PFM | Patriótiko Adelanto Sosial nieuwe partij Cooper

charles-cooper

Patriótiko Adelanto Sosial nieuwe partij Cooper

De nieuwe partij van Charles Cooper is gisteren gepresenteerd. Onder de naam Patriótiko Adelanto Sosial, PAS, doen hij en de zeventien anderen mee aan de aankomende verkiezingen. Volgens de Amigoe is besloten tot een linkse partij waarbij de sociaal democratische waarden hoog in het vaandel moeten staan. 

De partij bestaat volledig uit oud-MAN leden. Ook Urvin Macaay, die voor Cooper de partij verliet heeft zich aangesloten bij PAS. Om mee te kunnen doen aan de verkiezingen moet eerst de kiesdrempel worden behaald. Achthonderd personen moeten op 8 augustus bereidt worden gevonden hun stem uit te brengen op PAS.

Volgens Cooper is dat, schrijft het Antilliaans Dagblad, geen enkel probleem. Het doel is uiteindelijk om zetels te verkrijgen en in de Staten te belanden.

Bron: ParadiseFM

6 Reacties op “PFM | Patriótiko Adelanto Sosial nieuwe partij Cooper

 1. PAS= Pastechi Ami So

 2. Postman441

  Ik hoop van harte dat hij en zijn mede partijleden bij de komende verkiezingen enkele en alleen hun eigen stem krijgen. Wat een onzin. Hoeveelste politieke partij is dit op Curaçao?

 3. Cooper, die in 2010 niet door de screening kwam.

  Ik herinner me zijn peperdure snoep eh… dienstreis naar China nog waar hij verkeerslichten ging bekijken.

  Terwijl zijn patriotten bij elke kleur van het stoplicht gewoon doorrijden.

  Wat een payaso.

  Hoe dan ook, nog meer bagger om in september op te stemmen. Om te huilen is het.

 4. met alle respect maar Cooper je ben een Payaso en niet een kleine maar een grote je kom met een nieuwe partij zogenaamd, ik schamen voor dat ik een een Antilliaan bent. je bevestig zelf dat Curacaonaar niet samen kunnen werken met elkaar maar blijven elkaar onder de grond werken met hun mentaliteit van slaven ja slaven kijk rond en zie een bevolking van 150.000 inwoners kan er niet kiezen ik schamen echt met deze staan van zakken over deze mensen en ze praten en zeggen dat ze voor de bevolking zal werken het gewoon een leugens deze mensen denk niet eens om zijn naasten en ook niet op mensen die tekort hebt of niet.

 5. Weer een criminele organisatie hmmm politieke partij..

 6. Abraham Mossel

  800 stemmen dat lukt hem wel. 800 flesjes rum a 5,00 heeft hij nog wel ergens in een of andere broekzak zitten dit is nog maar een klein ( druppeltje)deel van wat hij aan de steekpenningen van het dubbel aanleggen/verplaatsen verkeersdrempels heeft overgehouden. Maar er is meer kans dat Gerrit de Raaf de flesjes betaald daar hij bepaalt samen met zijn maffio vrienden wat er gebeurd met de PAS . ps Gerrit de Raaf heeftgrote korting op flesje rum.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *