotte werd door de rechter in eerste aanleg veroordeeld tot 3 jaar cel, wegens ambtsmisbruik, witwassen en valsheid in geschrifte.

Bron: ParadiseFM

Een Reactie op “PFM | Rosaria veroordeelt aanval op lokale rechters

  1. Dat gekleurde polsbandje heeft Alexandra Rosaria van het volk gekregen als dank voor haar doortastende, harde optreden in de affaire Fraudelyne Wiels.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *