PFM | ‘MFK gaat historische zege boeken’

Schotte: 'MFK gaat historische zege boeken'

Schotte: ‘MFK gaat historische zege boeken’

‘Een solide verandering’ dat is de slogan die MFK deze verkiezingen naar de overwinning moet helpen. Dat heeft de partij, onder leiding van Gerrit Schotte, vrijdag laten weten meldt het Antilliaans Dagblad.

Volgens de partij gaat MFK op weg naar een historische zege. Schotte is er zeker van dat de MFK de verkiezingen gaat winnen. Volgens de MFK-voorman wordt de huidige politiek gekenmerkt door valsheid en leugens en zien zij niet de noden van het land.

Schotte stelt dat de burgers geld te kort komen en dat er werk te weinig is. Hij wil met zijn partij de kwaliteit van leven van de inwoners van Curaçao verbeteren en binnen de regering en de overheid orde op zaken stellen. Ook pleit hij voor betere wegen, betere scholen en een beter ziekenhuis.

Bron: ParadiseFM

15 Reacties op “PFM | ‘MFK gaat historische zege boeken’

 1. Ana, Godett is zeker uit zich zelf en voor de lol 2 jaar in Bon Fututro gaan zitten.

 2. Stanley, hoe kun je vrede hebben met het feit dat een corrupte frauderende witwassende MAVO3 moordenaar, ja: moordenaar, de grootste stemmentrekker wordt?

  Zegt dat dan niets over jouw oerdomme en/of criminele volk?

  En vergelijk Papa Godett niet met Gerrit Schotte. Afgezien van het feit dat Papa Godett een tot op het bot corrupte zoon met de intelligentie van een leguaan heeft grootgebracht, is hij nooit door de rechter veroordeeld.

  Geef Anthony Godett een camera en je hebt een tweede Ramsay Soemanta.

 3. Stanley Held

  Feit is dat hij nu de grootste stemmentrekker is. Heb er vrede mee. Ook in het verleden werd Papa Godett bestempeld als crimineel en kijk wat er gebeurde?

 4. veel beloven en niets geven doet elke gek in vreugde leven.

 5. Als de MFK na de verkiezingen nog in de Staten zit kunnen we er toch niet meer omheen dat we een corrupt boevennest zijn, met een bevolking die of oerdom is of geen greintje integriteit heeft of beiden is.

 6. Hij wil met zijn partij de kwaliteit van leven van de inwoners van Curaçao verbeteren en binnen de regering en de overheid orde op zaken stellen. Ook pleit hij voor betere wegen, betere scholen en een beter ziekenhuis.[…]
  Hoe, waarmee?
  Hij zit PS gewoon na te praten. PS voert tenminste uit wat ze beloven maar bij MFK is het, ”wij willen, wij pleiten” maar nooit wij hebben dit en dit gedaan of bereikt. Veel praatjes maar weinig daden.
  Oude politiek noemt men dat!

 7. Renee van Aller

  Hoe solide is solide deze keer? Financiering via belastingparadijzen en dat laat de regering toe in een rechtsstaat? Renee van Aller&John deVries

 8. Ach, de heer Bouterse – ook niet van onbesproken gedrag – lukt het ook.

  En… vergeet niet dat een van de grootste terroristen ter wereld, Yasser Arafat, de Nobelprijs voor de vrede ontving.

  Straks krijgt Schotte nog een lintje: ridder in de orde van Oranje Nassau. Kan hij opspelden op Koningsdag. Doet Elias – gecertificeerd belastingontwijking-consulent – al een paar jaar.

  De wereld van vandaag is dezelfde wereld als gisteren. Toen waren wonderen de wereld ook nog niet uit.

 9. Chrostiuun

  Hij heeft wel veel geleerd van de “propaganda” toen hij met “HepaCoolaid Asjes” daar waren op staatsbezoek! Klopt dit Sheldrey, Historisch en zege in een zelfde zin?

 10. Joscelin Trouwborst

  Nieuwsbericht in de toekomst “Hoofd stembureau sluit MFK als criminele organisatie uit van verkiezingen.”.

 11. mijn teiltje is al vol…

 12. “De enige solide verandering” is een solide bajesdeur…
  Ongelooflijk !! De brutaliteit van dit stuk vullis !!
  De man is een wandelende belediging voor een ieders intelligentie !!
  Heeft er iemand een teiltje ?? 🙁

 13. “Ook pleit hij voor betere wegen, betere scholen en een beter ziekenhuis.”…
  Hij vergat per abuis :
  een beter geoutilleerde, open bajes …liefst gemengd en kinderen toegestaan !!

 14. Cor Vrolijk

  Verandering 5:
  Mocht je geen auto hebben; Kun je altijd nog worden afgeschoten.

 15. Verandering 1: Statenvergadering zullen na overwinning alleen nog plaatsvinden in het Sentro di Detenshon i Korekshon Kòrsou.
  Verandering 2: Management centrale bank wordt vervangen door ervaren financiële specialisten met diepgaande ervaring opgedaan in het casino wezen.
  Verandering 3: 1% van OB gaat niet meer naar de belastingdienst maar naar het loterij wezen. Iedereen heeft recht op de kans een auto te winnen.
  Verandering 4: Bij weerstand wordt je auto in de brand gestoken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *