PFM | Nog 200 banen te vervullen bij KPC

Nog 200 banen te vervullen bij KPC | Persbureau Curacao

Nog 200 banen te vervullen bij KPC | Persbureau Curacao

Er moeten 200 vacatures worden vervuld bij het Korps Politie Curaçao. Dat meldt het Antilliaans Dagblad op basis van een voortgangsrapportage over de politie en de gevangenis.

De werkzaamheden van de tweede vacaturecommissie ligt stil. Eerder werd de eerste commissie ontbonden. Deze vacatures zullen vooral intern worden opgevuld. Het werk ligt stil omdat gebreken in de eerdere gehanteerde procedures moeten worden opgelost. Zo staat in de voortgangsrapportage.

De commissie achter de voortgangsrapportage maakt zich zorgen over het stil liggen van het werk. Hiermee kan de deadline van oktober in gevaar komen.

Bron: ParadiseFM

4 Reacties op “PFM | Nog 200 banen te vervullen bij KPC

  1. ericlapas

    Beste @Enri, bedankt voor je uitleg. Ik neem aan dat er nieuwe vacatures ontstaan als mensen doorschuiven.

  2. Erica politie bent je als je voor die opleiding bent geslaagd. Een voorbeeld van intern vullen van vacatures bij de politie is als er b.v te veel mensen die bureau werk doen en deze word geplaatst op andere afdeling waar er gebrek aan mensen zijn.

  3. ericlapas

    Het is inderdaad een raar bericht. Intern vullen van vacatures bij de politie daar heb ik nooit van gehoord. Hoe gaat dat? Volgens mij is intern vullen van vacature; een openstaande functie door iemand uit de eigen organisatie laten vervullen.

  4. Viorelly jamanika janga

    Meer inf over?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *